- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.101
Seni vururum, vururuz, vururlarKizlar bende hamile oldugum kilonun altindayim ama biraz daha zayiflamak istiyorum diyete basladinizmi sizler
Geçmiş olsun canımEdiz de soguk alginligi gecoriyo.bogazda hafif kizariklik varmis.ev birden sogudu.odalar parke.ama koridor mutfak tas.cocuk butun gun yerlerde.bi de banyoyu seviyo diye ve nerdeyse her yemeginden sonra banyo yaptii.ee hasta ettik yavruyuu.
Gayet istekli ama çocuk oyuncağı zannediyor oyun olarak görüyorCanım okula gitme ilgisi nasıl? Ben deliriyordum okul okul diye diye. 66 aylıkken verdiler dayanamayıp, sınıf birincisi idim ilkokulda :) ne zorum varmışsa istedim çok. Kaan nasıl?
Ben de huggies ı çok beğenmiştim. Prima bence de koku yapıyor gibi. Baby and me dışında tüm bebek bezlerini denedim, meraktan, en çok canbebeyi sevdim bi de komili. Geçen ikisini de bulamayınca sleepy aldım marketten, o da kullanılır bence güzel. Şimdi canbebeye devam :)kızlar selam,
e bebekteki baby&me bebek bezini kullanan varmı nasıl acaba? prima aktif bebek çok koku yapıyor,huggies çok güzel ama heryerde yok artık bu kafama takıldı nasıl acaba?
Evde bebek arabasına koyuyorum ben, tekerlekleri silip. Dışarda kanguru kullanıyorum daha çok. Bebek arabasına evde koymayı denedin mi canımBizim dışarda çok iyi etrafı inceliyo ama evde ağzıma ediyo resmen
Az önce okudum burda yazmışlar zaten erkek çocuğu için erken gitmeyi önermiyorlarmış, kızlar adapte oluyormuş vs. Hayırlısı olsun Kaan için. Maşallah diyorum ama 2 basamaklılar fenaymış :)Gayet istekli ama çocuk oyuncağı zannediyor oyun olarak görüyor
İstekli olması güzel ama canımGayet istekli ama çocuk oyuncağı zannediyor oyun olarak görüyor
Ben tarhanayi ordan almadim canim kendi ablam yapti. Belki de o gün yiyesi yoktu ben de daha vermedim.Tarhana çok mu tatsız tuzsuz ozaman benimki de yemez dün kendi tarhanamızdan verdim sevdi ama alerji yaptı
Hahah o da dissis dede gibi yemistirBacım 18 aylıkken çıksa dişi napacan :) damağıyla eziyorlsr KuZum ark bebesi 10 aylık dis hic yok o gün eline koca pişiyi verdi damağıyla ezip ceke ceke yedi bebe ben sok
Ben hala prima kullaniyorum ya. Bir kere molfix deneme paketi aldim cok huzursuz kaba geldi bana bezler daha almadim. Prima ince oluyor. Ama kokusundan nefret ettim. Komili guzel diyorlar ama taşmiyor dimi hic bir bezden yahu?Ben de huggies ı çok beğenmiştim. Prima bence de koku yapıyor gibi. Baby and me dışında tüm bebek bezlerini denedim, meraktan, en çok canbebeyi sevdim bi de komili. Geçen ikisini de bulamayınca sleepy aldım marketten, o da kullanılır bence güzel. Şimdi canbebeye devam :)
Canım ayda yılda bir çiş de kaka da taştı, bezi 4+ alıyorum güzel bağlamaya dikkat ediyorum, sadece bağlama ile alakalı değil de bazen de tanzikli yapıyor kakayı o zaman her bezden taşıyor. Genellikle taşmıyor canımBen hala prima kullaniyorum ya. Bir kere molfix deneme paketi aldim cok huzursuz kaba geldi bana bezler daha almadim. Prima ince oluyor. Ama kokusundan nefret ettim. Komili guzel diyorlar ama taşmiyor dimi hic bir bezden yahu?
Du bakayim bu sefer de komili alacam.Canım ayda yılda bir çiş de kaka da taştı, bezi 4+ alıyorum güzel bağlamaya dikkat ediyorum, sadece bağlama ile alakalı değil de bazen de tanzikli yapıyor kakayı o zaman her bezden taşıyor. Genellikle taşmıyor canım
Aynen canım çünkü sadece emerken terliyorTerliyorlar canım, çok kalori harcatıyormuş emmek bebeğe. Bizimki de sırılsıklam oluyor.
Bizim 4 te taşıyordu halbuki kilosuna uygun numaraydıCanım ayda yılda bir çiş de kaka da taştı, bezi 4+ alıyorum güzel bağlamaya dikkat ediyorum, sadece bağlama ile alakalı değil de bazen de tanzikli yapıyor kakayı o zaman her bezden taşıyor. Genellikle taşmıyor canım
Canım ankaradamıydın senTarhana çok mu tatsız tuzsuz ozaman benimki de yemez dün kendi tarhanamızdan verdim sevdi ama alerji yaptı
Zeytinyağını ayvalıktan almıştım hafif bi yağKızlar bebeklerinize hangi marka zeytinyağı pekmez tam buğday unu yulaf unu ve hangi marka peynir kullanıyorsunuz ?
Yok onu denemedim hiç dur bide onu deneyim yarım saat kazandırsa kar kardırEvde bebek arabasına koyuyorum ben, tekerlekleri silip. Dışarda kanguru kullanıyorum daha çok. Bebek arabasına evde koymayı denedin mi canım
Benim de anneannem yapmıştı ondan verdim azcık salca attım ama alerji yaptı tarhananın değdiği yer kıpkırmızı oldu oysa salçalı başka seylerde yemişti ne alerji yaptı anlamadımBen tarhanayi ordan almadim canim kendi ablam yapti. Belki de o gün yiyesi yoktu ben de daha vermedim.
Evet canım ankaradayım ben. Satıyo mu babaannen peki diğer siteden alana kadar sizdeb alırımCanım ankaradamıydın sen
Benim babannemin yaptığı tarhana içinde baharat filan hiçbişey yok beyaz tarhana sana biraz verebilirim ben yediriyorum çok seviyor
İçinde çok bişey olmadığı için içim rahat