2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Canım ben kullanmadım da doktorlar uyku için damlayı önermiyorlar sonrası için çok problem olabiliyormuş. Ve genelde 2 yaşından sonra uyku damlaları kullanılıyor diye biliyorum. Yine de kullanan birileri varsa daha faydalı olabilir yorumu, ben kendi fikrimi söyledim 🤗
Melatonin içeren ürünleri önermiyorlar bu doğal içerikliymiş. Yenidoğandan itibaren kullanıyormuş bu.

😅Biraz dolandirdim sonra gene teklif ettim hunhrca saldırdı emdi ve uyudu şuanda kısa bir şekerleme sanırım 😅
Bugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.

Uaa kizlar aglayan bebegi kucaga almamak olir mu yaaa. Aranizdaki bag zarar görür uzmanlarin hepsi böyle söylüyor. Ve diyorlarbag yoksa tesir olmaz. Coxuk muhakkak birine baglanir sonra ve onun tesirine girer hele ergenliginde hic laf dinletemezsiniz. Ortalik cok kötü. Bagi simdiden kurmak lazim aman diyeyim ve ekleyeyim lutfen adem gunesin pedagoji okulu videolarini izleyin bana hak vereceksiniz. Cocugunuza ve kendinize yapacaginiz en ama en buyuk yatirim gerisi yalan

Uaa kizlar aglayan bebegi kucaga almamak olir mu yaaa. Aranizdaki bag zarar görür uzmanlarin hepsi böyle söylüyor. Ve diyorlarbag yoksa tesir olmaz. Coxuk muhakkak birine baglanir sonra ve onun tesirine girer hele ergenliginde hic laf dinletemezsiniz. Ortalik cok kötü. Bagi simdiden kurmak lazim aman diyeyim ve ekleyeyim lutfen adem gunesin pedagoji okulu videolarini izleyin bana hak vereceksiniz. Cocugunuza ve kendinize yapacaginiz en ama en buyuk yatirim gerisi yalan

Doğaya bakmak lazım 😅

Tuniş bugün yine huysuz olduğu için akşam üstü parka çıkarıp 6.5-7 gibi eve geçip yıkayıp uyutalım diye düşündük. Parkta bebek arabasında hiç yatmadı hep ağladı babasının kucağında 2 tur attı, eve geldik banyosunu hazırlarken uyuya kaldı 😅🤦🏼‍♀️ yatağına koyarken uyandı ben hemen tekrar banyoyu hazırlarken babasının kucağında tekrar uyuya kaldı 🤣 inat gibi bu çocuk ya.

Diş mi geliyor ya☹️

Eklentiler

• IMG_20250416_163653.webp
    IMG_20250416_163653.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20250416_163651.webp
    IMG_20250416_163651.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250416_163643.webp
    IMG_20250416_163643.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
😅Biraz dolandirdim sonra gene teklif ettim hunhrca saldırdı emdi ve uyudu şuanda kısa bir şekerleme sanırım 😅
Bugun bana doktor dediki dis etleri kasinmaya başlayınca memeyi kasiyici gibi kullanir ceker sundurur onunla kasimaya calisiabilir dedi bu aydan sonra. Biz pzt gunu tam 3 aylik olucaz.
Diş mi geliyor ya☹️
Oyyy kiyamam aglamis🤩

Kızlar bişey sorcam. Bi süredir farkediyodum ama bu gün çok gözle görülür oldu. Bizim kızın kakası altın sarısı ve cıvık. Bunda bi sorun yok ama poposunu silerken falan böyle toz gibi şeyler dökülüyo. Sanki mama tortusu gibi. Islak mendille silerken pıtır pıtır oluyo böyle. Bezdeki kakada farklı hiçbişey görmüyorum. Normal mi bu acaba

Diş mi geliyor ya☹️
Bence geliyor bizimki de aynı Masal kuşla. Annemle bugün iyice baktık baya baya diş gibi duruyor. Dilini çekmediği için güzel fotoğraf çekemiyorum 🤦🏼‍♀️ çıkması zaten 2 3 hafta sürüyormuş. 4. Ay gibi çıkacak dişler sanırım. Benim de dişlerim erken çıkmış. Ben sonra ek gıdaya başlarım 🤣

Bence geliyor bizimki de aynı Masal kuşla. Annemle bugün iyice baktık baya baya diş gibi duruyor. Dilini çekmediği için güzel fotoğraf çekemiyorum 🤦🏼‍♀️ çıkması zaten 2 3 hafta sürüyormuş. 4. Ay gibi çıkacak dişler sanırım. Benim de dişlerim erken çıkmış. Ben sonra ek gıdaya başlarım 🤣
Bizimkide bugün çok huysuz napcami şaşırdım çok yoruldum😭

Kızlar ben bir konu daha atayım ortaya. Haftasonu arkadaşa gittik onlarında bebeği var 1.5 yaşında hemen bize mama sandalyelerini yatak yaptılar 🤗 Chicconunn polly magic relax diye bi mama sandalyesi. Çok beğendim. Ama gereksiz pahalı, başka markalarda benzerleri de var. Evde ana kucağında durmayan bebe orda saatlerce yattı 🤣 uyumuyor dediğimiz çocuk mama içerken uyuya kaldı 😅 tecrübeli anneler ve yeni alacak olanların fikirlerini merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-16-21-16-16-246_com.android.chrome~2.webp
    Screenshot_2025-04-16-21-16-16-246_com.android.chrome~2.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2025-04-16-21-16-11-115_com.android.chrome~2.webp
    Screenshot_2025-04-16-21-16-11-115_com.android.chrome~2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 41
3 aydır bir fiil eşim hasta burnunun akmadığı öksürmediği bir gün olmadı nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum 1 gün iyiyse 10 gün kötü birde bunlar iş yerinde dünyayı kurtarıyorlar sanıyorum yoksa bu kadar yorulamazlar 🤭
Hahaha evet ya.esim öğretmen meslekci.bazen çocuklara uygulama yaptırıyorlar belki yoruluyordur ama bende evde yoruluyorum 🥴
Bizimki ağ dese hemen kucama alıyorum bende ağlama sesine tahammülum yok hiç banada ilk başta alma alismain dediler bebem sonuçta alcsm koklucam dedim 😅
Aynısını oğlumda yapmıştım çok zorluk çektim.simdi kızımda emzirip portatif beşigine koyup emziği veriyorum biraz mız mız ediyor almayınca umudunu kesip ya uyuyor ya da beşikte bakiniyor etrafa☺️
Diş mi geliyor ya☹️
Ay kıyamam ya.dis gibi sanki.elline geliyor mu biraz cnm.
küçük bebegin gozunden yaş gelmez derler ama senin kız bildiğin salya sümük ağlamış.🥴

Back
X