• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğru söylüyorsun başından beri 24 saat bulandığı için şimdi olmayınca kurt düştü
Benimde ilk iki gebelikte 5.haftadan itibaren çok bulandı. Bunda daha yeni başladı. 6+5 im. Dediğin gibi bir olumsuzluk yaşadığımız için banada garip geliyor. Bugün mesela sürekli okul koktu. Çürümüş meyve kokusu

Aynıyız canım seninle biliyorsun, bizde bu cuma kalp atışını duyucaz inşallah
Canım benim sadece keseydi içinde bisey yok henüz dedi doktor aklıma sen geldin yazarken de aslnda. Sonraki hafta duyarim diye dusundm bende. Ama senin kan değerin çok yuksekti aklmdan ikiz diye gecmsti senin için. Ailelrnzde varsa inşallah olur

Kalp atışı da duyarim sanmstm ama olmadı bu arada kan uyusmzligi var eşimle 4. Ayda bir test var mis yapılack dedi. Bu arada kanım fazla oldgu halde kan ilacı bulantı ilacı folik asit verdi hiç br değerime bakmdn tabi almadm hiç birini. Haftaya kendi doktoruma gdcgm.
Gebeliginiz hayirli olsun. Folik asitin onemi konusunda bilginiz yok mu? bebek tam olusma doneminde. Ve folik asit sayesinde sorunlari minimuma indiriyor. Ben sizin yerinizde olsam hemen nobetci eczane bulur baslarim. Cok ama cok onemli. Digerlerini alip almamak size kalmis. Ama mide bulanti hapi haric ozellikle folik asite hemen baslayin. Lutfen

Hanimlar ya benim bel agrim cok artti bazen oturdugum yerden kalkip dogrulamiyorum. Sol bacağıma agri giriyor yuruyemiyorum neredeyse. Sizdede boyle bir durum var mi acaba ?

Hanimlar ya benim bel agrim cok artti bazen oturdugum yerden kalkip dogrulamiyorum. Sol bacağıma agri giriyor yuruyemiyorum neredeyse. Sizdede boyle bir durum var mi acaba ?
benim de agri dizlerimden asagiya kadar canim. oyle agriyorki icim bayiliyor resmen agridan. ama sebebini bilemiyorum.

Benim bebeğim bugün benden ayrıldı. Kürtaj oldum rabbim sizin bebeklerinizi size bagıslasın
Canım geçmiş olsun zor çok üzüldüm

Kızlar benimde kanamam geldi doktora korkudan gidemedim ağrım yok şükür bekliyorum hayırlısı inşallah yerleşme kanamasidir diye dusunuyorum

Kızlar benimde kanamam geldi doktora korkudan gidemedim ağrım yok şükür bekliyorum hayırlısı inşallah yerleşme kanamasidir diye dusunuyorum

Keşke direk acile gitseydin canım.Ne olduğunu öğrenirdin en azından,için rahat ederdi.İğne falan yaparlardı belki.

Kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı 6+4 usg ölçümü sata göre ise 6+6 1 haftaya kadar uyuşmazlık normal dedi doktorum onun dışında 4 haftalıkken kese boştu ama bugun kalp atışı ve bebişi gördük elhamdülillah hafif Bi kanama alanı gördü tedbir olarak progestan verdi bizden bu kadar

Canım benim sadece keseydi içinde bisey yok henüz dedi doktor aklıma sen geldin yazarken de aslnda. Sonraki hafta duyarim diye dusundm bende. Ama senin kan değerin çok yuksekti aklmdan ikiz diye gecmsti senin için. Ailelrnzde varsa inşallah olur
Ailemizde yok ama bakalım kısmet canım, kesenin içini de görseydik inşallah bir daha ki kontrollere:110:

Arkadaslar 4.gebeligim..iki kizim var. 3. Gebeligim 11 haftalıkken kalp atisi durdu kurtaj oldum.simdi 8+5 im bu saatte bel kasik agrisi gibi bir ağrıyla uyandim .serum takildi su an ins bisey olmaz. 1 aydirda yogun bulanti cektim.37 yaşındayım

doktora gorunmelisin mutlaka. bu haftada yerlesme kanamasi olmaz...

Kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı 6+4 usg ölçümü sata göre ise 6+6 1 haftaya kadar uyuşmazlık normal dedi doktorum onun dışında 4 haftalıkken kese boştu ama bugun kalp atışı ve bebişi gördük elhamdülillah hafif Bi kanama alanı gördü tedbir olarak progestan verdi bizden bu kadar
masallah gozun aydin.

Arkadaslar 4.gebeligim..iki kizim var. 3. Gebeligim 11 haftalıkken kalp atisi durdu kurtaj oldum.simdi 8+5 im bu saatte bel kasik agrisi gibi bir ağrıyla uyandim .serum takildi su an ins bisey olmaz. 1 aydirda yogun bulanti cektim.37 yaşındayım
gecmis olsun. biran evvel iyi olursunuz insallah.

Back
X