- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
-
- Konu Sahibi Homely_angel
herkese günaydın tatlış annelerrrr bizde doktordan geliyoz bebişle kalp atışlarını duyduk maşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :))) bidaha 1 ay sonra gidicem aksi bi durum olmassa inşallah olmaz Allahım herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
Bende gitmeden once hep dediler vajinal baktirma diye. Dedim boyle boyle dediler diye. Yok oyle bisey sehir efsanesi o diyor. Zaten dedi ki o ultrason sadece rahim yoluna kadar girer. Bebek cok daha geride. Cinsel iliskiden bile daha zararsiz. Boyutu bile serce parmagin yarisi kadar bisey. Zararli olsa her sevisenin çocuğu duserdi dedi.cok saol canım aynen bende biraz arastırdım öyleymiş zaten doktor da iyi ama işte hastaneyi begenmiyorum bide karından baktı aslında ama sadece kese gözüküyodu sonra kendi dedi vajinalde bakalım diye gecende öyle baktı 2 hafta erkenden takip edilebiliyomus vajinal
canım nasıl ya aksine hemen çağırması gerekdi ve iğne filan vermesi gerekti doktorun biraz ilgisiz sanırım progestan filanda vermesi gerekti ilk gebeliğimde tam 1 hafta yogun kanamam oldu düşün ondan önce lekelenmem vardı ama hiç bişey kullanmadım daha sonra yapılan müdahale pek bi işe yaramadı tedbiri senden gerisi Allahdan dikkat et hep uzanDün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.
Dün kasıgım çok ağrıdı .Akşamdan beri orta derecede kanam var.dr la görüştüm artarsa gel dedi moralim çok bozuldu.önceki gün değerlerim gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum.
inşallah canım darısı sizlere ve her isteyene inşallah :)Gözün aydın, darısı bize inşallah :)
Doktorum bana ilk etapta bitki cayi ananas hurma cay kahve kola salam sosis balik fisinda tum deniz mahsullerini yasakladi. Kalamar vs de cok civa oluyormus kesinlikle yasak. Buyuk balik.onerdi levrek cupra vs. Onda bugulama olacak yyagda kizarmayacak. Mangal vs de oluyor.
Ama ozellikle ananas hurma herturlu bitki cayi yasak dedi. Birde ozellikle tarcini yasakladi. Bunlar ilk aylarda dusuge sebep oluyormus kizlar bilginiz olsun.
evet o lafı bende çok duydum ama pek önemsemedim doktorlar daha iyi bilirler diye düşündüm hep :)Bende gitmeden once hep dediler vajinal baktirma diye. Dedim boyle boyle dediler diye. Yok oyle bisey sehir efsanesi o diyor. Zaten dedi ki o ultrason sadece rahim yoluna kadar girer. Bebek cok daha geride. Cinsel iliskiden bile daha zararsiz. Boyutu bile serce parmagin yarisi kadar bisey. Zararli olsa her sevisenin çocuğu duserdi dedi.
canım şahane bi duygu ya süper aglamamak için kendimi zor tuttum gerci benim ilk bebegimde kalp atıslarını duymustum ama o zaman kanamam vardı hep üzüntülüydüm zaten düştü birde vajinal baktı benimkine bakalım şuan iyi bir doktor arayısındayım
saol canım darısı sizlerin basına en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah :)Günaydın kızlar daha gitmedim cumartesi gidicem hayırlı olsun cok mutlu oldum darısı basımıza inşallah :)
@yasmince kuzum geçmiş olsun bol bol dinlen progestan almayı dene kızımdada olmuştu deger 244 iken unutmam
Bizide ögle korkuttular bende hiç baktırmadım gebe iken kızıma dogru yaniBende gitmeden once hep dediler vajinal baktirma diye. Dedim boyle boyle dediler diye. Yok oyle bisey sehir efsanesi o diyor. Zaten dedi ki o ultrason sadece rahim yoluna kadar girer. Bebek cok daha geride. Cinsel iliskiden bile daha zararsiz. Boyutu bile serce parmagin yarisi kadar bisey. Zararli olsa her sevisenin çocuğu duserdi dedi.
İnşallah şekerim cumartesi gelmiyor ki gelse :) akşamları gaz sancım cok oluyor birde beyaz yumurta akı gibi akıntı başka sorunumuz yok :)saol canım darısı sizlerin basına en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah :)
eee kızlar şimdi kimler doktora gidicek ve kimler gitti keseyi gördü ayy ben bugun çok mutluyummm:)Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
aynı durumlar bendede var hatta bugun tekrardan mide bulantılarım basladı anlamadım gitti bi var bi yok 3 gündür rahattım:)İnşallah şekerim cumartesi gelmiyor ki gelse :) akşamları gaz sancım cok oluyor birde beyaz yumurta akı gibi akıntı başka sorunumuz yok :)
Allah nasip ederse ben de aranızda olacağım. 3. Gebeliğim. İlk ikisi dış gebelik. En son sol tüpüm alındı ocak ayında. 3 ay korunman yeter demişti doktor. Him ümidim yoktu. Şu mübaarek günlerin hatrına inşşah tekrar yaşamam. Rabbimden hepinize sağlıklı sıhhatli gebelikler diliyorum.
inşallah canım ya Allahım isteyen gönlünden geçiren herkese yaşatsın bu duyguyu ve inşallah hayırlı bi şekilde sağlıkla gelirler kucagımıza meleklerimiz :):)Tüm dünya pembeye boyanıyor sanki di mi :) ben haftaya gideceğim canım, inşallah keseyi görürüz de içim rahatlar. Hepimizin her şey yolunda gitsin inşallah, tüm bebeklerimiz sağlıkla gelirler dünyaya.
Akıntı ve sık idrara çıkma var oda takvimimde yazıyor benim :)aynı durumlar bendede var hatta bugun tekrardan mide bulantılarım basladı anlamadım gitti bi var bi yok 3 gündür rahattım:)
sık idrara çıkma bende de var. dedim yine sistit mi oldum acaba. bak bunun belirti olduğunu bilmiyordumAkıntı ve sık idrara çıkma var oda takvimimde yazıyor benim :)
Bulantım hiç olmadı olmaz inş kızımda cok kustum cok fenaydım bunda olmaz inş hepimizin hamileliği kolay geçer umarım
inşallah canım ya bide benim arkadaslarda böyleydi kız olunca mide bulantısı halsizlik falan filan çok olurmuş şuan benziyo acaba diyorum kız mı :) mesela ilk hamileliğimde hiç bir belirti yoktu 8.haftada sonlandı acaba diyorum kız mı :) kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsunlarda ama insanoğlu yinede düşüncelere kapılıyor :)Akıntı ve sık idrara çıkma var oda takvimimde yazıyor benim :)
Bulantım hiç olmadı olmaz inş kızımda cok kustum cok fenaydım bunda olmaz inş hepimizin hamileliği kolay geçer umarım