- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
Geberdim ne biçim arkadaşsınız ya işicemmmCikinca yanlislikla gorurse yabancilamaz zjjddjdjdjdj ah bayilicam kocam surekli neye guluyosun diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geberdim ne biçim arkadaşsınız ya işicemmmCikinca yanlislikla gorurse yabancilamaz zjjddjdjdjdj ah bayilicam kocam surekli neye guluyosun diyo
Sabah yakalarım ben sizi sen uyurken eksiği kapatıyorum benGecenin en verimli saatlerinde yatılır mı ponçik haydi iyi geceler balım![]()
Ultrasonla doktor onu rahatsız ettiğinde hareket etmeye başlamıştı o geldi aklıma ya allahım affet beni yakdhdkdhdkhdjdhdhdhhdhdhdhdÇocuklar içeride ters döndü hoplamaktan ay karnım acıdı suuss ajajajj
Ahahahahahahah offfff sinirlerim bozuldu artik ahahahahaGeberdim ne biçim arkadaşsınız ya işicemmm![]()
Ahsjsj doğru yarın ben doktora gidicem zaten erken uyanırım Alperenden sonra uyumam herhalde inşallah dinimiz aminSabah yakalarım ben sizi sen uyurken eksiği kapatıyorum ben![]()
Poncik hic bu konulara girmiyor bak yatiyorum hesabi ajdjdjdjdjSabah yakalarım ben sizi sen uyurken eksiği kapatıyorum ben![]()
İnsanın anası da böyle yaparsa ahajajUltrasonla doktor onu rahatsız ettiğinde hareket etmeye başlamıştı o geldi aklıma ya allahım affet beni yakdhdkdhdkhdjdhdhdhhdhdhdhd
Ahahahaahaha aklima hep anne gulerkenki bebegin ultrason hali geliyor zelzele oluyor gibi sallanmasi kiyamam onlara ya ajahahahaÇocuklar içeride ters döndü hoplamaktan ay karnım acıdı suuss ajajajj
Hep bu çilek ve hünkarı yüzünden ajsjsAhahahaahaha aklima hep anne gulerkenki bebegin ultrason hali geliyor zelzele oluyor gibi sallanmasi kiyamam onlara ya ajahahaha
Kesin ana karnında benim de başıma böyle bisey geldi ondan bu umarsızlığım dkdjdkfjkfjdjdjdjdİnsanın anası da böyle yaparsa ahajaj
Sana 10. Haftadan sonra güncelleme geldi sen çok cool olmaya başladın heKesin ana karnında benim de başıma böyle bisey geldi ondan bu umarsızlığım dkdjdkfjkfjdjdjdjd
Bebesi icin endiseliyim ben cocuk travmatize olmamistir umarim ajdjdjdjdHep bu çilek ve hünkarı yüzünden ajsjs
Bana bi rahatlama geldi o kadar stres bünyeme fazla bacımSana 10. Haftadan sonra güncelleme geldi sen çok cool olmaya başladın he![]()
Düşünsene çocuk orda yatıyor ajsjsjs sonra bi sarsıntı hıh başladı benim mesai deyip arkasını dönüyor babasına sövüyorBebesi icin endiseliyim ben cocuk travmatize olmamistir umarim ajdjdjdjd
Dayanamadi bu da demistir ajdjdjdjdjdDüşünsene çocuk orda yatıyor ajsjsjs sonra bi sarsıntı hıh başladı benim mesai deyip arkasını dönüyor babasına sövüyor![]()
Babası namussuzsa ırz düşmanıysa anası napsın skdhdjhdhdhdhdDüşünsene çocuk orda yatıyor ajsjsjs sonra bi sarsıntı hıh başladı benim mesai deyip arkasını dönüyor babasına sövüyor![]()
Çoo güzel hareketlerde var ya anne karnında ikizler erkek olan babasına diyor uzak dur lan anamdan diye ajajaDayanamadi bu da demistir ajdjdjdjdjd
Analar hep suçsuz zaten babasını dürten anası değildir kulağına fısıldayan falanBabası namussuzsa ırz düşmanıysa anası napsın skdhdjhdhdhdhd
Nasil siyirmaya calisiyo pacayi ama ahanajajajAnalar hep suçsuz zaten babasını dürten anası değildir kulağına fısıldayan falan![]()
Namusuma laf etmeyin ben bu hikayenin kurbanıyım, bedel ödeyeniyim skdjdkdjdjdhdhdhdhAnalar hep suçsuz zaten babasını dürten anası değildir kulağına fısıldayan falan![]()