- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #64.081
Dangalak. Onun beyni büyümemiş, göremiyorum ama hissedebiliyorum komşuGecen komsuu aa 6 aylik mi olduu hicc buyumemis dedi benim oglana.
Keciboynuzu unu tam bugday unu yulaf unu özü zartı zurtu makarnavitma da var canim ben de siparis verecem bugün ordanZeytinyağı geçen sene Ayvalık’tan almıştık köklü marka
Peynir suzme ve bu bahcivanin top peynirleri gibi ayni onun tadında kalp yıldız olanı var tuzsuz o
Kasar aoc Ekici
Kasarda özelikle kendimize alirkende dikkat ederdim kasar peyniri yazanı alıyorum
Tost peyniri Yazan’lar eritme oluyor
Terayagi ve kuymak peyniri eşim Trabzon’dan getirmişti onları kullanıyorum
Salça el yapımı
Kaşık ucuyla bazen atıyorum
Adam gibi tam buğday unu bulamadım marketten aldim ama
Makarnavitma ya da blw marketinden alcagim
Tarhana arkadasım
Getirdi annesi yapoyor sebzeli erişte yapmış sagolsun Onuda getirecek
Kendim labne yaptım onu yemiyor karıştırıyorum
Bende böyle KuZum
Keçiboynuzu unu yulaf unu hurma özü bs almak istiyorum ama nerde vardır bilmiyor
Annemlerin kedisi var canım onlara ayırıyorum artık annem diyo sayende kediler vitaminli vitaminli besleniyoKalan yemekler çöpe gitmez üzülme
Ayrı bi poşete içine ekmek doğra hop sokak hayvanların 100 sevap point kazandın bile :)
Bende akşam vercem canım sipariş bide makarna ve tarhana veriyim sipariş diyorumKeciboynuzu unu tam bugday unu yulaf unu özü zartı zurtu makarnavitma da var canim ben de siparis verecem bugün ordan
Canım okula gitme ilgisi nasıl? Ben deliriyordum okul okul diye diye. 66 aylıkken verdiler dayanamayıp, sınıf birincisi idim ilkokulda :) ne zorum varmışsa istedim çok. Kaan nasıl?67 aylık. Vermedim erteleme dilekçesi verdim. Kaan okuldan sıkılmadı. O daha erken; 19 aylıkken başlamıştı kreşe. Evde duramaz. Ama koşturmacadan çok sıkıldı. İşe giderken bırakılmak falan yordu. Devlet anaokuluna yarım gün verdim busene. Hep özele tam gün gitti. 1. Sınıf öncesi dinlenmesini istedik gene de. Özlesin biraz daha.
Benimki de ağlıyor, bebek arabasına koyup gittiğim yere götürüyorum eline de diş kaşıyıcı veriyorum. Bazen çözüm oluyor ama bazen.. Ağlıyor da ağlıyor :/Bizdr aynıyız sürekli gözünün önünde olcam yoksa ağlıyo. Yanına oturuyorum 10 dk oturuyo sonra al kucağına diyo. Yürüteç aldım onda bile al diyo kucağına. Hatta bazen okadar abartıyo ki arkamı döndüö diye ağlıyo ya yüzüm dönük olacakmış. Saklanarak oyun oynuyorum cee felan diye ama bize fayda etmedi hala ağlıyo hala ağlıyo
Sayfa güvenilir guzel bir sayfa canim. Benim oglan tarhanayi sevmedi vermiyorum simdilik. Makarna icin de en az 4 dişinin cikmasini bekleyecegimBende akşam vercem canım sipariş bide makarna ve tarhana veriyim sipariş diyorum
Bizim dışarda çok iyi etrafı inceliyo ama evde ağzıma ediyo resmenBenimki de ağlıyor, bebek arabasına koyup gittiğim yere götürüyorum eline de diş kaşıyıcı veriyorum. Bazen çözüm oluyor ama bazen.. Ağlıyor da ağlıyor :/
Tarhana çok mu tatsız tuzsuz ozaman benimki de yemez dün kendi tarhanamızdan verdim sevdi ama alerji yaptıSayfa güvenilir guzel bir sayfa canim. Benim oglan tarhanayi sevmedi vermiyorum simdilik. Makarna icin de en az 4 dişinin cikmasini bekleyecegim
Canım bu kadar olmasa da bir ay sonra buna yakın bişiler olcak bizde de sanırımDoktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
aynen yeterliMesele bir su bardağı sütle yapsam yeter mi başlangıç için
hazırlarda tuz var bunu tuzsuz yapıyosun ayrıca reçelde şeker var seni bilmem ama şeker tuz için erken olduğunu düşünüyorumtesekkurler cnm ayrintili yazdigin icin bende yarin deneyecegim. tatilde ekmegin uzerine az labne surup vermistim sevmisti hatta uzerine tirnaginin ucu kadar recelle lezzetli oluyor.
Valla ciddi soyluyorum ilk once sen yiyeceksin sandim bunlari niye kasik mamasi yiyeceksin diye düşündüm sonradan anladim bebegine oldugunu. Bana cok geldi ama doktorun daha iyi bilir.
Canım yeni nesil herşeyi ana babasının yapmasına alıştığı için var olan beceriyi geliştirmek için çaba sarfetmiyor bence. Tabi genelden bahsediyorum. Çok güzel yetiştirilmiş çocuklar da var ama çok az sayıda...Aman zekası normalin altında olsada koşmam bee. Büyük konuşmayayım ama ödev yaptırmak anlatmak için peşinden koşamam. O bişiler öğrenmek için peşimden koşsun. Sahi sınıf öğretmeni arkadaşlarım bu yavrular ödevleri kendileri yapamıyormu. Yapamıyorlarsa neden o ödevler veriliyor uoksa benim etrafımdakiler dangalakmı. Ablamlar 3 sene boyunca her akşam ödev faslı geçiyorlaedı. Ödevi ablamla kontrolleri eniştemle yapılıyordu yeğenimin. Bu sene özel okula verdiler orda etütte falan çoğu yapılıyormuş kalanını kendisi yapmaya başlamış. Bide ödevler için etüt merkezleri açılmış. Hayatımda ödevle ilgili bir defa ablama ortaokulda dönem ödevi konusunda yardım et dedim. Baktım kapris yapıyo kendim hallederim dedim. Başka da hatırlamam. Ne babamın ne anamın bir gün okula geldiklerini hatırlamam. Bu yeni nesil sistem öğrenciye yapamayacağı ödevlermi veriyor yeni nesil mi beceriksiz
Çok geçmiş olsun canım, ancak okuyorum Şimdi nasıl durumu? Allahım şifa versinKızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
Çok çok geçmiş olsun canımya aynı bizimkisini anlattın ama dr hiçbirşey yok dedi gönderdi ya anlamıyorum ilaç bile vermedi ben calpol cedolven dönüşümlü verdim ateşi düşene kadar,gece sürekli sirkeli su ile kopleks yaptım yavrum ne çekti geçti bitti çok şükür.
Allahım şifa versin yahu, ben de şimdi okudum, geçmiş olsunGünaydın kızlar
efsunun ateşi düşmüyor dün yine 40.2 idi surekli çarpol dolven fitille dönüşümlü veriliyor
2 doktora ayrı ayrı gitmişler ikisi de emecek bekleyeceğiz demis maalesef rota gibi ilacı Yokmuş bu hastalığında
Foto atti yavrum ateşten solmus nemesis ise üzgün yüzlerinden okunuyor üzüntü
Gece gittiklerinde her yerine ılık gazlı bez koymuşlar kafasına kasıklarına efsunun
İlacı veriyormuş en fazla 1.5 saat sürüyormuş etkisi sonrası tekrar artış sanirim agir atlatıyor en az 37.8 görmüş daha ateşi doktor 5/6 saate verin demis ilacı ama 5/6 saat olasıya ateşi 40 a dayanıyor
Efsun da duş ilaç uykusuzluk atesin içini yakması derken baya yorgun görünüyor kafasını kaldıramıyormus minik helena
İnsallah düzelecek valla cok üzülüyorum yavrularımız hasta oldu mu hepsine duacıyım hep iyi olsunlar insallah
Ben de ev arıyorum zaman buldukça giriyorum kızlar
Her daimde Seda’ya yazmaya çalışıyorum
Keşke elimizden bsy gelse de yavrularımız hic hasta olmasa
Makarna vitmaya bakacağım bir de Arif oğlu baharat var Ankara cepha da oraya gidersem orda hepsi varmış Ordsn bakarımCanım uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim bende şimdilik marketten aldırdım buğday ununu , migrosta organik adı altında tam buğday unu var ama bilemiyorum işte
İnstagdamda iklim diye meşhur instagram mams analarindan olan kadının tarifini atmıştı nemesis bana lor ve labneMesele bir su bardağı sütle yapsam yeter mi başlangıç için
Bacım 18 aylıkken çıksa dişi napacan :) damağıyla eziyorlsr KuZum ark bebesi 10 aylık dis hic yok o gün eline koca pişiyi verdi damağıyla ezip ceke ceke yedi bebe ben sokSayfa güvenilir guzel bir sayfa canim. Benim oglan tarhanayi sevmedi vermiyorum simdilik. Makarna icin de en az 4 dişinin cikmasini bekleyecegim