- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
Bi çeşidi var mı aşko alayım yarın eczanedenMustela aldım canım ben memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi çeşidi var mı aşko alayım yarın eczanedenMustela aldım canım ben memnunum
Ayyy bide cilvenaz oliyorlr krndinilerini sevdirmeleri bile başkaAhaha ben daha ikna olamadım ki o kadar erkeğe endekslemişim ki kendimi inanamadım duyuncaama var ya şimdiden bocaladım 12 senedir erkek annesi olunca kıza nasıl davranılır mesela ajaja narin hassas oluyorlar
erkek öyle mi
![]()
Yok canım 50 faktör olanı avokado resmi var üstündeBi çeşidi var mı aşko alayım yarın eczaneden
Ben badger aldim canim haftalar oldu hala surmedim ama hem adam gibi disari cikamiyorum hem de gunes yokken suresim gelmedi valla donunce cikarmasi var diye sjdjfjfKızlar bana güneş koruyucu lazım yüz için. Bioderma kullanıyordum normalde ama gebelik için uygun mu bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte
Ben soltis %100 mineralli aldım, hamile bi influencerda görmüştüm araştırdım içeriği temizKızlar bana güneş koruyucu lazım yüz için. Bioderma kullanıyordum normalde ama gebelik için uygun mu bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte
D vitaminim ocean in damlasi benim :)Kızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?
Ne çabuk öğrendiniz ne güzel darısı bizlerin başına teker teker cinsiyet haberleri alırız inşallhTeşekkür ederim evet inşallah Allah nasip ederse kız annesi olucam![]()
D3k2 olan mı?D vitaminim ocean in damlasi benim :)
Ahaj gerçekten öyle hissediliyor ama şuan mesela bocalıyorumNe çabuk öğrendiniz ne güzel darısı bizlerin başına teker teker cinsiyet haberleri alırız inşallhbenim de oğlum var kız olursa naparım nasıl davranırım diye tedirgin oluyorum gerçekten. Erkek olursa sanki bildiğim yerden olacağı için daha kolay olur gibi geliyor
![]()
Evet canimD3k2 olan mı?
Of harika gelicek bence oglustan sonraAhaj gerçekten öyle hissediliyor ama şuan mesela bocalıyorum
bade natural turuncu olan memnunum canımKızlar bana güneş koruyucu lazım yüz için. Bioderma kullanıyordum normalde ama gebelik için uygun mu bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte
YaaaOf harika gelicek bence oglustan sonraprenses prenses nazli nazli
![]()
Sen bide Ekim annelerine bak erkekler akin etmiş resmen belki bizim de kızları çoğunlukta olacakEvet hani erkek senesi diyolardı full kız geliyor![]()
Ajsjsjs ciddi miisinnnSen bide Ekim annelerine bak erkekler akin etmiş resmen belki bizim de kızları çoğunlukta olacak![]()
Geçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorumBak arkadas da yazmis onun aldigi pastorizeymis, fakat gel gor pastorize bile olsa ev ortaminda mayalaniyor olmasi esas sorun diye okumustum
Tahlili sağlık ocağında mi vermiştiniz? Orada yapılan tahlilleri tsh ve idrar tahlilinde yanlış çıkıyor. Benim tsh sağlık ocağında 4.98 cikti özel hastanede yaptırdım 2.50 çıktı.kızlar hiçbir belirtim olmamasına rağmen idrarımda enfeksiyon çıktı siz de müsait olunca bi baktırın her ihtimale karşı![]()
Kız gidip bakmıyor musun hiç ben geziyorum hepsiniAjsjsjs ciddi miisinnn
3 gün önce burnuma bir meyve koktu eşim kactane manav gezmiş bulamamış sonra halden getirtti yediğim de fark ettim ki hakikaten aşermişimC cilekcanavari bu arada bugün senin yüzünden 200 liraya erik aldım ajajaj geçen dediğinden beri aklımda eşim bulamamıştı o günkilosu 200 nedir ya
![]()
Yaa inşallah değişmez sana erkekten sonra bir kız yakışır kankam yaAybükem geliyor diyor başka bişey demiyor prensesim güzel kızım falan başladı ajajsn