Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Gun icinde de kullaniyor musunuz prilami. Benim bulantilarim iyice azaldi bi gece geliyor prilam icip yatiyorum bir de ac karnina olunca yemek yiyince geciyor. Beni baya erken biraktilar ya 🤔
Ben sabah aksam iciyorum canim. Gecen hafta bir gece unutmusum ertesi gun oluyorum zannettim 🥹vitaminlerimi bile ogurmekten icemedim kabus gibi bir gundu

Dusta dus jeli ve su koktu diye az ogurmedim ajdjdjddj
Uc biterken baslamasi bambaska bir kafa olmus ya 😬
Bu + kaç gündür çamaşır yıkamak gelmedi içimden. Şimdi makineye attım kalkıp asacak halim yok. Yani tam halsizlik gibi de değil canım hiç istemiyor kendimin efendisiyim modu. Olan kocalara oluyor. Bi yaptığım yemek onu da organik almaya başladım çürütmeye kıyamıyorum ondan🤣

simlumina simlumina sana da bunu mu vermişti doktorun kuzum yanlış mı hatırlıyorum burda gördüm sanki, bugün folik asiti bıraktık da eşim eczaneden almış sormamış hiç aç mı tok mu alıyoruz bi önemi var mı shshd

Eklentiler

• IMG_8796.webp
    IMG_8796.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 36
Lekelenme için bişey kullanıyomusun. Ben lekeyi arıyorum şimdi kanamaya dönünce. Bana ozaman ilaç verselerdi artmazdı belki
Ah ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?

Bu + kaç gündür çamaşır yıkamak gelmedi içimden. Şimdi makineye attım kalkıp asacak halim yok. Yani tam halsizlik gibi de değil canım hiç istemiyor kendimin efendisiyim modu. Olan kocalara oluyor. Bi yaptığım yemek onu da organik almaya başladım çürütmeye kıyamıyorum ondan🤣
Ben yemek de yapmiyorum perisaniz artik🤣haftasonu pilimi pirtimi toplayip kayinvalideme cokucem plani yaptim😅yazik kocam da dinlensin azicik ahahaha

simlumina simlumina sana da bunu mu vermişti doktorun kuzum yanlış mı hatırlıyorum burda gördüm sanki, bugün folik asiti bıraktık da eşim eczaneden almış sormamış hiç aç mı tok mu alıyoruz bi önemi var mı shshd
Evet canim bundan benimki de, kahvaltinin ustune aliyorum ben tok karna

Ah ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?
Çamur gibi olan şey kanamadan kalan bişey olabilir.

Yaa benim ikisi de 35 ama bi sıkıntı yok diye mesaj attı bence var sıkıntı bu durumda 😔
Kadın doğum doktorunuz mu söyledi? Vardır bir bildiği diye düşünüyorum canım ya belki başka değerlerin iyi çıkmıştır. Şikayetlerin devam ediyor mu

Kızlar günaydınnn 💕
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki😂
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebek😂 bana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ 😂
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Günaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diye 🤣 Bende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye 😍

Kızlar günaydınnn 💕
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki😂
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebek😂 bana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ 😂
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Günaydın çileğim hayırlara vesile olsun bende bugün rüya gördüm kontrole gidiyorum cinsiyet için net değil ama pipisi var gibi kordon da olabilir diyor 😂😂😂 bakalım benim ne çıkacak

Günaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diye 🤣 Bende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye 😍
Kontörün ne zaman canım 😀

Back
X