2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Doktora git bence busra ya, benim bile canim acidi yazdiklarini okurken:( warcrew warcrew
Xjndjdjddjndjd benim şuan acimiyo üzülmeyin 😂😂 bu dediğim 3 seans öncesi olan bir şey acıyan oydu asil nsnxjdnd ay tekrar öyle olmasın yine dogururum daha iyi bak gerçekten 😂 o seans yüzünden zaten zedelendi büyük ihtimalle zateb dogururken de hemoroid oluştu, o yüzden son ikidir de acimamasina rağmen kanıyor işte malesef... Ben her çıkışım öteki gibi olacak gebericem diye gerginlik stres hepsi bir aradaydi 🫠 şimdi sebze , çorba sulu yemek ağırlıklı gidicem düzelir diye düşünüyorum. Düzelmezse gidicem doktora merak etmeyin ben de dayanamam sürekli bu acıya 😅

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum 🥰🥰 gözümüzden sakınıyoruz ama yine de olacak olan oluyor 🥹🥹🥹

Biz öksürük başlayınca şırıngayla serum fizyolojik yaptık iki gün üst üste, o hemen hapşırığı kesti hatta öksürüğü bile rahatlattı, ama enfeksiyon ilerleyince artık o da işe yaramadı maalesef.. aman inmesin göğsüne benim de en büyük korkum oydu, çok şükür boğazında kalmış, Dr da zaten ilerlemesin diye bu gece izleyelim dedi 🥹🥹

3 hafta falan oldu canım yaklaşık 🥹🥹

Bir kutu mama aldım bulunduruyorum evde, ben mamaya kesinlikle karşı değilim insanların saçma sapan fikirleri kendine kalsın hiç takılma canım benim.. bu bebişlerin bir tane annesi var ve onları bizden başka kimse daha çok koruyamaz, sevemez.. ben sütüm gelmişken sadece onunla devam etmek istiyorum, biberonla mama yerine sağdığım sütü veriyordum, artık biberonu kestim bardakla veriyorum 🤣🤣🤣 memeye alışana kadar dövüşüyoruz ana kız resmen 🥹🥹🥹 yani çok isterdim biliyor musun hani böyle annesini cop cop emen bir bebeğim olsun, sütüm bol bol gelsin.. ama biz hep bir mücadele veriyoruz resmen, süt gelmez, gelen sütü bebe emmez, emdği sütle doymaz 🥹🥹🥹 gel sarılalım minnoşummm 🥰🥰🥰

Hapşırık sıkıntı değil canım, çoğu zaman refleks haliyle hapşırıyorlar, mesela ben altını her açtığımda hapşırıyor diye üşüyor sanıyordum ki meğer korunma refleksiymiş o.. ama öksürük varsa o tehlikeli işte.. ona gelirse de işte okuldan gelenle gelir.. küçük kardeşlerin kaderi sanırım.. Canları sağolsun hepsinin 🥰🥰

Yaaa ben de anlamıyorum onları, bırak doysun yeter çocuk yaa.. annelik çocuğa verdiğimiz sütle mi orantılı nedir bunların kafası 😡😡 ona bakarsan biz daha çok savaşa halindeyiz, ama sorsan en iyi anneler kendileri 😒😒
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin minnoş 🙏🏻

Mevlid yapan arkadaşlar Allah kabul etsin 🙏🏻 ve gerçekten helal olsun ben yüzümü yıkayıp yıkamadığımı bile unutuyorum şuan ahahah😄 benim minnoş sabah 07:00 de uyanıp gece 00:00 da uyudu. Bu kadar küçük bebek 15 saat nasıl uyumaz aklım almıyor 🤦🏻‍♀️ şimdi de güya uyuyor ama 5-10 dk da bir bağrıyor bakalım nasış sabah olacak. Ben uykusuzluktan sıyırmak üzereyim artıık 😔

Evet akraba deme size hakaret olur baci olduk boşver mdndjndjd

Bahar havasi mevsim geçişi derken ben usutugum zaten bebeme de geçti belki onun huzursuzluğu da olabilir gerci tek algı olmayabilir djdjjdd benim bebe gülmeye başladı ya 🥹🥹🥹🥹 üstümü giyerken bi baktım bana bakıp gülüyor sıpa 😂😂
Hemen toparlarlar kuzular inşallah havalarda bir garip Nisan son haftası mayıs ilk haftası da soğuk olacakmış tam da o zaman çağıracaktım bende insanları bakalım napcam 🤦🏻‍♀️ Çokta kararsızım doğumda hediyeliklerimi dağıttım bitti bunda bir şey yaptırsam mı diye :)

Mevlid yapan arkadaşlar Allah kabul etsin 🙏🏻 ve gerçekten helal olsun ben yüzümü yıkayıp yıkamadığımı bile unutuyorum şuan ahahah😄 benim minnoş sabah 07:00 de uyanıp gece 00:00 da uyudu. Bu kadar küçük bebek 15 saat nasıl uyumaz aklım almıyor 🤦🏻‍♀️ şimdi de güya uyuyor ama 5-10 dk da bir bağrıyor bakalım nasış sabah olacak. Ben uykusuzluktan sıyırmak üzereyim artıık 😔
Kolay gelsin canım benim beyaz gürültü sakinleştirmiyor mu kolik sancısı mı çekiyor seninki de 🌸

Galiba atak haftasindayiz, durup durduk yere aglamalar, memeyi istememeler basladi:( kafam da cok karisiyor, beklenen dogum tarihine gore yasanir ataklar deniyor, benimki bir aya yakin erken geldi ya, sanki dogum tarihine gore de yasadik atak😂 kafalar karisik.
sonunda sacimi boyadim bugun, sute gecer mi acaba diye tribe girdim. Sanki bi doktor emzirirken boyamayin demisti ama hayirlisi diyorum😅

Canım çok zor biliyorum.Biz de tüm gece ayaktaydık hala uyumadı 🥹

Galiba atak haftasindayiz, durup durduk yere aglamalar, memeyi istememeler basladi:( kafam da cok karisiyor, beklenen dogum tarihine gore yasanir ataklar deniyor, benimki bir aya yakin erken geldi ya, sanki dogum tarihine gore de yasadik atak😂 kafalar karisik.
sonunda sacimi boyadim bugun, sute gecer mi acaba diye tribe girdim. Sanki bi doktor emzirirken boyamayin demisti ama hayirlisi diyorum😅
Benim bebe sanirim dogdugundan beri atak geciriyor😀 dun gunduz 1 saat ayagimda salladim kesin uyur dedim gozlerini kırpmadi. Nerdeyse ben uyucaktim cocukta tık yok. Bu nasil bir inattır şaşırıyorum artk napacagimi😀

Beklenen değil kesinlikle ya ,benimki de 34’te doğdu .Her şeyi doğum zamanına göre yaşadı .Öyle değilse zaten yandık 🥹macera yeni mi başlıyor 🤣

Ben doktora sormuştum mama vereyim mi kilo alımına göre. Kilo alımı gayet iyi gerek yok demişti. Gerek olsa ben veririm şahsen

Fizyolojik sıvıyı ne kadar damlatıyorsun çekmeden önce ve bekletiyor musun. Ben çok beceremiyorum sanki şu çekme işini çok zorlanıyorum ya
2 3 damla canim bazen damlatmiyorum direk cekiyor zaten

Gecmis olsun canim:( hemencecik iyilessin 🙏Sigara konusunda benim esim cok iciyor, surekli balkonda, her seferinde ustunu degistirip elini yuzunu yikayip, dislerini fircalayip geliyordu cocugun yanina, son zamanlarda salmaya basladi biraz da uzerine sinmis sigara kokusu bile cocugun ilerde alerji vs yasamasina neden olabiliyormus. Keske biraksalar. Ben yatak odasinda cocugu emzirip uyutmaya calisirken onun balkonda kahve sigara keyfi yapmasi sinirime dokunmuyor degil😂
Şu süreçte iyice gözüne battı seninki. Açıkça yardım istediğini, bu hareketlerinin sana nasıl hissettiğini konuşsan, sana da alan açmasını istesen nasıl olur ki

Bebege mama vermek zararli mi kimisi öcü gibi bakiyor mama verince ben acikcasi emzirnelerden sonra veriyorum vermemelerinin nedeni ne ? Ben acikcasi doymadigini hissediyorum bebegin biraz da kg alsin istiyorum acikcasi
Ben sadece emziriyordum bir hafta sütüm azdı ve bebiş az kg aldı. Mamaya başladık o hafta güzel kg aldı. Bir sonraki hafta sütüm çoğaldı diye bebiş mamayı az içti yine o kadar kg alamadı. Doktor şu an anne sütü faydalı olduğu için önce emzir ama kg alması için mutlaka arkasından mama diyor bize. Anne sütü faydalı olmasa sadece mama diyecek de diyemiyor
Bu hafta benim oğlan da aynı. Gündüz sadece kucakta kalmak istiyor, kucakta uyuyor o da derin uyku değil. Gündüz çok huysuz huzursuz. Olması gereken doğum tarihi 21 marttı tam uyuyor tarih

Dün bebeğin altını değiştirirken önce sağa sonra sola döndü bebeğim çok şaşırdım bebeği bu haftalarda dönmeye başlayan oldumu ?
Büyük oğlum okadar hantaldı ki 7 aylık dönmeye başlamıştı yaşıtları emeklerken oğlum kıpırdamadan yatıyordu halende öyle bir bebek çabalaya çabalaya çalıştırarak dönmesini sağlamıştım emeklemeyi yürüneyide çok çabalayarak öğrettim oğlıma şimdi bu bebe nasıl yaptı anlamadım birde kucağıma gelince beni tanıyor ve emzireceğimi anlıyor bunlar normal mi şimdiden

Kolay gelsin canım benim beyaz gürültü sakinleştirmiyor mu kolik sancısı mı çekiyor seninki de 🌸
Sağol canım. Yok sevmedi beyaz gürültüyü onu açıyorum eşim uyuyakalıyor sinirleniyorum 😄 dün doktora kolik mi acaba diye sordum. Kolik bebekler memede de sakinleşmiyormuş. Memedeyken ağlamıyorsa kolik değildir dedi

Back
X