- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.141
Du bakayim bu sefer de komili alacam.
Ben etlikteyim canım yakın olsak kendim getiririm de uzağız sanırım kargoyla göndereyim ya da eşimle bi şekilde ulaştırrım işyeri çankayadaYaaEğer sana yük olmucaksa biraz gönder deneyim canım eğer fazlaysa ama. Sen karşı ödemeli gönder sen de mi ankara dasın? Neresindensin
2 gün arayla teklif et kabağı alışır damağı yemeye başlar merak etmeKızlar ya biz ek gıdaya yeni başladık dün kabak bugün kabak + havuç püresi yaa yemiyor geri çıkarıyor ağzından sinirlerim bozuldu ne yer ki yiyebileceği ne verebilirim , yarın kahvaltıya başlıcaz yumurta vericem inşallah
Bugün cinsiyetimiz belli oldu16 haftalığız ve cinsiyetimiz kızmış çok mutluyum bi oğlan bi kız tutturanlardan oldum cnm kızım
Bana da komili ince sleepy kalın gelmişti. O kadar kalın değil kız.Ben kışın komili kullandım. Çokta memnunum ama şuan için kalın bir bez canım. Hemde baya kalın. O yüzden pişik yada tahriş olabilir. Ama tam kış bezi. Betonada otursalar toto soğuk almaz
Eğer az yiyorsan kilo veremezsin, doğru şeyi yersen çok da yesen verebilirsin. Mantık buBen alerji için 2 aydır katı diyetteyim. Hamur işi çikolata vs hayatımda yokken kilo veremedim. Siz napıyorsunuz arkdaşım. Valla sinirlerimi bozdunuz
Hayırlı olsun, ne güzel. Ama sanırım siz şubat 2019 anneleri yerine, şubat 2018 anneleri grubuna geldiniz. Buradakiler doğurduBugün cinsiyetimiz belli oldu16 haftalığız ve cinsiyetimiz kızmış çok mutluyum bi oğlan bi kız tutturanlardan oldum cnm kızım
2 bebenin pesinde kosunca kalmiyor kilo falan heraldeSeni vururum, vururuz, vururlar
Şaka bi yana, maşallah bacım. Senin gibi varsa ona da bi maşallah deyip, tüfeğe koşuyor olacağım :)
Evet gerçekten önemli olan sağlık kesinlikle sağlık olsunda herşey hallolurHerkesin derdi farklı yav :) inşallah sen de kilo alırsın o zaman. Aman derdimiz kilo olsun Allah sağlık versin de, gerisi boş gerçekten...
Aman Allahımmm soylememelimiydim acabaSubat analarini orgutluyorum suan toplanio evini bascaz sopalarla
Aa ara vermek hiç aklıma gelmemişti öyle yapayım sağol canım :)2 gün arayla teklif et kabağı alışır damağı yemeye başlar merak etme
Biz elmadağdayız canım bayağı uzak yani :)Ben etlikteyim canım yakın olsak kendim getiririm de uzağız sanırım kargoyla göndereyim ya da eşimle bi şekilde ulaştırrım işyeri çankayada
Kargolarım sıkıntı değil canım :)Biz elmadağdayız canım bayağı uzak yani :)
Msj a bakarmısın canım :)Kargolarım sıkıntı değil canım :)
Cvbin için cok saol canm bncede oyle oldu cunku buldugunu sinirle agzina sokuyoCanım bizimde geçen gün yanımda oyuncak oynuyordu. Bi an bişeye daldım ben. Döndüm ki dudaklarında kan var. Ay bayılıcam sandım. Ağzını nasıl açtıysam ağladı yavrum. Dişimi kaşıycam diye damağını sıyırmış oyuncakla. Sizinde muhtemelen bişeyle sürttü biberon sürtünce kanama yaptı korkma
Ayyy evet aynen öyle sevinçten karıştırdım gruplarıHayırlı olsun, ne güzel. Ama sanırım siz şubat 2019 anneleri yerine, şubat 2018 anneleri grubuna geldiniz. Buradakiler doğurdu