Merhaba güzel hamişler.
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin. 2019 yılı bebeklerimizi kucaklayacağımız Doğum maceralarımızı anlatacağımız güzelll bir yıl olsun.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz mutlaka. İnşAllah kanama alanları kapanmıştır pıt pıt kalp atışıyla karşılar seni yavrun..
İnşallah biz de duyabiliriz.
Vajinal olunca muayene tarafının perdesini çekti, eşim geçemedi gibi oldu , haliyle o göremedi.
Keşke karından da duyulabilse :)
İnşallah biz de duyabiliriz.
Vajinal olunca muayene tarafının perdesini çekti, eşim geçemedi gibi oldu , haliyle o göremedi.
Keşke karından da duyulabilse :)
Arada bikaç gün hafifleyip sonra yine artabiliyormuş.Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın. Belki de bundan sonra hafifleyecktr bulantıların canım .Üzülme sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun.
Yeni yıl sağlıklı,huzurlu,mutlu,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız bir yıl olsun inşallah. Bu gruptaki hamile arkadaşlar ve bizim gibi dua bekleyen tüm hamilelere Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar,güzel hamilelikler nasip eylesin inşallah.
Kızlar yorumları okudum da bende Doğum korkusu da var ama daha çok bebişlere nasıl yetıseceğim bakacağım endişesi var yaşadığım şehirde bana yardımcı olacak kimsem yok çünkü tek bebek olsa dert etmıycem ama iki tanenin bakımı beni korkutuyor yetişemem yetemem diye
Allah dağına göre kar verip kendimi avutuyorum inş uslu olurlarda rahat oluruz hele bi sağlıkla gelsinler de Allah yardım eder inş tabi yurt dışı daha ki farklı kimsenin eli kolu ulaşmaz herkes uzakta ama elbet her zorlukla beraber kolaylıkta vardır