Kızlar hepinize teşekkür ediyorum

gözümüzden sakınıyoruz ama yine de olacak olan oluyor

Biz öksürük başlayınca şırıngayla serum fizyolojik yaptık iki gün üst üste, o hemen hapşırığı kesti hatta öksürüğü bile rahatlattı, ama enfeksiyon ilerleyince artık o da işe yaramadı maalesef.. aman inmesin göğsüne benim de en büyük korkum oydu, çok şükür boğazında kalmış, Dr da zaten ilerlemesin diye bu gece izleyelim dedi

3 hafta falan oldu canım yaklaşık

Bir kutu mama aldım bulunduruyorum evde, ben mamaya kesinlikle karşı değilim insanların saçma sapan fikirleri kendine kalsın hiç takılma canım benim.. bu bebişlerin bir tane annesi var ve onları bizden başka kimse daha çok koruyamaz, sevemez.. ben sütüm gelmişken sadece onunla devam etmek istiyorum, biberonla mama yerine sağdığım sütü veriyordum, artık biberonu kestim bardakla veriyorum

memeye alışana kadar dövüşüyoruz ana kız resmen

yani çok isterdim biliyor musun hani böyle annesini cop cop emen bir bebeğim olsun, sütüm bol bol gelsin.. ama biz hep bir mücadele veriyoruz resmen, süt gelmez, gelen sütü bebe emmez, emdği sütle doymaz

gel sarılalım minnoşummm

Hapşırık sıkıntı değil canım, çoğu zaman refleks haliyle hapşırıyorlar, mesela ben altını her açtığımda hapşırıyor diye üşüyor sanıyordum ki meğer korunma refleksiymiş o.. ama öksürük varsa o tehlikeli işte.. ona gelirse de işte okuldan gelenle gelir.. küçük kardeşlerin kaderi sanırım.. Canları sağolsun hepsinin

Yaaa ben de anlamıyorum onları, bırak doysun yeter çocuk yaa.. annelik çocuğa verdiğimiz sütle mi orantılı nedir bunların kafası

ona bakarsan biz daha çok savaşa halindeyiz, ama sorsan en iyi anneler kendileri