2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Keciboynuzu unu tam bugday unu yulaf unu özü zartı zurtu makarnavitma da var canim ben de siparis verecem bugün ordan

Canım okula gitme ilgisi nasıl? Ben deliriyordum okul okul diye diye. 66 aylıkken verdiler dayanamayıp, sınıf birincisi idim ilkokulda :) ne zorum varmışsa istedim çok. Kaan nasıl?

Benimki de ağlıyor, bebek arabasına koyup gittiğim yere götürüyorum eline de diş kaşıyıcı veriyorum. Bazen çözüm oluyor ama bazen.. Ağlıyor da ağlıyor :/

Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
Canım bu kadar olmasa da bir ay sonra buna yakın bişiler olcak bizde de sanırım

Biz önce meyve püresi ile başladık. 10 gün sonra yoğurt +meyve püresi 10 gün sonra sebze çorbası +yoğurt +meyve püresi, 10 gün sonra buna küçük bir kahvaltı eklicez 10 gün sonra da yine eklemeli gidecekmiş... Ama ben her zaman meyveli yoğurt ve sebze çorbasını aynı gün vermiyorum hem çok kilo aldı diye hem de bana da biraz fazla geldi. Dün meyveli yoğurt verdim mesela çorba yoktu, bugün de çorba yaptım onu vereceğim. Miktarı da birer su bardağı... Böyle bizim

tesekkurler cnm ayrintili yazdigin icin bende yarin deneyecegim. tatilde ekmegin uzerine az labne surup vermistim sevmisti hatta uzerine tirnaginin ucu kadar recelle lezzetli oluyor.
hazırlarda tuz var bunu tuzsuz yapıyosun ayrıca reçelde şeker var seni bilmem ama şeker tuz için erken olduğunu düşünüyorum

Canım yeni nesil herşeyi ana babasının yapmasına alıştığı için var olan beceriyi geliştirmek için çaba sarfetmiyor bence. Tabi genelden bahsediyorum. Çok güzel yetiştirilmiş çocuklar da var ama çok az sayıda...

Çok çok geçmiş olsun canım

Allahım şifa versin yahu, ben de şimdi okudum, geçmiş olsun nemesis . Arayacağım canım

Canım uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim bende şimdilik marketten aldırdım buğday ununu , migrosta organik adı altında tam buğday unu var ama bilemiyorum işte
Makarna vitmaya bakacağım bir de Arif oğlu baharat var Ankara cepha da oraya gidersem orda hepsi varmış Ordsn bakarım
Bir de Hatice teyzemden diye bi marka var bodrum dA instahram elle dergisinin editörü kadın fabrikasından canlı yayın yapmıştı çat diye gidip cok temizdi ona bakacağım alerjik cocuklar icin bils tarhanası varmış yoğurt sut salca içermeyen
Bulursam biraya yazarım

Mesele bir su bardağı sütle yapsam yeter mi başlangıç için
İnstagdamda iklim diye meşhur instagram mams analarindan olan kadının tarifini atmıştı nemesis bana lor ve labne
kadını takibe almıştım aşırı ukala bi tip geldi çıktım o yüzden elimde tarifi Yok ama senin instahram varsa bak onun tarifi 2 günlük kullanım icin az ölçekliydi

Sayfa güvenilir guzel bir sayfa canim. Benim oglan tarhanayi sevmedi vermiyorum simdilik. Makarna icin de en az 4 dişinin cikmasini bekleyecegim
Bacım 18 aylıkken çıksa dişi napacan :) damağıyla eziyorlsr KuZum ark bebesi 10 aylık dis hic yok o gün eline koca pişiyi verdi damağıyla ezip ceke ceke yedi bebe ben sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…