-
- Konu Sahibi Homely_angel
Çok doğru demiş hiç bi sakıncası Yok çünkü vajinal bakmanınBende gitmeden once hep dediler vajinal baktirma diye. Dedim boyle boyle dediler diye. Yok oyle bisey sehir efsanesi o diyor. Zaten dedi ki o ultrason sadece rahim yoluna kadar girer. Bebek cok daha geride. Cinsel iliskiden bile daha zararsiz. Boyutu bile serce parmagin yarisi kadar bisey. Zararli olsa her sevisenin çocuğu duserdi dedi.
Ay hemen kayısı alıyım deniyim cok sağol cnm inş işe yarar
3.569.02 gibi deger çıkıyoe canım 2 kat 2 günde hesaplarsam
Ögle umut ediyorum belki vajinalde kalbini görürüm o yüzden cumartesi bekliyorum 7000lerde olurda kalbinide duyarım inşCanım senin değerlerin maşallahı var. Göreceksin Allah ın izniyle keseyi, belki atışları bile görürsün duyamasanda.
Ay hadi inşallah bi taşla iki kuş olmuş olur rahat ederdik.. ben kısmetse minnosumun fotosunu da isticem yarın :) inşallah sağlıklıdır minnoslarımız
deeğer 1500 ü geçerse görürsün. en son ölçümde kaçtı?
öyleymiş. iyi bari sevindim. özellikle yerleşme kanaması olmadı diye korkmuştum...Yok yok aksine herhangi bi leke vs gelmemesi daha iyi
dur kız dahaSelam canım, ayyy çok heyecanlı özellikle kızına söylemek.
Benim bulantı gibi bişi de sadece acıkınca oluyor. Bir de yumurtalı bir şeyin bulaşığını yıkamakta zorlanıyorum.
Ben de diyorum ki hayırlısıyla 32.haftaya bir gelsek
2 haziran 441.21 şekerim 2 kat artarsa 1500 u coktan geçti benim
3.569.02 gibi deger çıkıyoe canım 2 kat 2 günde hesaplarsam
İnşallah canım aslinda özele gidicem doktor cumartesi diye cagırmadı ben bekletiyorum yoksa gitsem bu akşamda giderim de :)kız bana bile verdiler dün. üsteik hiç bir şeyde yoktu :)
öyleymiş. iyi bari sevindim. özellikle yerleşme kanaması olmadı diye korkmuştum...
dur kız daha
o zaman kesin görürsün :) ay hadi inşallah :) :)
banada dün cumartesi demişti. ama dün hgc 1300 lerde çıktı cuma gelsende olur görünür artık kese dedi :)İnşallah canım aslinda özele gidicem doktor cumartesi diye cagırmadı ben bekletiyorum yoksa gitsem bu akşamda giderim de :)
hesaplarına göre cumartesi kan degerin kaç olması gerekiyor yani canım kendimden hesap ederek çıkıyorum vajinalden gözükür gibi ama karından daha erken gibi geldiCinsiyet için önemsemiyorım kız erkek farketmez saglıkla gelsin de kızım var bir kızımda olsa süper olur oglan olsada süper olurhepsine kabulum ben cumartesi kese görürmüyüm acaba
ay bende kabızlık oldu ya napmam lazım kızlar karnım şişti baya gören evet hamilesin diyo :)
Senin cuma benım cumartesi inş kuzum ya keseyi görelim bir nebze olsun rahalarız kızlar sizde kabızlık varmı bende var
O şişkinlik bendede var kayısı dedi arkadaş sağolsun onu deniycemay bende kabızlık oldu ya napmam lazım kızlar karnım şişti baya gören evet hamilesin diyo :)
Ben bu akşam gidicem sanırım daha fazla dayanamıycam 3.500 u geçmiştir kese görünür dimi karındanbanada dün cumartesi demişti. ama dün hgc 1300 lerde çıktı cuma gelsende olur görünür artık kese dedi :)
ay bende kabızlık oldu ya napmam lazım kızlar karnım şişti baya gören evet hamilesin diyo :)
görünmesi lazım. ama vajinal bakalım dersede çekinme. bir zararı yokmuş. benim doktor bana açıkladı detaylı. sonrasında rahat edemedim. bir iki doktora daha telefon açtım sordum. tanıdık. onlarda zararsız dedi.Ben bu akşam gidicem sanırım daha fazla dayanamıycam 3.500 u geçmiştir kese görünür dimi karından
Ben bu akşam gidicem sanırım daha fazla dayanamıycam 3.500 u geçmiştir kese görünür dimi karından
Ozaman bir bakım yapalım biz ögle gidiyim doktora :) zaten doktor için yapıcaktım her ihtimale karşı :)görünmesi lazım. ama vajinal bakalım dersede çekinme. bir zararı yokmuş. benim doktor bana açıkladı detaylı. sonrasında rahat edemedim. bir iki doktora daha telefon açtım sordum. tanıdık. onlarda zararsız dedi.
Aynen ögle yaparım haftaya da kalbi için giderim :) aynen şekerim dogurdum vallahiGit git sen heyecandan dokuz doğurdun zaten :) keseyi görür, haftaya da kalp için i hastaneye gidiyorsun?
Git git sen heyecandan dokuz doğurdun zaten :) keseyi görür, haftaya da kalp için i hastaneye gidiyorsun?
inşalah :) bizide gelişmelerden haberdar et mutlaka :)Ozaman bir bakım yapalım biz ögle gidiyim doktora :) zaten doktor için yapıcaktım her ihtimale karşı :)
İnş karından görünür vajinala gerek kalmaz
Ederim tabi şekerim gidicem sanırım :) dayanamıyorum görmek istiyorumaynen bende öyleyim. birde saolsun annem sürekli hevesime kolunu sokuyor. sağlık ocağına kayıt yaptırmam lazımmış dedim. diyor ki daha erken bir kalp atışı duy.. içimden sövdüm tabi.
inşalah :) bizide gelişmelerden haberdar et mutlaka :)
ben hayatta beklemezdim. bana doktor cumartesi demişti sonra cumada olur istersen dedi.hemen cuma akkşama kaydırdım randevuyu :)Ederim tabi şekerim gidicem sanırım :) dayanamıyorum görmek istiyorum
Bende bir kova olarak katiliyorum acayip inatcilik vardir cok cektirecekler ama zeki ve insancil olur kovalarKova bebeklerinin en zorluğu inatçılıkları bence :) kendimde bir kova olarak kolay çocuklar olmayacağını tahmin ediyorum :)