- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
Fetal yaptır dedi kararsızım yaniEee ne dedi hdjdks
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fetal yaptır dedi kararsızım yaniEee ne dedi hdjdks
Arkadaşlar dün kanamam başlamıştı kese duruyordu iğne ve ilaç verdi bugün adet ağrısı gibi ağrım var. Kanama yaşayan arkadaşlar vardı ağrı olmuşmuydu acaba
Evet canım bende de kan pıhtılaşması var ben de oksopar kullanıyoruminsallah iyi olur ya korktum biraz. sendedemi kan pıhtılaşması var canim?
Ya neden? Burda yazan arkadaşın neden ikili taramada çıkmış ki o zaman?Fetal yaptır dedi kararsızım yani
Geç döllenme sanırım kese tam görünmediği için hesaplanamadı kaç haftalık olduğu. Belim ağrımıyor ama kasıklarım bide adet ağrısı gibi ağrı geliyo sık sıkBende hala devam ediyor lekelenme. Ve ağrı var ama ilk geldiğinde adet ağrısı gibi olmuştu bel ağrısı ile birlikte. Sizin kaç hafta
Senin bi problemin mi var yoksa burda yazılandan sonra mı merak edip gittinFetal yaptır dedi kararsızım yani
Bence sormalısın sonuçta bu da önemli bir detayBakırköy acibademde 2 sene staj yaptım ve acibadem hastanesine tövbe ettim :) kac defa iş icin çağırdılar görüşmeye bile gitmedim. Ama ilk dogumumu orada yaptim doktorum orada anlaşmalı iyi ilgileniyorlar neyseki. Adana da özel hastane biraz kısıtlı ne yazıkki. 2. Dogumumu da nasip olursa orada yapıcam gibi duruyor. Ama fiyatlandirmadan korkuyorum:) bu hafta doktoruma sorsam dogum ücretini ayip olur mu:))
İşte burda görünce bende o değer yok onu farkettim sonra doktoruma çıkan sonucu attım o da riskli dedi 1:292 sanırım fetal önerdi sonra eşim de başka bi doktora daha gidelim dedi gittik o doktor 30 dk ultrasonda baktı herşeyi normal anormal bişey yok risk çıkmasının sebebi tamamen yaşla alakalı ama ben hukuki yönden önermek zorundayım dedi karar sizin dedi. Yaptırmıcam sanırımSenin bi problemin mi var yoksa burda yazılandan sonra mı merak edip gittin
Çok fena ya gerçekten dekendisiyle 26 nisanda 12.Haftaya girince vedalaşıyorum Allahtan
![]()
Yaştan dolayı çıkmıştır. Ben ikili yaptırmadım sanırım yaptırmicam. Ultrason normalse içinizi ferah tutun.İşte burda görünce bende o değer yok onu farkettim sonra doktoruma çıkan sonucu attım o da riskli dedi 1:292 sanırım fetal önerdi sonra eşim de başka bi doktora daha gidelim dedi gittik o doktor 30 dk ultrasonda baktı herşeyi normal anormal bişey yok risk çıkmasının sebebi tamamen yaşla alakalı ama ben hukuki yönden önermek zorundayım dedi karar sizin dedi. Yaptırmıcam sanırım
Benim arkadaşımın 1:100 çıktı da doktor bir sorun yok gibi duruyor deyince yaptırmadı. Ki senin ense kalınlığı falan da çok azdı, içini ferah tut bence de kesinlikle yaşla alakalıİşte burda görünce bende o değer yok onu farkettim sonra doktoruma çıkan sonucu attım o da riskli dedi 1:292 sanırım fetal önerdi sonra eşim de başka bi doktora daha gidelim dedi gittik o doktor 30 dk ultrasonda baktı herşeyi normal anormal bişey yok risk çıkmasının sebebi tamamen yaşla alakalı ama ben hukuki yönden önermek zorundayım dedi karar sizin dedi. Yaptırmıcam sanırım
Şudur diyebileceğim bir firma yok ama instagramda çok önüme çıkıyor beklemeden hamile olsanız bile doğum sigortası gibi reklamlar görüyorum özel sağlık değil sanırım ama doğum sigortası sanıyorum bu bahsettiğimBu konuyla ilgili ben çok firmayla görüştüm ama hepsi hamilelik sırasında olmuyor dedibelki yaşadığım şehirle alakalıdır, sizin kesin yapıyor diye bildiğiniz bir firma var mı? Onunla da görüşelim
Aynen doktor da aynı şeyi söylediBenim arkadaşımın 1:100 çıktı da doktor bir sorun yok gibi duruyor deyince yaptırmadı. Ki senin ense kalınlığı falan da çok azdı, içini ferah tut bence de kesinlikle yaşla alakalı
Ultrason normal bi sıkıntı çıkmadıYaştan dolayı çıkmıştır. Ben ikili yaptırmadım sanırım yaptırmicam. Ultrason normalse içinizi ferah tutun.
Bende hiç ağrı olmadı canım ağrın başladıysa mutlaka doktoruna haber vermelisinArkadaşlar dün kanamam başlamıştı kese duruyordu iğne ve ilaç verdi bugün adet ağrısı gibi ağrım var. Kanama yaşayan arkadaşlar vardı ağrı olmuşmuydu acaba
Sende yaştan dolayı çıktıysa bende de yaştan dolayı çıkar o zaman kuzum ama embriyoya genetik yapıldığı için zaten içim bir tık rahat açıkçası bu papp da önemli bileymiş demekki öğrenmiş oldukİşte burda görünce bende o değer yok onu farkettim sonra doktoruma çıkan sonucu attım o da riskli dedi 1:292 sanırım fetal önerdi sonra eşim de başka bi doktora daha gidelim dedi gittik o doktor 30 dk ultrasonda baktı herşeyi normal anormal bişey yok risk çıkmasının sebebi tamamen yaşla alakalı ama ben hukuki yönden önermek zorundayım dedi karar sizin dedi. Yaptırmıcam sanırım
Perinatoloğa da gider onda da bi detaylı ultrason baktırırsın çok içine sinmezse eğerUltrason normal bi sıkıntı çıkmadı
Gidip düzgün bilgi alamamaktan sıkıldım. Zaten devlete gidiyorum ben yarında tatil devam ederse yarın özele gidebilirim ama düşecekse ne yapacaklar ki diyorum zaten iğne oluyorum ilaçda içiyorumBende hiç ağrı olmadı canım ağrın başladıysa mutlaka doktoruna haber vermelisin
İçim rahat kuzum ya fazla didiklemicemPerinatoloğa da gider onda da bi detaylı ultrason baktırırsın çok içine sinmezse eğer