2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle.. benim de kabızlık sorunum var malesef ama bi şekilde idare ediyoruz kayısı falan. Karın şişmesine gelince aynı ben de 6 aylık gibiyim

Ben hamile oldugumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. İlk kızımda da aynı şekilde bırakmıstım ve tiksinmiştim ama malesef bunda 10 gün olmasına rağmen hala sigaraya aşeritorum resmen biliyorum çok kötü bir durum söylemesi bile iğrenç ama nasıl geçecek bilmiyorum. Sürekli kendimi başka şeylerle avutmaya çalışıyorum içmiyorum ama aklım hep sigara da malesef

olabilir canım ilk olarak sayabilirsin diye düşünüyom
Hemde nasıl 6 aylık gibiyiz
ay valla sanırım benimde 6 aylık gibi yaa yeminle senin kilon kaç canım

Tebriiik ederim senii gözlerim doldu nedense :)

eee kızlar şimdi kimler doktora gidicek ve kimler gitti keseyi gördü ayy ben bugun çok mutluyummm:)Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
cnm ben cmts keseyi gördüm.bi dahaki kontrol 3 hafta sonra dedi.ayın 22 sine randevu aldım.herhalde kalp atışını dinlemek için.bana biraz geç geldi.doktor da çok içime sinmedi.beklemek zor geliyor.belki de ben çok tez canlıyım

Allah Allah ama bizim senle aydıydı ama belki tam net olsun diyedi ben vajinal muayane oldugum için bu hafta çağırdı ama 3 haftada gec yani kan tahlili idrar filan yaptırdım mesela bugun şimdi akşam ugrayıp onları alıcam bunlarda önemli ilk haftalarda bakılıyor ya şekere falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…