Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ben duydum. Yapanları da duydum :eek:
bende duydum arkadaşım bir ay önce doğum yaptı son aylarında doğumu kolaylaştıracak öneriler diye bi kağıt vermişti doktoru yemesi gerekenler yapması gerekenler vardı içerisinde cinsel ilişkide yazıyordu. Yengem de son aylarında yaptığını anlatmıştı hatta doğuma gideceği bi günün öncesi bile olmuş 4 kilo bebeyi 50 kilo haliyle dikişsiz normal doğurdu 😂 bilmiyorum bi faydası olduğundan mı ama 😂

Valla benim 11. hafta kanama olunca ilişki yasak dendi, o günden beri bir şey olmadı şimdi de ağırlaştım ve sıcak artık ben istemiyorum epey zaman oldu. Kıymetini bilin yaşadıklarınızın 🙊
Kız inanır mısın hiç istek kalmadı bende. Agirlasinca bitti gitti. O yüzden artık yapmasak daha iyi geliyor bana. Çünkü erken doğum korkusu da olunca yapmak istemiyorum. Senin de zormuş kanama falan olunca hiç yapmamak tabi ama ne bileyim agirlasinca da zaten istemez oldum. 🙄🙈

Beni oğlum çok yordu ne uykusu var ne iştahı😔
Doğduğundan beri 5 saati bulamamıştır gece uyuduğum bir dre çalışıyorum gece uyuma gündüz işe git akşam gelince bebekle uğraş inan ki kendimi unuttum😔
Diyorum zaten bu bebiş planlı olsaydı abisi tamamen büyümeden istemezdim diye gerçekten her şeyi ile zor bir çocuk🥲
Allah sağlık sıhhat versin onlar için uğraşıyoruz da işte böyle olunca da üzülüyor insan.
Bir de benim de ilk bebeğim erkek bu da erkek belki dediğin gibi olsa bilmiyorum farklı olur muydu🫠
Allah kolaylık versin canım uyumayan bebek çok zor inşallah bebiş uykuyu sever🌸
İştahsızlık benim oğlumda da var persentili çok düşük bizi de o yönü çok uğraştırıyor, bağırsakları tepki vermeye başladı artık

.
Valla benim 11. hafta kanama olunca ilişki yasak dendi, o günden beri bir şey olmadı şimdi de ağırlaştım ve sıcak artık ben istemiyorum epey zaman oldu. Kıymetini bilin yaşadıklarınızın 🙊
Gel benim yoldaşım sarilalim şurada :KK19: ben de öyleydim ya bikac hafta önce serbst bıraktılar, toplasan 30haftada olan beş kere yok, denedik yok yani, bende bı kıpırtı yok, odaklanamiyorum, üstünkörü deneyip bıraktık hep, yok olmuyor, diğer arkadaşlara başarılar diliyorum :KK51:

.

Gel benim yoldaşım sarilalim şurada :KK19: ben de öyleydim ya bikac hafta önce serbst bıraktılar, toplasan 30haftada olan beş kere yok, denedik yok yani, bende bı kıpırtı yok, odaklanamiyorum, üstünkörü deneyip bıraktık hep, yok olmuyor, diğer arkadaşlara başarılar diliyorum :KK51:
Benimde eşim uzakta bende geri durayım 😂

.

Bende de aynı aylar olmuştur hiç aklıma gelmiyor istemiyorum artık bülbül ötmüyor gül kokan penceremde 😃😃😃😃

Kızlar bu ilişki konusunda bir şey duydum ama doğruluğu konusunda pek emin değilim
Geçen aylarda komşum söylemişti bana son haftalarda sık ilişkiye girmek daha iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş ben ilk defa duydum bunu çokta şaşırdım ama sizlere de söyleyeyim dedim doğruluk payı var mıdır
Böyle bir şeyden emin olmadan yapmak mantıksız geliyor bana
Alttaki kasları gevşetiyor diye öneriliyor diye biliyorum ben de , son haftalarda rahim kasılmalarını da başlatıp doğumu başlatmak için hurma , ananas yemek merdiven inip çıkmak pilates hareketleri , ilişki (sperm tetikleyebiliyormuş) bunlar öneriliyor

Ay bnde bir tiksindimm 12. Haftada yumurtadan ağzıma bile alamıyorum ama mecbruum artık nir şekilde yemem gerekiyor çok teşekkür ederim mutlaka hepsini deneyeceğim ne kadar alırsa o kadar kâr bana şuan
Kolin i ekstra takviye olarakta alabilirsiniz öyle alan arkadasım vardı

Kızlar selam resmen kalçamın olduğu yer özellikle sağ tarafım çok ağrıyor. Ne yapmam gerekiyor magnezyum mu ? Yürürken arada topallıyorum neredeyse ya 🥹
Belli bi bölgede siyatik ağrısı gibi mi instagramda bi hesap buldum mesela gebelerde kuyruk sokumu agrısı için hareketler fln göstermiş ben yapmaya basladım çok agrıyodu

Belli bi bölgede siyatik ağrısı gibi mi instagramda bi hesap buldum mesela gebelerde kuyruk sokumu agrısı için hareketler fln göstermiş ben yapmaya basladım çok agrıyodu
Kuyruk sokumu kemiğim ağrıyo benim de akşamları dinlenme haline geçince ağrıdan durulmuyor. Link var mı ben de yapayım hareketleri :KK15:

Ben sabah telefonla soracağım sana da söylerim canım çok zor bi şey cidden çok geçmiş olsun 💕

Teşekkürler 😘
Bende de aynı aylar olmuştur hiç aklıma gelmiyor istemiyorum artık bülbül ötmüyor gül kokan penceremde 😃😃😃
Aynı şarkıyı geçen eşim söylüyordu imalı imalı anlamazliktan geldim 😂😂

Ay inşallah öyle olur küçüklüğü beni rahatsız etmiyor alıştım artık bu yokluğa ama süt gelmezse üzülürüm😁🥹
Hamileliğin en sevdiğim şeyi memelerimin dolgun olması 😅 herkes emzirmekten sonra memeler sünüyor diyor sünücek kadar bile yok öle düşün ama sütüm vardı çok şükür 🙏
Boyutuyla bir ilgili yokmuş sütün 🤣

Evet canım doğru duydum. Hatta bizzat yaşadım 🤣 ilkinde yasak dememisti Dr bize. Biz 37. Haftada yaptık en son sabahına nişanım geldi açılma başladı. Ben akıllı o kadar uyaracagini bilsem daha hassas davranirdim tabi eşim de. Ama şöyle ki benim 37+0 da alttan muayene yaptı Dr açılma yok dedi nst de hiç sancı yoktu en ufak doğum belirtisi yoktu. 37+3 de nişanım geldi+5 de bebek geldi 🤣🤣 Dr da o öyle geldi diye muhtemelen 32 den sonra yasak dedi bu gebeliğimde. Önceki bilgiler var çünkü elinde. İlişki tetikledi yani. Ama ben tetikleyecegini bilsem yapmazdım.
Ahahah😂😂😂
Sizinkinize maşallah
Ben ilkinde hiç bilmiyordum ve sıfır sancı sıfır açılma ve nişan vs olmadan doğuma gittim müdahale ile başlandı bilseydim son haftalarda denerdim sık sık 🤣🤣🤣🤭

Alttaki kasları gevşetiyor diye öneriliyor diye biliyorum ben de , son haftalarda rahim kasılmalarını da başlatıp doğumu başlatmak için hurma , ananas yemek merdiven inip çıkmak pilates hareketleri , ilişki (sperm tetikleyebiliyormuş) bunlar öneriliyor
Teşekkür ederim canım hurma pilates merdiven in çık biliyordum da bunu hiç bilmiyordum öğrenmiş olduk ama keşke ilkinde bilmiş olsaydım o zaman işime daha yarardı 🤣🤣

Hamileliğin en sevdiğim şeyi memelerimin dolgun olması 😅 herkes emzirmekten sonra memeler sünüyor diyor sünücek kadar bile yok öle düşün ama sütüm vardı çok şükür 🙏
Boyutuyla bir ilgili yokmuş sütün 🤣
Icim rahatladi valla 😁 dün bu yazilsri okudukca fazla süt olursa yogurt yaparim bebegime buzluga koyar krem yaparım hayallerine girdim 😂🤣🤣🤣🤣 insallah oyle Olur

Günaydın kızlar,
Bu ara çok sık oluyor siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Önce midem ağrıyor, sonra başım karıncalanıyor, sonra midem bulanıyor, ishal başlıyor ve hemen kusuyorum. Sabahları sık olmaya başladı, tansiyonum 11,5 / 7,5. Fikri olan varsa yorum bekliyorum

Back
X