Kızlar günlük rutininiz nasıl, bir düzen oturttunuz mu?
Sabah 8'de uyanıyoruz biz. Kızımı emziriyorum. O yatağında oyalanırken, oğlumun bezini değiştirip hazırlıyorum. Sonra kahvaltı hazırlıyorum. 10 gibi kızım uyuyor, oğlumla kahvaltı yapıyoruz, evleri topluyoruz, oyun oynuyoruz.
Kızım 1-2 gibi uyanıyor geri. Onunla vakit geçiriyoruz, bazen hemen emip geri uyuyor. Uykusu 5-6 ya kadar sürüyor. O esnada oğlum da biraz uyuyor. Evin kalan kısımlarını derleyip toplayıp yemek yapıyorum.
5 gibi uyanıyorlar. Oğluma yemek yediriyorum, kızım da yanımızda bizle takılıyor. Akşam 7 gibi eşim geliyor ve bizim gaz kusma döngümüz başlıyor. Akşam yemeğini yiyip kızımı hoplatmaya başlıyoruz

10 gibi uyuyor kızçe. Sonra çay koyup çay içiyoruz, oğlanın uyuması 12'yi buluyor. Ben de 2-3 gibi anca uyuyorum. O esnada kız uyanıyor emmek için

Sonra uyuyup 8'de gün başlıyor yine.
Çok şükür rutinimiz bu şekilde. Bazı günler kızım akşam erken uyuyor, bazı günler o da gece 2'ye kadar uyumuyor. Bazen oğlan, öğle uykusu yapmayıp akşam erken uyuyor, sonra gece uyanıyor uyumuyor falan

Bazen üçümüz de öğlen uyuyoruz beraber. Havalar tam ısınmadı burda, ısınınca bahçeye falan ineriz. 2 çocukla zor oluyor ama dışarıya çıkmak lazım bol bol.