Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
buzlukta benim de çok sütüm var ben normalde de bazen emziriyorum bazen biberonla günlük sağdığımı veriyorum. buzluk sütlerini de gün içi biberon beslenmesinde kullanıp bitirmeye çalışıyorum eski tarihlilerden başlayarak. artık buzluğa da süt atmıyorum elimdekler biter günlük sağımla nereye kadar giderse artık🤷🏻‍♀️
Ben geceleri sadece sağım yapıyorum artık. Onu da kızım biberondan içmediği jcin 3.gun buzluğa atıyorum. 4 numarayı birkaç güne deneyeceğim bakalım.
nasıl kullanıyorsunuz saçlara köpükleme sonrası döküp durulama mı yapıyorsunuz?
kardeşme verdim iki üç poşet cilde iyi geliyor dedi sürecekmiş buz halinde.
Evet köpükleme sonrasi saçıma döküyorum biraz bekletip ardından durulaniyorum. Bana iyi geliyor, hem de değerlendirmiş oluyorum. Buzluktan çıkaracaklarımı da aynı kardeşinizin yaptigi gibi önce buz hâlini yüzüme sonra sıvı hâlini saçlarıma kullanmayı düşünüyorum.

kızlar benim bebeğimin sürekli burun geniz dolu ciğere inmiyor allah korusun inmesin zaten de böyle genzinin dolu olması da normal mi bilmiyorum şeffaf renksiz akıntılar. sürekli serumla da temizliyorum ama hasta da değil yenidoğanlarda normal mi acaba yoksa alerji gibi bişey mi var

ben 20. hafta içinde detaylıya girdim kabus gibiydi sabahtan akşama kadar 7 defa usg ye girdim safra kesesi bir türlü görünmedi kalbinin detayını dahi 3. usgde gördüm, suyunu az buldular ağla ağla helak oldum bu cuma 23. haftanın bitiminde yine bakılacak
Merhaba bebeginizin safra kesesi gorundu mu acaba daha sonradan

GUnluk kıyafetinin üstüne giydiriyorum oda hep 22 derecenin üstünde yazın da rhaat giyer diye düşündüm 0.3 aldım o yüzden. Sevdim ben yakıştı da oglusa🐣
siz fermuarı açıp mi kullanıyorsunuz? Genişletilmiş kundak dedikleri yani, yoksa açmadan mi kullanıyorsunuz ? Benim kiz sıkıntıya gelemiyor sanirim, fermuar ile kullanamıyorum ama fermuarsiz da kollarını içeride hareket ettirerek iterek burnuna kadar getiriyor kumaşı. Daha iade sürem geçmedi ama yıkadım giydirmeye çalışıyorum. Boşu boşuna mı aldım diyorum, yazın klimalı odada da giyer diye düşünmüştüm 0.5 aldım ben.

siz fermuarı açıp mi kullanıyorsunuz? Genişletilmiş kundak dedikleri yani, yoksa açmadan mi kullanıyorsunuz ? Benim kiz sıkıntıya gelemiyor sanirim, fermuar ile kullanamıyorum ama fermuarsiz da kollarını içeride hareket ettirerek iterek burnuna kadar getiriyor kumaşı. Daha iade sürem geçmedi ama yıkadım giydirmeye çalışıyorum. Boşu boşuna mı aldım diyorum, yazın klimalı odada da giyer diye düşünmüştüm 0.5 aldım ben.
1000041320.webp
ben bu şekilde kullanıyorum. Kolları içerde tutmuyor. Gece uyandığında vücudu sıcak oluyor.

Eki Görüntüle 3580663 ben bu şekilde kullanıyorum. Kolları içerde tutmuyor. Gece uyandığında vücudu sıcak oluyor.
Siz komple kollar dışarıda kullanıyorsunuz. Kendini uyandırıyor mu ? Benim kızın gece uykusu güzel ama gündüz mora refleksi yüzünden kendini uyandırıyor diye geceyi riske atmak istemiyorum. Dolayısıyla yarim kundak yapıyorum geceleri. Ama işte tulum sıkı olduğu için bu kez de o yuzden uyuyamıyor. Ya da alışamadı birkaç gün oldu çünkü. Bilemedim.

Hanımlar benim kizim biberon istemiyor. Biberondan babasi sut vermek istediğinde hep itiyor diliyle. Avent 3 numara kullanıyorum hâlâ. 4 e geçmedim 3 ay dolmadığı için. Acaba diyorum çektiğinde gelmiyor zorlanıyor falan diye mi biberondan içmek istemiyor ama 15 gün öncesine kadar içiyordu. Bana rahatlık oluyor dışarıda iken ya da dinlenirken. Ne yapılabilir fikri olan var mı? Bir de buzluktaki sütlerimin 3 ayi yaklaştı, ne yapacağımı bilmiyorum. Ust rafta olan ve 3 gunu geçenleri kızıma banyoda kullaniyorum, kendi saçıma ve yüzüme kullaniyorum. Ama kalanında ne yapacağımı bilemiyorum. Ek gıda zamanı olsa yoğurt da yaparım da onun da zamanı gelmedi. Siz ne yapıyorsunuz?
buzlukta alti ay kadar durabilir. 3 ay denilen sure değiştirildi. 4 saat oda sıcaklığında, 4 gun dolabın al kısmında 6 ay buzlukta saklanabilir seklinde. o yuzden acele etmeyin. ise başlayacaksınız cok işinizi görür.

Siz komple kollar dışarıda kullanıyorsunuz. Kendini uyandırıyor mu ? Benim kızın gece uykusu güzel ama gündüz mora refleksi yüzünden kendini uyandırıyor diye geceyi riske atmak istemiyorum. Dolayısıyla yarim kundak yapıyorum geceleri. Ama işte tulum sıkı olduğu için bu kez de o yuzden uyuyamıyor. Ya da alışamadı birkaç gün oldu çünkü. Bilemedim.
Benimde oğlum kollar içerde açmaya çalışıyor rahatsız olduğu için açıyorum şu an kapalı ama ikinci uyanışinda uykuya açık devam eder. Oğlanın keyfine göre hareket ediyorum. 🐨

Kızlar en son süt saklama buzlukta 6 aya cıkmıştı ben mi yanlış biliyorum.Şehir dışına çıkacağım yaklaşık 4 saat. 1 buçuk ay olmayacağım.Bilemedim şmdi 3 aysa yandı sütler 🥲
4 saat oda sıcaklığı 4 gün buzdolabı 6 ay derin dondurucuda saklama süreleri.

sütlerin fotoğrafını ve chat gbt yorumunu paylaşayım sizlerle 😅

Eklentiler

• IMG_4471.webp
    IMG_4471.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4472.webp
    IMG_4472.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 37
benim sütüm çok azaldı :( sabah sağdım 220 ml çıktı kaç saatir sağmıyorum şimdi sağdım üç gibi yine 220 ml çıktı. normalde tek göğsümden 200 civarında çıkardı. uykusuzluk, düzensizlik süt gitti gidiyor.

benim sütüm çok azaldı :( sabah sağdım 220 ml çıktı kaç saatir sağmıyorum şimdi sağdım üç gibi yine 220 ml çıktı. normalde tek göğsümden 200 civarında çıkardı. uykusuzluk, düzensizlik süt gitti gidiyor.
O ztn olması gereken seviyeye gelmiş bence tek öğünde ztn kaç ml içiyor hiç moralinizi bozmayın terbiye olmuştur memeler bebek emdiği zaman çok daha fazlasını çeker zaten sağım miktarına göre

O ztn olması gereken seviyeye gelmiş bence tek öğünde ztn kaç ml içiyor hiç moralinizi bozmayın terbiye olmuştur memeler bebek emdiği zaman çok daha fazlasını çeker zaten sağım miktarına göre
galiba öyle oldu terbiye olduğunda sütüm bitiyor zannediyor anneler genellikle sanırım. ama insan bi endişeleniyo. zaten çok huzursuz artık aşıdan mı ataktan mı bide sütsüz kalırsak eyvah
Eki Görüntüle 3580964

Bende mevlide hazırlanıyorum. Doğum erken ve acil olunca hiç bişey hazırlayamamıştım içimde kalmıştı. İsimli çikolatada yaptırıcam. 😍
maşallah 🧿 çok da güzel olmuşlar allah kabul etsin

biz sünnet işini halledemiyoruz ya bi hastane biz yapmıyoruz bir yaş öneririz dedi bi doktora gittik altı aydan önce yapmam dedi. illa ücretli yapmak mı lazım bu işi devlet hastanesinde sünnet ettiremiyorum çocuğu 🤦🏻‍♀️

Hepsiburada ebebek oyuncaklarda yüzde elli indirim var. Eğlenceli oyuncaklar kitaplar aldım 😊

Back
X