2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
İkincide kesi ihtimali daha az bence
Makat olayı bende de ikisindede oldu ama sadece hafif acı ve şişlik oluştu kantaron sürüyorum dindiriyor şişlik iniyor ıkınınca tekrar oluyor budamı hemoroid oluyor acaba? Birsüre sonra geçiyor ama
Kantoronu ben de sürüyorum her wcden sonra tamamen olmasa da hafifletiyor en azından diye. Şişlik aynı dediğin gibi zateb tek bir şişlik değil o kısım şişliklerden ibaret gibi kendine gelince iniyor sonra yine wc gidince tekrar çıkıyor hatta wc dışında normal ikinsan bile hafif görüyorum. Bence hemoroid ordusu bunlar tek bir tane değil yani djjdjsjdj tamamen ne zaman eski haline gelir acaba :(
Kızlar bende travma oldu bu doğum ya . Daha kontrole gidemedim ben korkumdan 🥺🥺🥺 ilişki desen hala tık yok eşime dedim aşkım kusura bakma hala hazır hissetmiyorum. Makat desenli pert hemoroid acısı mahvediyor. Tekrar doğuruyorum sanıyorum tuvalette iken . Muhtemelen benimde genel cerrahiye gitmem lazım . Ama kendimi önce toparlayıp kadın doğuma gitmem lazım ama korkuyorum nasıl aşıcam bunu hiç bilmiyorum 😭
Ben de kontrole gitmedim her şey rutininde iyileşiyor bir sorun olursa giderim diye düşünüyorum, 🫠 genel cerrahiye de bu ay yedikelrimle duzeltemezsem giderim artık napayım

Delallll Delallll Alintini silmişim nsnxjdn ben dogurmaktan korkmuyorum açıkçası ama devlette daha doğurmak istemiyorum 🥹 sezeryani da dusunuyodum açıkçası çünkü suan evet ayaktayim vajina rahim kisminda bir sorunum da yok şükür ama makat kismi beni sıkıntıya soktu açıkçası.... Bu ay geçmezse genel cerraha gitmem gerekiyor galiba ve ameliyat derse diye aşırı korkuyorum, iki veya bir günde neyse her wc öncesi gidene kadar 2 gün boyu stresini yaşıyorum :( sırf bu nedenle soğudum ikinci çocuktan ilerisini bilemem ama şuan zor gözüyle bakıyorum. sezeryani kaldirmaya çalışarak ters tepki alacak haberleri yok da neyse işte benim gibi korkanlar vs artık dogurmaz herhalde sksnksjd
Aynen işte bende onu diorum cogu insan hamile kalmaya korkacak ama gerci bir kilifina uydururlar. Cnm senin makat bolgen neden bukdr etkilendiki dikislerden dolayimi acaba

Aynen işte bende onu diorum cogu insan hamile kalmaya korkacak ama gerci bir kilifina uydururlar. Cnm senin makat bolgen neden bukdr etkilendiki dikislerden dolayimi acaba
O kisma dikiş atildi mi inan bilmiyorum sormadim da, fazla ikinmaktan olabilir belki, zor bir doğum oldu ondan da olabilir bi de diyorum ya bayramdan öncesine kadar sorun yoktu böyle iki haftadır olmaya başladı. Yediklerimden kaynakli sanırım o yüzden yeme şeklimi degistirip gozlemlicem 🥹

O kisma dikiş atildi mi inan bilmiyorum sormadim da, fazla ikinmaktan olabilir belki, zor bir doğum oldu ondan da olabilir bi de diyorum ya bayramdan öncesine kadar sorun yoktu böyle iki haftadır olmaya başladı. Yediklerimden kaynakli sanırım o yüzden yeme şeklimi degistirip gozlemlicem 🥹
Heralde ıkınmaktan ve oraya olan baskıdan oluyor birçok kişide duyuyorum bu sorunu ilkinde 6 ay dan sonra düzelmiştim arkadşaımda öyle olmuştu

Bende bir bakayim ona canim aspiratorle cektim ben de hep bol bol sumuk bu kadarcik cocuktan nerden gwliyor bilmem surekli doluyor
Hassaslar ya daha dünyaya alışıyorlar bol sümüklüler oyüzden sık sık çek nefes alsın ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar dikkat etmek lazım ilk üç ay

Hadi insallah gecer en kisa zamanda. Benimde bebegin esini cikarmaya calisirken makatima tornavida gibi hatta daha uzun bisey soktular. Hala onun acisi oluyor:( ne istediler makatimdan bilmiom:((

ben de elektrik supurgesi psss psss aciyorum yerine koyarken, bazen defalarca tekrar deniyorum uyanincs kucagma alip meme verip tekrar dalmasini bekliyorum.

Bana da doktor reflu ilacini biraz daha kullan, gecmezse kakali bez getir bi analiz edelim sut alerjisi mi var dedi. O digeri ne sendromu acaba, hatirlarsaniz yazar misiniz? Su an gece reflu ilaci, gunduz de her besleme sonrasi gaz ilaci veriyorum cocuk ikinmaktan bi hal oldu, 3. 4 . Ayda geciyor diyorlar sabirsizlikla bekliyoruz
İnşallah şimdi daha iyidir bebişin yeni girebildim. Hastalığın adı pilor stenozu diye geciyor. Mideyle bağırsak arasındaki kasın gereğinden büyük olmasıymıs. Çok şükür bizde çıkmadı ultrason cekimdik. Reflü icin sadece anne sütü kıvam artırıcı toz kullanıyoruz sütüme katıyorum. Birde süt ve süt ürünler yasaklandı bana onu bi deniyoruz.

İnşallah şimdi daha iyidir bebişin yeni girebildim. Hastalığın adı pilor stenozu diye geciyor. Mideyle bağırsak arasındaki kasın gereğinden büyük olmasıymıs. Çok şükür bizde çıkmadı ultrason cekimdik. Reflü icin sadece anne sütü kıvam artırıcı toz kullanıyoruz sütüme katıyorum. Birde süt ve süt ürünler yasaklandı bana onu bi deniyoruz.
Bizim diskiya bakildi, sut urunu alerjisi degilmis, reflu ve gaz birlikte gidiyor, biraz daha iyiyiz surekli gaz ilaci ile yasiyoruz ama iyiyiz:)

Cmm sen bide 4.cocugumu istiyosun helal sana😀😀
4. Çocuk isteyerek olmadı ama bebek kokusu ozleniyor büyütmek zor ama koklamak sevmek güzel 😀şimdi tazesin özlem yoktur ama büyüyünce özlem olduğunu anlicaksin 😄kaçıncı çocuk seninki bilmiyorum ama bizim doğamizda var bence❤️

Bizim diskiya bakildi, sut urunu alerjisi degilmis, reflu ve gaz birlikte gidiyor, biraz daha iyiyiz surekli gaz ilaci ile yasiyoruz ama iyiyiz:)
Bizimkide reflü diye düşünüyorum ayın 1 inde randevumuz var. Sizin adınıza çok sevindim. Bu süt yoğurt yememekte sıkıntıymış 😂 çikolataya hasret kaldım

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum 🥰🥰 gözümüzden sakınıyoruz ama yine de olacak olan oluyor 🥹🥹🥹
Gecmis olsun canim bizimkinin de burnu dolu ben rahatsizdim benden bulasti butuk ihtimal oksuruk arada oluyor hapsirma var doktora goturmustuk goguste bise yok demisti bi kac gune yine gidecez baktirmak icin tekrar hirilti yok suan
Biz öksürük başlayınca şırıngayla serum fizyolojik yaptık iki gün üst üste, o hemen hapşırığı kesti hatta öksürüğü bile rahatlattı, ama enfeksiyon ilerleyince artık o da işe yaramadı maalesef.. aman inmesin göğsüne benim de en büyük korkum oydu, çok şükür boğazında kalmış, Dr da zaten ilerlemesin diye bu gece izleyelim dedi 🥹🥹
Ne kadar sürede almış canım 200gr ı
3 hafta falan oldu canım yaklaşık 🥹🥹
Canımm seninle benzer şeyler yaşıyoruz biz 🥹bazı bebekler ikisini birden ne güzel alıyor .Benim de sütüm az zaten çok da az emiyor ,doymuyor diye Biberon denedim bir ölçek bile içemiyor ben anlamadım bu işi .Ben de senin gibi ikilemde kaldım yani süt yetmiyorsa bu bebeler mama almak zorunda .Gel sarılalım canım benim 🥹🥲
Bir kutu mama aldım bulunduruyorum evde, ben mamaya kesinlikle karşı değilim insanların saçma sapan fikirleri kendine kalsın hiç takılma canım benim.. bu bebişlerin bir tane annesi var ve onları bizden başka kimse daha çok koruyamaz, sevemez.. ben sütüm gelmişken sadece onunla devam etmek istiyorum, biberonla mama yerine sağdığım sütü veriyordum, artık biberonu kestim bardakla veriyorum 🤣🤣🤣 memeye alışana kadar dövüşüyoruz ana kız resmen 🥹🥹🥹 yani çok isterdim biliyor musun hani böyle annesini cop cop emen bir bebeğim olsun, sütüm bol bol gelsin.. ama biz hep bir mücadele veriyoruz resmen, süt gelmez, gelen sütü bebe emmez, emdği sütle doymaz 🥹🥹🥹 gel sarılalım minnoşummm 🥰🥰🥰
Yaa canımmm çok çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin kuzuya 🤲🏻Benim kızım da hapşırıyor arada ,bazen burnu tıkalı glbi acıyorum .Cok dikkat etmemiz lazımmış demek 🥹oğlum da okula gidiyor .Öpme de diyemiyorum kardeşini
Hapşırık sıkıntı değil canım, çoğu zaman refleks haliyle hapşırıyorlar, mesela ben altını her açtığımda hapşırıyor diye üşüyor sanıyordum ki meğer korunma refleksiymiş o.. ama öksürük varsa o tehlikeli işte.. ona gelirse de işte okuldan gelenle gelir.. küçük kardeşlerin kaderi sanırım.. Canları sağolsun hepsinin 🥰🥰
Bebege mama vermek zararli mi kimisi öcü gibi bakiyor mama verince ben acikcasi emzirnelerden sonra veriyorum vermemelerinin nedeni ne ? Ben acikcasi doymadigini hissediyorum bebegin biraz da kg alsin istiyorum acikcasi
Yaaa ben de anlamıyorum onları, bırak doysun yeter çocuk yaa.. annelik çocuğa verdiğimiz sütle mi orantılı nedir bunların kafası 😡😡 ona bakarsan biz daha çok savaşa halindeyiz, ama sorsan en iyi anneler kendileri 😒😒

Kızlar 35 günlük bebiş kaç dk emerse doyar sizce? Benim minnoş emerek uyumayı seviyor bazen 15 dkda uyuyor, birkaç yerde ilk 10-12 dkda besinlerin çoğunu alıyor diye okudum ama emin olamıyorum. Zorla uyandırsam mı? Bazen derin dalıyor.
Çişli kakalı bez sayımız iyi çok şükür, arada mama da veriyorum.

Heralde ıkınmaktan ve oraya olan baskıdan oluyor birçok kişide duyuyorum bu sorunu ilkinde 6 ay dan sonra düzelmiştim arkadşaımda öyle olmuştu
Aynen bir çok kişide olabiliyormuş ay geçsin bir an önce hayattan aldığım zevk yarı yarıya indi resmen 🫠🫠🫠 basur için onu indiren bir krem vs var mi reçetesiz alınan en azından iyi gelsin üf..... Burd biri fito mu adini unuttugum bir kremi deneyecekti unuttum kimdir o işe yaradımi 🥹
Hadi insallah gecer en kisa zamanda. Benimde bebegin esini cikarmaya calisirken makatima tornavida gibi hatta daha uzun bisey soktular. Hala onun acisi oluyor:( ne istediler makatimdan bilmiom:((
:( valla travma olduk cidden kimse bu detaylari niye anlatmadi ki bize :( makatla alakali olabilecek hiçbir şeyi bilmiyodum mesela şaka gibi neyse artık öğrenmiş olduk 🥹 umarım geçer en kısa sürede bu acılar

Aynen bir çok kişide olabiliyormuş ay geçsin bir an önce hayattan aldığım zevk yarı yarıya indi resmen 🫠🫠🫠 basur için onu indiren bir krem vs var mi reçetesiz alınan en azından iyi gelsin üf..... Burd biri fito mu adini unuttugum bir kremi deneyecekti unuttum kimdir o işe yaradımi 🥹

:( valla travma olduk cidden kimse bu detaylari niye anlatmadi ki bize :( makatla alakali olabilecek hiçbir şeyi bilmiyodum mesela şaka gibi neyse artık öğrenmiş olduk 🥹 umarım geçer en kısa sürede bu acılar
Başlamgıç düzeyinde olduğum için arada hametan mavi olan arada kantaron sürüyorum elime ne geçerse iyi geliyor biraz
Sende çok sıkıntı yaşıyorsan bir doktora da görünebilirsin yada sağlık ocağına gidersen bir söyle bakalım belki yazarlar
Buarada doğum yaptık dayanıklı gbi mi görünüyoruz bilmiyorum iğne olucaktım korktum ağladım sen doğum yaptın artık aaaa dedi hemşire elime bişey değiyor acıyor benim canım çoook tatlıdır doğum yapmış kadınsın diyorlar benim artık cinlerim tepeme çıkma ya başladı
Çünkü bende aksi oldu daha da hassaslaştım ben helede karnıma azıcık bir ağrı girse elim ayağım titriyor bu ağrı artacakmı canım neden çok yanıyor vs acı çekmeye karşı fobi oluştu ilk zamanlarda her wc de o ana gidiyordum korkuordum
Sizde durumlar ne oldu dayanıklılığınız arttımıki

Hayır değil canım . Eğer bebeğinin kilo alımı azsa destek olarak verebilirsin . Çoğu annemiz sadece mama ile besliyor . Ne oluyor yani mama ile besledi diye kötü anne mi biz anne sütüyle beslediğimiz için madalya mı takacaklar. Herşey bebeğimizin ihtiyacına göre. O iyi olsun nasıl olması gerekiyorsa öyle besleriz . Sen insanların tavırlarına bakışlarına yada laflarına aldırış etme. Ağzı olan konuşuyor herkes doktor başımıza . O senin bebeğin sen daha iyi bilirsin annesi ♥️
Haklisin canim cok sagol sinir oluyorum bazen herkes bir tuhaf

Back
X