2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bebeleri evde kısa kol giydirmek için ev kaç derece olmalı havalar ısındı acaba kısa kola gecsemmi
Ben neredeyse 1 aydır kısa kolluya geçtim. Ev 22/23/24 derece bazen 25 bile oluyor. Bizimki sıcaktan nefret ediyo ve ağlıyo. Doktora söyledim göğsü ve sırtı sıcaksa kısa kolluyla üşümüyodur nasıl rahat ederse öyle giydir dedi. İzmirdeyim ben gerçi buralar sıcak.

Canım senin adına üzüldüm.coxugu da alacak okuldan, alışverişi de yapacak ,çöpü de atacak,yeri gelecek yemeği de yapacak, çamaşır da katlayacak..., çocuk bakmak çok basit sanki.4 yas oglum,senle aynı kızım var yani 4 buçuk aylık. Sadece çocuk okula gitmiyor evde .okuldan alma işimiz yok .onun dışında hepsini de eşim yapıyor. Üstüne üstlük bazen eve süpürge de tutuyor ,yemekte yapıyor. Bunlar eşlerin yapmaları gereken şeylerden. Ev daginikta oluyor derli toplu da oluyor laf soylmek gibi bı çabası yok maşallah diyim.bazen çocuğu tut toplayim surları derim.aman olduğu kadar kendini yorma der. Eşin Hiçte sana laf söylemesin. Boşanmak kolay ama sonrası zor olabilir. Sen eşini al karşına konuş bence.

Maşallah size 🧿 iki coxukla dışarı çıkmak bnm gözümde büyüyor valla ya pfff.giydirip çıkarması birinin örtüleri birinin ayakkabısı suyu vs.esim olmadan çıkamıyoruz.bugun çıktık çarşıya mesela oğlum tansiyonumu oynattı resmen.🥴🥴
Çalışıyormuş yorulmuş herşeye koşturmaktan sen ne yapcan diyo bana ona kalsan hep haklı gerçekten yoruldum içtiğimiz suyu bile laf etti neymiş yorulmuş almaktan napiyim elimde çocuk ben mi alayım böyle diyince de küsme huyu var küsüyor yoruldum gerçekten 😭

Ben neredeyse 1 aydır kısa kolluya geçtim. Ev 22/23/24 derece bazen 25 bile oluyor. Bizimki sıcaktan nefret ediyo ve ağlıyo. Doktora söyledim göğsü ve sırtı sıcaksa kısa kolluyla üşümüyodur nasıl rahat ederse öyle giydir dedi. İzmirdeyim ben gerçi buralar sıcak.
Bizim ev 25 derece bebe ondan mı durmuyor acaba ya kafası ateş gibi oluyor bazen ama genede tişörtle bırakmaya korkuyom üşütür diye

Bizim ev 25 derece bebe ondan mı durmuyor acaba ya kafası ateş gibi oluyor bazen ama genede tişörtle bırakmaya korkuyom üşütür diye
25 derecede bebek sadece zıbınla dursa yeter diyor doktorlar 🤣 bizim de 23 24 derece zıbın üstüne tek kat ince penye giydiriyorum. İnce penye yelekleri var uyanınca yarım saat falan onu giydiriyorum. Uyurken çorap giydirmiyorum artık. Zaten ayakları büyüdü çorapları küçük geliyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar havalar aldatıcı olabilir dikkat edin en iyi anneler bilir tabisi ama üşür farketmezseniz daha da gaz oluşabilir. Biz Adana'da yiz buralarda ısındı baya ama ev içi hala serin gibi ben hala giydiriyorum

Yok canım korkma 25 derecede hiçbişey olmaz. Ben gece bile kısa kollu üstüne çift kat müslin kundak yapıp yatırıyorum. Üstüne bişey örtmüyorum. Yoksa sıcaktan ağlayarak uyanıyor. Ensesi falan ıslanıyor çocuğun. Güneş varsa kısa kolluyla balkona bile çıkarıyorum valla:) bizimki inanılmaz ateşli hatun

Çalışıyormuş yorulmuş herşeye koşturmaktan sen ne yapcan diyo bana ona kalsan hep haklı gerçekten yoruldum içtiğimiz suyu bile laf etti neymiş yorulmuş almaktan napiyim elimde çocuk ben mi alayım böyle diyince de küsme huyu var küsüyor yoruldum gerçekten 😭
Küsen erkekleri sevmem ya.cok gıcık oluyorlar.esimde tam tersi küsme huyu yok ben küserim o kedi gibi arkamda kivranir 🤣🤣 cnm al karşına konuş.sevgisi saygısı varsa anlayacaktır seni.somucta çocuğu babanın evinden getirmedin.ortak yaptınız.hayat müşterek.tmm o çocukların yaninda kalsın sen git suya markete pazara.
Yok cnm daha giydirme.bizde eskiler bebekler kuşun yelinden alır derler.bizim de sıcak burlar bide balkonlar kapalı balkon.balkon kapılarını açınca camın sıcağı içeri vuruyor geçen gün evin içi 28dereceydi.yine de kısa kollu giydirmedim.zibin üstüne ince mevsimlik kollu bı sweet okadar.sabah kalkınca bende yelek giydiririm sonra çıkarırım.
Kızlar havalar aldatıcı olabilir dikkat edin en iyi anneler bilir tabisi ama üşür farketmezseniz daha da gaz oluşabilir. Biz Adana'da yiz buralarda ısındı baya ama ev içi hala serin gibi ben hala giydiriyorum
Aynen haklısın cnm. bebekler kuşun yelinden alırmış.eskiler öyle derdi.

Canım sen de kakası yeşil oluyor mu ? Ben alerjen bir şey yediğimde kakası direk yeşile dönüyor. Ben de birkaç doktora gittim hepsi kilosuna baktı.Tahlil de yaptık ama çıkmadı.Küçük olduğu için çıkmayabilir 5.ayda tekrarlayalım dediler.
Yok kakası hiç yeşil olmadı. Evet bu kadar küçükken testlerde çıkmıyormuş valla alerji çok derin bir konu baya araştırdım ama işin içinden çıkamadım 😶‍🌫️

Kızlar e bebekte yüzde 50 indirim var oyuncaklarda falan biseyler aldinizmi acaba tavsiye varmi

Canım senin adına üzüldüm.coxugu da alacak okuldan, alışverişi de yapacak ,çöpü de atacak,yeri gelecek yemeği de yapacak, çamaşır da katlayacak..., çocuk bakmak çok basit sanki.4 yas oglum,senle aynı kızım var yani 4 buçuk aylık. Sadece çocuk okula gitmiyor evde .okuldan alma işimiz yok .onun dışında hepsini de eşim yapıyor. Üstüne üstlük bazen eve süpürge de tutuyor ,yemekte yapıyor. Bunlar eşlerin yapmaları gereken şeylerden. Ev daginikta oluyor derli toplu da oluyor laf soylmek gibi bı çabası yok maşallah diyim.bazen çocuğu tut toplayim surları derim.aman olduğu kadar kendini yorma der. Eşin Hiçte sana laf söylemesin. Boşanmak kolay ama sonrası zor olabilir. Sen eşini al karşına konuş bence.

Maşallah size 🧿 iki coxukla dışarı çıkmak bnm gözümde büyüyor valla ya pfff.giydirip çıkarması birinin örtüleri birinin ayakkabısı suyu vs.esim olmadan çıkamıyoruz.bugun çıktık çarşıya mesela oğlum tansiyonumu oynattı resmen.🥴🥴
Evet benim de zoruma gidiyor, şimdilik sadece apartmanın bahçesine iniyoruz. Ev gezmesine va gideceğimizde de eşim götürüyor. Tek çocuk hiç çocuk derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş 😄

Kızlar benim oğlan gece bir kere kalkmaya başladı normal mi gündüzde yiyip yatmak istiyor hep uyumak için agliyo falan bizle vakit geçirme süresi azaldı böyle olan var mi

Kızlar benim oğlan gece bir kere kalkmaya başladı normal mi gündüzde yiyip yatmak istiyor hep uyumak için agliyo falan bizle vakit geçirme süresi azaldı böyle olan var mi
Bebişlere yeni güncelleme geleceğinde çok uyuyorlar. Dikkat edin, 2-3 gün içinde yeni bir şey öğrenecek 😊

Kızlar deprem oldu çok korktuk bebekle dışarıdayız dua edin bebemi kaptım kaçtım sallantı biter bitmez 6. 2 ama evde bir şeyler döküldü
Geçmiş olsun canım en çok Hatay Maraş depremini yaşayan bizler anlıyoruz sizi korkularinizi. Dualarımiz siiznle

Geçmiş olsun canım en çok Hatay Maraş depremini yaşayan bizler anlıyoruz sizi korkularinizi. Dualarımiz siiznle
Ben de Malatya’ya gönüllü gittim öğretmen olarak dersten ziyade destek amaçlı gençleri rehabilite etmek için ordaki yıkıntıların görüntüsü hep zihnimde insanların yorgunluğu bitkinliği bebek olmasa belki daha dirayetli olurdum ama bebekle bir sürü senaryo düşündüm o bir kaç saniyede

Back
X