Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar dün verdiğim idrarda enfeksiyon çıkmış, doktorum ilaç yazdı tek kullanımlık olandan. Valla ben de şaşırdım çünkü sadece hafif bir yanmam vardı…
Merhaba değeriniz kaçtı hangi değer yüksekti ben yazdım ama sıkıntı yok gibi dedi ikna olmadım daha doğrusu telaşlandım ya ihmal edince sıkıntı oluyormuş ya ondan

Fetal DNA yi ben yarın yaptırcam kızlar. Doktorum yaptır dedi aslında riskli bi durumumuzda yok ama yaptırcaz yine de inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla 🙏beklemek uzun sürecek 2 hafta 🥹
Bana da firma iki hafta en gec dedi, 8.gunun ogleni gelmisti sonucum. Umarim sizinki de erkenden geli ve oh cekersiniz 🙏🏼

Merhaba değeriniz kaçtı hangi değer yüksekti ben yazdım ama sıkıntı yok gibi dedi ikna olmadım daha doğrusu telaşlandım ya ihmal edince sıkıntı oluyormuş ya ondan
Merhaba idrar mikroskobisinde 4-5lökosit, az bakteri, 4-5 epitel hücresi görülmüştür yazıyordu

Arkadaşlar dün kanamam başlamıştı kese duruyordu iğne ve ilaç verdi bugün adet ağrısı gibi ağrım var. Kanama yaşayan arkadaşlar vardı ağrı olmuşmuydu acaba
Ağrım ve lekelenmem devam ediyor 3 gündür normal mi ağrı tam emin değilim pazartesi gideceğim doktora

Hem çok yedim, hem karnım aç, hem midem bulanıyor. 12. hafta sert başladı
Iki aksamdir benim de ipin ucu kaciyor, cok ac birakiyorum kendimi aciktigimi anlamiyorum, bu sefer saldirarak fazla porsiyon yiyorum. Su icmekten daha da midem sisiyor filan kisir dongu

Ağrım ve lekelenmem devam ediyor 3 gündür normal mi ağrı tam emin değilim pazartesi gideceğim doktora
Lekelenme için bişey kullanıyomusun. Ben lekeyi arıyorum şimdi kanamaya dönünce. Bana ozaman ilaç verselerdi artmazdı belki

Bugün bütün gün mide yanması ekşimesi yaşadım ya sanki bulantı buna evrildi. Puxhu Puxhu sende de oluyordu demi aklıma sen geldin bugün. Bebişin cinsiyeti kız çıkarsa doğruymuş mide ekşimesi belirtiymiş diyecem 😂

Bugün bebemi de gördüm bi güven geldi kendime dedim içmicem deneyeyim kendimi dhdjd zortingen oldum Allahımmm asla bırakamicam gibi geliyor
Bugun doktora ne zaman biticek diyorum, zamanla diyor skdjdkdj yani zaman cok izafi kusura bakmayin diyemedim tabi🤣 kiminin 4 kiminin 5 ay suruyor demez mi bi de ay bayilicakfim ya

Bugun doktora ne zaman biticek diyorum, zamanla diyor skdjdkdj yani zaman cok izafi kusura bakmayin diyemedim tabi🤣 kiminin 4 kiminin 5 ay suruyor demez mi bi de ay bayilicakfim ya
Yaa aldandık 3 ay sonra hepsi bitecek demeleree🤣 şu prilamı bıraktığımız gün madalya takıcam ikimize de prilam mezunları olarak dhdjd

Ya bana ne demeli 3. ay biterken başladı. Genelde de gece bu saatlerde oluyor neden acaba. Dedim çarşaf değiştireyim. Temiz nevresim kokusu öğürttü oha falan oldum

Gun icinde de kullaniyor musunuz prilami. Benim bulantilarim iyice azaldi bi gece geliyor prilam icip yatiyorum bir de ac karnina olunca yemek yiyince geciyor. Beni baya erken biraktilar ya 🤔

Ya bana ne demeli 3. ay biterken başladı. Genelde de gece bu saatlerde oluyor neden acaba. Dedim çarşaf değiştireyim. Temiz nevresim kokusu öğürttü oha falan oldum
Dusta dus jeli ve su koktu diye az ogurmedim ajdjdjddj
Uc biterken baslamasi bambaska bir kafa olmus ya 😬

Back
X