- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- Konu Sahibi Homely_angel
D durumira07 hoşgeldin canım aramıza :) ohh oohh şubat anneleri çoğalıyor maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman öncelikle hayırlı olsun diyorum. sonrada hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar , sanırım bende aranızdayım , hiç beklemediğim ay hiç bir belirti olmadan bu ay idrar testinde çift çizgi gördüm muhtemelen yarın kan testi vereceğim bakalım ayy hala şoklardayım 4 yaşında bir kızım var haziran doğumlu allah kısmet ederse bu ikinci olacak
ay inşallah canım inşallahhhh:)Selam arkadaşlar
Cumartesi 1 buçuğa doktor randevumu aldım. 6 artı 1 oluyoruz . İnşallah karından görünür. Doktordan çıkışta aileme ve kızıma söyliycez
Bulantılar bi var bi yok ruh halim gel gitli
Hayırlısıyla 12. Haftayı bi doldursaydık
İkinci üç aylık dönem çok güzel oluyo
tarçını bende hatırlıyorum. erken doğuma sebebi oluyor sonraki aylarda da.ben çok kullanıyordum şeker isteğimi azaltsın diyeDoktorum bana ilk etapta bitki cayi ananas hurma cay kahve kola salam sosis balik fisinda tum deniz mahsullerini yasakladi. Kalamar vs de cok civa oluyormus kesinlikle yasak. Buyuk balik.onerdi levrek cupra vs. Onda bugulama olacak yyagda kizarmayacak. Mangal vs de oluyor.
Ama ozellikle ananas hurma herturlu bitki cayi yasak dedi. Birde ozellikle tarcini yasakladi. Bunlar ilk aylarda dusuge sebep oluyormus kizlar bilginiz olsun.
bende kullanıyordum ama artık yasak malesef :)tarçını bende hatırlıyorum. erken doğuma sebebi oluyor sonraki aylarda da.ben çok kullanıyordum şeker isteğimi azaltsın diye
Belirti kuzum kızımdada olmuştu sistit olunca kasıntı da olur peşinesık idrara çıkma bende de var. dedim yine sistit mi oldum acaba. bak bunun belirti olduğunu bilmiyordum
bende sürekli oluyor çünkü sistit bu aralar. gerçi o zamanlar yanma ve ağrıda oluyor. onlar yok şuan. ondan şaşırmıştım bende.Belirti kuzum kızımdada olmuştu sistit olunca kasıntı da olur peşine
Cinsiyet için önemsemiyorım kız erkek farketmez saglıkla gelsin de kızım var bir kızımda olsa süper olur oglan olsada süper olur hepsine kabulum ben cumartesi kese görürmüyüm acabainşallah canım ya bide benim arkadaslarda böyleydi kız olunca mide bulantısı halsizlik falan filan çok olurmuş şuan benziyo acaba diyorum kız mı :) mesela ilk hamileliğimde hiç bir belirti yoktu 8.haftada sonlandı acaba diyorum kız mı :) kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunlarda ama insanoğlu yinede düşüncelere kapılıyor :)
merhaba arkadaşlar , sanırım bende aranızdayım , hiç beklemediğim ay hiç bir belirti olmadan bu ay idrar testinde çift çizgi gördüm muhtemelen yarın kan testi vereceğim bakalım ayy hala şoklardayım 4 yaşında bir kızım var haziran doğumlu allah kısmet ederse bu ikinci olacak
Senin cuma benım cumartesi inş kuzum ya keseyi görelim bir nebze olsun rahalarız kızlar sizde kabızlık varmı bende varbende sürekli oluyor çünkü sistit bu aralar. gerçi o zamanlar yanma ve ağrıda oluyor. onlar yok şuan. ondan şaşırmıştım bende.
ay cuma olsada baksak bakalım kese gözükecek mi :)
deeğer 1500 ü geçerse görürsün. en son ölçümde kaçtı?Cinsiyet için önemsemiyorım kız erkek farketmez saglıkla gelsin de kızım var bir kızımda olsa süper olur oglan olsada süper olur hepsine kabulum ben cumartesi kese görürmüyüm acaba
İstemeyince vermıyorlardır belki.. valla ben de eşim de sabredemedik herkes biliyor bizde masallahÇoğu doktor veriyor canım dalgınlıklarına geliyor herhalde vermiyorlar ben de isticem kalp atışını duyarsan söylicem herkese artık şimdi sadece kocam ve kendi annemler biliyor yaymadık henüz :)
Yok yok aksine herhangi bi leke vs gelmemesi daha iyiAy iyi bari bende diyorum bende mi sorun var :)
Selam arkadaşlar
Cumartesi 1 buçuğa doktor randevumu aldım. 6 artı 1 oluyoruz . İnşallah karından görünür. Doktordan çıkışta aileme ve kızıma söyliycez
Bulantılar bi var bi yok ruh halim gel gitli
Hayırlısıyla 12. Haftayı bi doldursaydık
İkinci üç aylık dönem çok güzel oluyo
2 haziran 441.21 şekerim 2 kat artarsa 1500 u coktan geçti benimdeeğer 1500 ü geçerse görürsün. en son ölçümde kaçtı?
Senin cuma benım cumartesi inş kuzum ya keseyi görelim bir nebze olsun rahalarız kızlar sizde kabızlık varmı bende var
3.569.02 gibi deger çıkıyoe canım 2 kat 2 günde hesaplarsamdeeğer 1500 ü geçerse görürsün. en son ölçümde kaçtı?
Ne güzel Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. neden memnun kalmadın doktordan vajinal bakmasindan dolayı mı ?canım şahane bi duygu ya süper aglamamak için kendimi zor tuttum gerci benim ilk bebegimde kalp atıslarını duymustum ama o zaman kanamam vardı hep üzüntülüydüm zaten düştü birde vajinal baktı benimkine bakalım şuan iyi bir doktor arayısındayım
Ay hemen kayısı alıyım deniyim cok sağol cnm inş işe yararHemen kayısı yardımı :) suya atıp ye canım, kesin çözüm.