Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
kızlar bi konuşulmuştu arveles kullanımı?
elif kurt45 elif kurt45 sen mi sormuştun görümcene alıyorduk iki saat emzirmiyor muyduk ?
gece ishal bulantı kusma çok fenaydım her yerim başım ağrıyor şimdi

Cadı kızımın 5 dk da bir uyanıp aglamalarina bulduğumuz cozum😄😄

Eklentiler

• IMG-20250421-WA0004.webp
    IMG-20250421-WA0004.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20250421-WA0006.webp
    IMG-20250421-WA0006.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
Önceden de 8-9 gibi mi uyuyordu peki.Yani şunu öğrenmek istiyorum misal çok geç uyuyordu da erken mi uyumaya başladı yoksa zaten o saatlerde uyuyordu da sadece dalması mı uzundu.Bizimkinde çünkü gece uyku saati kavramı hâla oluşmadı 1-2 gün oluştu gibi oldu ama yok yine aynı devam.Bu saat oldu yeni geçti gece uykusuna.Yani umarım geçmiştir🥲

Bizimde o kadar alıyor.Aslında iştahlı sürekli emiyor ama çok fazla kusuyor ondan mı bilmiyorum.Doktorumda 1 kilo alsa daha iyi falan diyor benim moral bozuluyor ama yok yani çocuğun bünyesi bu bence zayıf olacak.Babası da bende zayıftık.Bugün akşam bizimkide beni emmedi itt sürekli,sonra biberonla vermeyi denedim onu da itti şaşırdım😅10 dk Sonra biberonuda aldı 120 cc içti üstünede epey emdi.Bu bebeyi Anlamak çok zor 😭😭😭😭Sizinki maşallah diliyle konuşamasada göstererek anlatıyor 😂
Uyuduğu saatleri biz sonradan düzene koyduk. Emzirirken de 9 gibi uyumaya başlamıştı ancak 1,5 saat sürüyordu uyutmak. Mama verince uykuya dalması hızlandı. Yarım saatte uyuyor.

Kızlar bebişleri gece ne giydirerek uyutuyorsunuz? Tulum üzerine yarım kundak yapıyorum ve üzerine bir kat battaniye örtüyorum ben ve hala reflü yatağında yatıyor. Ama birkaç gecedir çok aşağı kayıyor, battaniyeyi açmış oluyor. Uyku tulumu düşündüm ama önümüz de yaz. Nasıl bir şey alayım? Uyku gurusu vardı Owlinin, o var aklımda ama sizin de fikrinizi almak istedim

Kızlar bebişleri gece ne giydirerek uyutuyorsunuz? Tulum üzerine yarım kundak yapıyorum ve üzerine bir kat battaniye örtüyorum ben ve hala reflü yatağında yatıyor. Ama birkaç gecedir çok aşağı kayıyor, battaniyeyi açmış oluyor. Uyku tulumu düşündüm ama önümüz de yaz. Nasıl bir şey alayım? Uyku gurusu vardı Owlinin, o var aklımda ama sizin de fikrinizi almak istedim
Bende owlinin uyku gurusu var 36 aya kadar kullanılıyor 0.30 tog üzerine ince battaniyesini de örtüyorum misler gece altını aldığımda vücudu sıcak oluyor üşümüyor

kızlar bi konuşulmuştu arveles kullanımı?
elif kurt45 elif kurt45 sen mi sormuştun görümcene alıyorduk iki saat emzirmiyor muyduk ?
gece ishal bulantı kusma çok fenaydım her yerim başım ağrıyor şimdi
Atabilirsin canım. Görümcem için rahat etsin emzir sonra al ilacı 2 saat emzirme demişti. Migren tuttu mu acı çekmeden alıyorum hemen. Geçmiş olsun.

aslında onu da denedim farklı bi çok yol denedim ama kokuya sebep ne çözümü ne bulamadım. hastanede ilk söylenen soğuk suya koyup erimesini bekleyin sonra biberona alın idi. böyle yapıyordum sorun olmuyodu sonradan olmaya başladı durdukça tadı kokusu mı değişti anlamadım. zaman olarak da var henüz mart sütleri

emzik kullanıyo musunuz belki emmek istiyor ama süt istemiyordur. bizim öyle oluyo bazen emziriyiroum süt gelince ağlıyo yalandan emiyo süt gelmeyecek şekilde mesela öyle olunca emzik veriyorum ben. bazen emmek istiyorlar ama toklar süt istemiyolar gibi oluyo. emzik kullanmıyosanız mecbur içiyofur belki sütü emmek niyetine

teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 araştırıyorum öyle yaxıyor evet ama tadı da sanırım farklı işte hevesle içmiyor tabi taze sütler gibi zorla içiyo
Bilemedim canım. O zaman saklama poşetlerini bir kokla belki üretim hatası vardır koku vardır. Biride su koyup at dolaba onda da koku var mı dene. Yoksa da dolapla alakalı mı yada normal bir durum mu bilemedim. Bunda hiç koymadım ama kızımda kullanmıştım buzluktan hiç koku olmamıştı.

aslında onu da denedim farklı bi çok yol denedim ama kokuya sebep ne çözümü ne bulamadım. hastanede ilk söylenen soğuk suya koyup erimesini bekleyin sonra biberona alın idi. böyle yapıyordum sorun olmuyodu sonradan olmaya başladı durdukça tadı kokusu mı değişti anlamadım. zaman olarak da var henüz mart sütleri

emzik kullanıyo musunuz belki emmek istiyor ama süt istemiyordur. bizim öyle oluyo bazen emziriyiroum süt gelince ağlıyo yalandan emiyo süt gelmeyecek şekilde mesela öyle olunca emzik veriyorum ben. bazen emmek istiyorlar ama toklar süt istemiyolar gibi oluyo. emzik kullanmıyosanız mecbur içiyofur belki sütü emmek niyetine

teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 araştırıyorum öyle yaxıyor evet ama tadı da sanırım farklı işte hevesle içmiyor tabi taze sütler gibi zorla içiyo
Emzik kullanıyoruz.Anlamadım bende atağa erken giriyoruz sanırım

Bilemedim canım. O zaman saklama poşetlerini bir kokla belki üretim hatası vardır koku vardır. Biride su koyup at dolaba onda da koku var mı dene. Yoksa da dolapla alakalı mı yada normal bir durum mu bilemedim. Bunda hiç koymadım ama kızımda kullanmıştım buzluktan hiç koku olmamıştı.
suyu deneyeyim haklısınız bu aklıma gelmedi. belki poşetin o serisinde bi sıkıntı var belki dolapta bakalım bunu deneyeceğim suyla.
Emzik kullanıyoruz.Anlamadım bende atağa erken giriyoruz sanırım
bizde bugün girdik biberon iteleyen bebenin iştahı açıldı 😅 bu hafta atak haftamız bakalım ne bekliyor bizi

Hanımlar benim kizim biberon istemiyor. Biberondan babasi sut vermek istediğinde hep itiyor diliyle. Avent 3 numara kullanıyorum hâlâ. 4 e geçmedim 3 ay dolmadığı için. Acaba diyorum çektiğinde gelmiyor zorlanıyor falan diye mi biberondan içmek istemiyor ama 15 gün öncesine kadar içiyordu. Bana rahatlık oluyor dışarıda iken ya da dinlenirken. Ne yapılabilir fikri olan var mı? Bir de buzluktaki sütlerimin 3 ayi yaklaştı, ne yapacağımı bilmiyorum. Ust rafta olan ve 3 gunu geçenleri kızıma banyoda kullaniyorum, kendi saçıma ve yüzüme kullaniyorum. Ama kalanında ne yapacağımı bilemiyorum. Ek gıda zamanı olsa yoğurt da yaparım da onun da zamanı gelmedi. Siz ne yapıyorsunuz?

yok bir çok şey var herhangi bir koku sorunu yok.
kızım ilk sütün tadına bakmıştı şimdi ben ona taze sağdığım sütten ve buzluktaki sütten tattırdım buzluktakinin tadını tarif etmekte zorlandı. verme bunu çocuğua diyo🤦🏻‍♀️ daha önce buzluktan çıkarıp süt veriyordum hiç böyle bi sorun olmuyordu. demir gibi metal gibi kokuyor açıyorum poşet kokuyorsa diye başka bişeye aktarıyorum yok yani çözemedik o kadar da çok ki çok üzülüyorum çöp olmasına
Çöpe atmayın, size daha önce unuttum söylemeyi. Banyoda kendi saçınıza, yüzünüze ya da bebeğinizin saçına kullanabilirsiniz. Birçok faydası varmış. Internetten kullanım alanlarına bakabilirsiniz. Ben saçıma kullaniyorum kızıma kullanmadığım zamanlarda, sac kremi kullanmışım gibi yumuşacık oluyor. Yüzümü canlandırıyor falan.

suyu deneyeyim haklısınız bu aklıma gelmedi. belki poşetin o serisinde bi sıkıntı var belki dolapta bakalım bunu deneyeceğim suyla.

bizde bugün girdik biberon iteleyen bebenin iştahı açıldı 😅 bu hafta atak haftamız bakalım ne bekliyor bizi
Beklenen doğum tarihine göre bakın diyorlar.bizim ki 1 mayısta yani daha bar aslında ama demekki erken girdik🥲

Hanımlar benim kizim biberon istemiyor. Biberondan babasi sut vermek istediğinde hep itiyor diliyle. Avent 3 numara kullanıyorum hâlâ. 4 e geçmedim 3 ay dolmadığı için. Acaba diyorum çektiğinde gelmiyor zorlanıyor falan diye mi biberondan içmek istemiyor ama 15 gün öncesine kadar içiyordu. Bana rahatlık oluyor dışarıda iken ya da dinlenirken. Ne yapılabilir fikri olan var mı? Bir de buzluktaki sütlerimin 3 ayi yaklaştı, ne yapacağımı bilmiyorum. Ust rafta olan ve 3 gunu geçenleri kızıma banyoda kullaniyorum, kendi saçıma ve yüzüme kullaniyorum. Ama kalanında ne yapacağımı bilemiyorum. Ek gıda zamanı olsa yoğurt da yaparım da onun da zamanı gelmedi. Siz ne yapıyorsunuz?
buzlukta benim de çok sütüm var ben normalde de bazen emziriyorum bazen biberonla günlük sağdığımı veriyorum. buzluk sütlerini de gün içi biberon beslenmesinde kullanıp bitirmeye çalışıyorum eski tarihlilerden başlayarak. artık buzluğa da süt atmıyorum elimdekler biter günlük sağımla nereye kadar giderse artık🤷🏻‍♀️
Çöpe atmayın, size daha önce unuttum söylemeyi. Banyoda kendi saçınıza, yüzünüze ya da bebeğinizin saçına kullanabilirsiniz. Birçok faydası varmış. Internetten kullanım alanlarına bakabilirsiniz. Ben saçıma kullaniyorum kızıma kullanmadığım zamanlarda, sac kremi kullanmışım gibi yumuşacık oluyor. Yüzümü canlandırıyor falan.
nasıl kullanıyorsunuz saçlara köpükleme sonrası döküp durulama mı yapıyorsunuz?
kardeşme verdim iki üç poşet cilde iyi geliyor dedi sürecekmiş buz halinde.

evet beklenen tarihe göre ben chatgbt ye takvim yaptırdım başlangıç 21 nisan 1-2 hafta sürecek sıçrama haftasına girdik 😑
Bende yaptırmıştım😅 bıktı artık bence benden herşeyi sorup tablo yaptırıyorum😂😂
3. Ay atağının belirtilerini sordum aynen herşeyi yaşıyoruz 🫠🫠 Sağlıkla hızlıca geçsin inşallah

Back
X