Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ahaha ben daha ikna olamadım ki o kadar erkeğe endekslemişim ki kendimi inanamadım duyunca 🤣 ama var ya şimdiden bocaladım 12 senedir erkek annesi olunca kıza nasıl davranılır mesela ajaja narin hassas oluyorlar 🤣 erkek öyle mi 🤣
Ayyy bide cilvenaz oliyorlr krndinilerini sevdirmeleri bile başka 😍😍 sağlıkla gelsinler insallah

Kızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?

Kızlar bana güneş koruyucu lazım yüz için. Bioderma kullanıyordum normalde ama gebelik için uygun mu bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz hamilelikte
Ben badger aldim canim haftalar oldu hala surmedim ama hem adam gibi disari cikamiyorum hem de gunes yokken suresim gelmedi valla donunce cikarmasi var diye sjdjfjf

Teşekkür ederim evet inşallah Allah nasip ederse kız annesi olucam🥹💗
Ne çabuk öğrendiniz ne güzel darısı bizlerin başına teker teker cinsiyet haberleri alırız inşallh 🥰 benim de oğlum var kız olursa naparım nasıl davranırım diye tedirgin oluyorum gerçekten. Erkek olursa sanki bildiğim yerden olacağı için daha kolay olur gibi geliyor 😂

Ne çabuk öğrendiniz ne güzel darısı bizlerin başına teker teker cinsiyet haberleri alırız inşallh 🥰 benim de oğlum var kız olursa naparım nasıl davranırım diye tedirgin oluyorum gerçekten. Erkek olursa sanki bildiğim yerden olacağı için daha kolay olur gibi geliyor 😂
Ahaj gerçekten öyle hissediliyor ama şuan mesela bocalıyorum

C cilekcanavari bu arada bugün senin yüzünden 200 liraya erik aldım ajajaj geçen dediğinden beri aklımda eşim bulamamıştı o gün 🤣 kilosu 200 nedir ya 🤣

Bak arkadas da yazmis onun aldigi pastorizeymis, fakat gel gor pastorize bile olsa ev ortaminda mayalaniyor olmasi esas sorun diye okumustum
Geçenlerde instagramda görmüştüm fakir in pastörize edip yogurt yapan bi cihazı varmış direk çiğ süt ekleyip pastörize edip yoğurt yapıyormuş. İlgimi çekmişti benimde alsam mı diye düşündüm bunun ek gıdası da var dedim :) yorumlarda iyiydi. İncelemek isterseniz ekliyorum

kızlar hiçbir belirtim olmamasına rağmen idrarımda enfeksiyon çıktı siz de müsait olunca bi baktırın her ihtimale karşı♥️
Tahlili sağlık ocağında mi vermiştiniz? Orada yapılan tahlilleri tsh ve idrar tahlilinde yanlış çıkıyor. Benim tsh sağlık ocağında 4.98 cikti özel hastanede yaptırdım 2.50 çıktı.

Ajsjsjs ciddi miisinnn
Kız gidip bakmıyor musun hiç ben geziyorum hepsini 🤣🤣
C cilekcanavari bu arada bugün senin yüzünden 200 liraya erik aldım ajajaj geçen dediğinden beri aklımda eşim bulamamıştı o gün 🤣 kilosu 200 nedir ya 🤣
3 gün önce burnuma bir meyve koktu eşim kactane manav gezmiş bulamamış sonra halden getirtti yediğim de fark ettim ki hakikaten aşermişim 🤣🤣

Back
X