2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
o zaman öncelikle hayırlı olsun diyorum. sonrada hoşgeldin :)

ay inşallah canım inşallahhhh:)

tarçını bende hatırlıyorum. erken doğuma sebebi oluyor sonraki aylarda da.ben çok kullanıyordum şeker isteğimi azaltsın diye

Cinsiyet için önemsemiyorım kız erkek farketmez saglıkla gelsin de kızım var bir kızımda olsa süper olur oglan olsada süper olur hepsine kabulum ben cumartesi kese görürmüyüm acaba

Sen de hoşgeldiiiin :) yarın güzel bir değerle gelirsin inşallah. Hayırlı olsun.

bende sürekli oluyor çünkü sistit bu aralar. gerçi o zamanlar yanma ve ağrıda oluyor. onlar yok şuan. ondan şaşırmıştım bende.
ay cuma olsada baksak bakalım kese gözükecek mi :)
Senin cuma benım cumartesi inş kuzum ya keseyi görelim bir nebze olsun rahalarız kızlar sizde kabızlık varmı bende var

Çoğu doktor veriyor canım dalgınlıklarına geliyor herhalde vermiyorlar ben de isticem kalp atışını duyarsan söylicem herkese artık şimdi sadece kocam ve kendi annemler biliyor yaymadık henüz :)
İstemeyince vermıyorlardır belki.. valla ben de eşim de sabredemedik herkes biliyor bizde masallah

Selam canım, ayyy çok heyecanlı özellikle kızına söylemek.
Benim bulantı gibi bişi de sadece acıkınca oluyor. Bir de yumurtalı bir şeyin bulaşığını yıkamakta zorlanıyorum.
Ben de diyorum ki hayırlısıyla 32.haftaya bir gelsek

Ne güzel Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. neden memnun kalmadın doktordan vajinal bakmasindan dolayı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…