- 6 Haziran 2012
- 56
- 79
-
- Konu Sahibi Homely_angel
hoşgeldinn :)
Hoşbuldukk :) hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah :)hoşgeldin, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin :)
bravobende tam zamanında döllendim vallahi reglden hemen sonra
İstemeyince vermıyorlardır belki.. valla ben de eşim de sabredemedik herkes biliyor bizde masallah
Ben çok duydum da piyangonun bana vuracagını hiç düşünmedim :) regl bitti temizlendim ertesi günü yumurtladımbravoilk kez duydum valla böyle birşey ben
Ben çok duydum da piyangonun bana vuracagını hiç düşünmedim :) regl bitti temizlendim ertesi günü yumurtladım
Ay cok tankyuo bacımvallahi bütün alkışlar sana
olabilir canım ilk olarak sayabilirsin diye düşünüyomyok canım o ilk zamanlarda olan bir şişlik. 8.haftada yine hissedeceksin muhtemelen. ilk iki aya denk gelen regl günlerinde şişkinlik oluyormuş. zaten ilk gebeliklerde karın daha geç çıkarmış genelde. acaba benim ilk gibi mi saymam lazım bilmiyorum, sonuçta kaybettiğim bebeğimde henüz karnım çıkmamıştı.
ay valla sanırım benimde 6 aylık gibi yaa yeminle senin kilon kaç canımHemde nasıl 6 aylık gibiyiz
90 şekerim utandım yahuolabilir canım ilk olarak sayabilirsin diye düşünüyom
ay valla sanırım benimde 6 aylık gibi yaa yeminle senin kilon kaç canım
olsun canım neyden utancakmıssın bende 60 üstlerine dogru cıkıyorum :) kilo hersekilde verilir bebişler saglıklı olsun ve de gönüller bir olsun :)90 şekerim utandım yahu
Ögle kuzum kızımda 10 kilo aldım bundada 10 alıraam 100 le kapatırım :)olsun canım neyden utancakmıssın bende 60 üstlerine dogru cıkıyorum :) kilo hersekilde verilir bebişler saglıklı olsun ve de gönüller bir olsun :)
Tebriiik ederim senii gözlerim doldu nedense :)herkese günaydın tatlış annelerrrr bizde doktordan geliyoz bebişle kalp atışlarını duyduk maşallah Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah :))) bidaha 1 ay sonra gidicem aksi bi durum olmassa inşallah olmaz Allahım herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah...
ay canım benim cok cok saol darısı senin basına inşallahhhh:)Tebriiik ederim senii gözlerim doldu nedense :)
cnm ben cmts keseyi gördüm.bi dahaki kontrol 3 hafta sonra dedi.ayın 22 sine randevu aldım.herhalde kalp atışını dinlemek için.bana biraz geç geldi.doktor da çok içime sinmedi.beklemek zor geliyor.belki de ben çok tez canlıyımeee kızlar şimdi kimler doktora gidicek ve kimler gitti keseyi gördü ayy ben bugun çok mutluyummm:)Allahım saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
valla ben şimdiden 2 kilo almışım Allah sonumu hayır etsin Amin İnşallah :)Ögle kuzum kızımda 10 kilo aldım bundada 10 alıraam 100 le kapatırım :)
Abo daha dur kız :) ben almadım da geç gidicez hastaneye eşim nöbetçi imişvalla ben şimdiden 2 kilo almışım Allah sonumu hayır etsin Amin İnşallah :)
Allah Allah ama bizim senle aydıydı ama belki tam net olsun diyedi ben vajinal muayane oldugum için bu hafta çağırdı ama 3 haftada gec yani kan tahlili idrar filan yaptırdım mesela bugun şimdi akşam ugrayıp onları alıcam bunlarda önemli ilk haftalarda bakılıyor ya şekere falan filancnm ben cmts keseyi gördüm.bi dahaki kontrol 3 hafta sonra dedi.ayın 22 sine randevu aldım.herhalde kalp atışını dinlemek için.bana biraz geç geldi.doktor da çok içime sinmedi.beklemek zor geliyor.belki de ben çok tez canlıyım
durucam inşallah üstünde bi kaç çalışma yapıyorumAbo daha dur kız :) ben almadım da geç gidicez hastaneye eşim nöbetçi imiş
Abo daha dur kız :) ben almadım da geç gidicez hastaneye eşim nöbetçi imiş