2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben hayatta beklemezdim. bana doktor cumartesi demişti sonra cumada olur istersen dedi.hemen cuma akkşama kaydırdım randevuyu :)
Haziranın 2 sinden beri zor bekliyorum ben kese için :) artık gideyim belki görürüm aramızda 2 gün var ama benim erken döllenme

sağlık ocağının çok acelesi yok canım, 8-9. haftada filan gidebilirsin.

Bende bir kova olarak katiliyorum acayip inatcilik vardir cok cektirecekler ama zeki ve insancil olur kovalar
bende kovayım. çocukta kova olacak sçtı benim kociş
Haziranın 2 sinden beri zor bekliyorum ben kese için :) artık gideyim belki görürüm aramızda 2 gün var ama benim erken döllenme
ay durduğun kabahat :) benim yumurtlamam 22 mayıs. tam zamanında döllendim yani doktorumda tebrik etti. bir hgs ile hamile kalabildiğim için. iyi uğraştırmadın beni diyor

haydi o zaman bir tartışma konusu: bu dönemde vajinal bölge için ağda zararlı mı?
kişisel fikrim şu. zararlı olamsada çok acı verici olur. çünkü cilt daha hassas. nasıl reglin 1 2 gün öncesi sonrası daha çok apğrıyor aynı mantık. lazeride soracağım doktoruma ben :) kendim evde yapıyordum lazeri yarım kaldı :)
sağlık ocağının çok acelesi yok canım, 8-9. haftada filan gidebilirsin.
bakalım artık. kalp atışını duyalım öyle giderim. annem öyle emir buyurdu.

evet :) keçinin diğer adı kova burcu olabilir.
aynı zamanda yaratıcı, düzenli ve farklılık seven bir burçtur.
çirkefizdir aynı zamanda

ooo ne çok kova burcu anneymişiz :) sağlıklı olsunlar da canım keçi keçi geçinir gideriz. benim eşim de aslan. zaten evde dominant bir hava var. sakin kimse yok bizde :)

iyi ki uğraştırmadın doktoru, yoksa daha çok uğraşan sen olacaktın tatlım. ben bir aşılama ve sonra tüp bebek tecrübesiyle aranızda olduğum ve daha önce doğal yoldan da hamile kaldığım için o uğraşmanın ne demek olduğunu yakınen biliyorum.

bizim bebek yumurta olarak ayrıldı benden sonra 5.gün embriyosu olarak geri döndü. transfer tarihi belli olduğu için de günbegün aşamalarını biliyoruz. hatta en erken fotoğrafımız bile var :) nokta şeklinde

darısı başımıza artık :) sabrın sonu selamet dedikleri olmuş senin ki :):)

kızlar karnınız şişmi baya ay ben 2 gündür öleyim birazda göbiş vardı bende şimdi tam hamile karnına benziyo acaba göbüş oldugu ıcınmı çünkü daha küçükde belli olmaz dıyom sımdıden böyleyse 3 aylıkken dahada buyuk durmaz dimi yaaaa utanıyom valla 6 haftalık demeye :)

kızlar bence ilk üç ay agdaya gitmeyin ben ilk hamileliğimde gidiyodum öncesindede ama bazı doktorlar tavsiye ediyo bazıları etmiyor herseye cok dikkat edin ilk 3 ay cok önemli

yok canım o ilk zamanlarda olan bir şişlik. 8.haftada yine hissedeceksin muhtemelen. ilk iki aya denk gelen regl günlerinde şişkinlik oluyormuş. zaten ilk gebeliklerde karın daha geç çıkarmış genelde. acaba benim ilk gibi mi saymam lazım bilmiyorum, sonuçta kaybettiğim bebeğimde henüz karnım çıkmamıştı.

Hemde nasıl 6 aylık gibiyiz

bende tam zamanında döllendim vallahi reglden hemen sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…