- 29 Ekim 2020
- 2.040
- 4.829
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.701
Allah kolaylık versin kuzum benim yattigim zamanların acısı doğumdan sonra çıkacak herhalde bu gidişeÖyle oldu ya yattigim zamanların acısı çıkıyor heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin kuzum benim yattigim zamanların acısı doğumdan sonra çıkacak herhalde bu gidişeÖyle oldu ya yattigim zamanların acısı çıkıyor heralde![]()
Çok geçmiş olsun da 1900 kg mu çıktı gerçekten çok fazla değil mi? Başka doktora gittin mi? İnşallah zamanında sağlıkla gelir diyet yap yürüyüş yap dikkat et. Evet aramızda öyle şekeri olan arkadaşlar var onlar da yardımcı olur sanaselam. 26+4'teyim 1900gr çıktı bebeğim. şeker var.((( normal ve vaktinde doğurmak için dua ediyorum. şimdi yediklerime çok dikkat edeceğim inşallah. siz ne durumdasınız şekeri olan var mı. ??
Plesenta aşağıda olanlar için canım bana doktorum yeni söyledi kanama olabilir diyeKızlar bu arada ilişki yasak demişsiniz benim doktor 32. Haftaya kadar serbest sonra yasak demisti en başta bir sıkıntı yok diye. Hala da bir şey demedi. Devam ediyoruz biz de öyle böyle ama karnım çok ağrıyor ve kaskatı oluyor korkar oldum. İlişkiye devam edenler sizin nasıl sıkıntı oluyor mu ilişki esnasında veya sonrasında?
evet çok fazla ama doktor çok sakindi. şeker dışında hiçbir şey yapmadı. 1 ay sona gel dedi. ben de sakinim şu an ne yapayım. :) karnım 9 aylık gibi zaten çok hızlı büyüdüğünü hissetmiştim. bakalım hayırlısı.Çok geçmiş olsun da 1900 kg mu çıktı gerçekten çok fazla değil mi? Başka doktora gittin mi? İnşallah zamanında sağlıkla gelir diyet yap yürüyüş yap dikkat et. Evet aramızda öyle şekeri olan arkadaşlar var onlar da yardımcı olur sana
Kız valla maşallah sana senin modun düşük olunca agrı sızıda hissetmiyorsun galiba yoksa agrıların filan başlamıstı çünkü maşallah maşallahÇıkip bı yuruyeyim dedim baktım yemek saati eşime ofise tavuk pilav yaptım geldim, elim durmadı gene![]()
Aman dur inşallah sağlıcakla doğururuz kolaylıkla buyuturuzAllah kolaylık versin kuzum benim yattigim zamanların acısı doğumdan sonra çıkacak herhalde bu gidişe![]()
Kendimi dinlemiyorum, çok yorulunca uzanıyorum ya da oturarak yapıyorum yoksa belim kazık gibi sol kasığımda bıçak var gibi, ayaktaysam oturmasam iyiyim, oturunca kalkmasam iyiyim, akşam da uzun bı masaj seansıKız valla maşallah sana senin modun düşük olunca agrı sızıda hissetmiyorsun galiba yoksa agrıların filan başlamıstı çünkü maşallah maşallah![]()
Aleyküm selamselam. 26+4'teyim 1900gr çıktı bebeğim. şeker var.((( normal ve vaktinde doğurmak için dua ediyorum. şimdi yediklerime çok dikkat edeceğim inşallah. siz ne durumdasınız şekeri olan var mı. ??
Enazından sonunda ödüllendiriyorsun kendini masajlaKendimi dinlemiyorum, çok yorulunca uzanıyorum ya da oturarak yapıyorum yoksa belim kazık gibi sol kasığımda bıçak var gibi, ayaktaysam oturmasam iyiyim, oturunca kalkmasam iyiyim, akşam da uzun bı masaj seansı![]()
Hamdolsun bak iyi çıkmış yarın içinde endişe etme güzel olacak3 testin sonucu çıkmış çok şükür ilk testler normal gözüküyor dedi doktorumda yarın çıkacak bir test var o da normal çıkarsa sanırım alerjik bir durum var. Çok şükür en azından onlar iyi çıktı biraz da olsa rahatladım. Hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
Olan dertlii olmayan dertlii ahh ahhBenim memitolarin altı pişik olmuş tasinmiyor, ya sürekli bakıyorum kremleyip kuru tutuyorum ama ağırlıktan tahriş oluyor![]()
Geceliklerin modelleri çok güzel ama önceki hamileliklerinizde kullandınız mı ? Emzirme için bana biraz zor geliyor, öndeki düğmeler kısa gibi geliyor bana mı öle geliyor :/
Ben bu markadan önce yeşil olanı aldım geldi Çok beğendim kumaşını falan Sonra mavi pijama ve lacivert geceliği de söyledim gecelik pek kullanmadığım için öyle sabahlıklı falan takım almayı düşünmedim bu beni kurtarır ve beğendim de.Atlet gibi sütyen gibi yanlardan açılan modeller mantıklı geliyor ama ölede bulamadım.
Olan dertlii olmayan dertlii ahh ahhbende de meme yok 75 kullanıyordum hala 75 kullanıyorum birazcık toparladı diyeyim
Ama yok büyümüyor artık endişelenmeye başladım ya süt de olmazsa diye bu memeden ne kadar süt çıkacak ki diye düşünüp duruyorum
Canım benim kalbin gibi dileklerinde çok güzel insalalh dediğin gibi olur zamanını beklerler . İkiz bebek bekliyoruz ikiz oldukları için kiloları da haliyle normale göre az şimdi bana akıl verin acil kilo aldırcaak bebişlere ne yememiz gerekiyor internette kaşar peyniri ve muz gördüm ama tavsiyesi olan varyaCanım benim gör bak güzel olacak her şey sağlıkla gelecek o minnoş ben öyle inanıyorum.Düşecek enfeksiyonun da bebeğin de büyüyecek vaktine yakın gelecek inşallah tüm kalbimle inanıyorum kuzumm
Çok şükür bin şükür kuzum inşallah yarınki testin sonucu da temiz çıkar da rahatlarız
Benim ilk Kasım dogumluydu hep uzun kollu kışlık onda aldıklarım. Bu temmuzda olacak diye kısa kollu aldım kendime. Bence 1 aydan sonra olabilir kuzum duruma havanın, evin sıcaklığına göre bakarız. Eskişehir'in ayazı meşhur yazın bile geceleri serin malum. Bakalım duruma göre hareket edeceğim artık bende. İlk ay Kesinlikle uzun kollu ama ince kıyafetler giydiririm de sonrası Allah kerim![]()
Ay inşallah öyle olur küçüklüğü beni rahatsız etmiyor alıştım artık bu yokluğa ama süt gelmezse üzülürümBoyutu önemli değil, işlevi boyuna bağlı değil merak etme sen![]()
İnşallah kuzum inşallah yaaaCanım benim gör bak güzel olacak her şey sağlıkla gelecek o minnoş ben öyle inanıyorum.Düşecek enfeksiyonun da bebeğin de büyüyecek vaktine yakın gelecek inşallah tüm kalbimle inanıyorum kuzumm
Çok şükür bin şükür kuzum inşallah yarınki testin sonucu da temiz çıkar da rahatlarız
Benim ilk Kasım dogumluydu hep uzun kollu kışlık onda aldıklarım. Bu temmuzda olacak diye kısa kollu aldım kendime. Bence 1 aydan sonra olabilir kuzum duruma havanın, evin sıcaklığına göre bakarız. Eskişehir'in ayazı meşhur yazın bile geceleri serin malum. Bakalım duruma göre hareket edeceğim artık bende. İlk ay Kesinlikle uzun kollu ama ince kıyafetler giydiririm de sonrası Allah kerim![]()
Çok şükür kuzum valla bi oh çektimHamdolsun bak iyi çıkmış yarın içinde endişe etme güzel olacak![]()
Gelir gelir o iş boyuta bağlı değil hiç, arkadaşım da emziriyor hiç yok onun tahta gibi dümdüz yedi aylık oldu gayette güzel sütü var, senin gene var memiton o gerçekten dümdüzAy inşallah öyle olur küçüklüğü beni rahatsız etmiyor alıştım artık bu yokluğa ama süt gelmezse üzülürüm![]()
Maşallah diyelim arkadaşına bana da inşallah o zamanGelir gelir o iş boyuta bağlı değil hiç, arkadaşım da emziriyor hiç yok onun tahta gibi dümdüz yedi aylık oldu gayette güzel sütü var, senin gene var memiton o gerçekten dümdüz
İşte asagidayken bana hiç ilişki yok demedi doktorum. Bende bi emin olamadım devam ettik biz ediyoruz da ama. Etmesek mi diye düşündüm.Plesenta aşağıda olanlar için canım bana doktorum yeni söyledi kanama olabilir diye
Hayırlısı olsun canım diyet yap biraz bence yürüyüş falan yediklerine dikkat edersen bence düzene girecektir.evet çok fazla ama doktor çok sakindi. şeker dışında hiçbir şey yapmadı. 1 ay sona gel dedi. ben de sakinim şu an ne yapayım. :) karnım 9 aylık gibi zaten çok hızlı büyüdüğünü hissetmiştim. bakalım hayırlısı.
İnşallah canım benim. AminAman dur inşallah sağlıcakla doğururuz kolaylıkla buyuturuz![]()
Aa ikiz olduklarını ben kaçırmışım kuzum sağlıkla gelsinler inşallahCanım benim kalbin gibi dileklerinde çok güzel insalalh dediğin gibi olur zamanını beklerler . İkiz bebek bekliyoruz ikiz oldukları için kiloları da haliyle normale göre az şimdi bana akıl verin acil kilo aldırcaak bebişlere ne yememiz gerekiyor internette kaşar peyniri ve muz gördüm ama tavsiyesi olan varya