2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Enfeksiyonu nerden anliyosunuz kan idrar vs mi verdiniz yoksa kendin mi öyle oldugunu dusunuyosun 🫠
VAjinal enfeksiyon benimki. Hamileligin ilk aylarinda basladi doktor hamileyken olabilir hormonlardan dolayi dedi dogumdan sonra gecer dedi ama dahada artti sanki. Benim tek sikayetim koku 😏 normalde akinti ve kaşintida yapar. Benimki sadece koku. Surekli camasir ust baş degistirmekten yoruldum. Bu sekilde iliskiyede baslayamam zaten. Benim koca az daha bekleyecek 😃

Kızlar sling kullanan var mı aranızda ya da kanguru

Günaydın bacıkolaaarr 🥰🥰🥰 benim haftasonu misafirlerim vardı, birkaç gündür giremedim o yüzden neler neler konuşulmuş özlemişim burayı 🥰 beni etiketleyenler olmuş kızlar kusura bakmayın tek başıma olunca ancak yazabiliyorum 🥹🥹

Canım ben mochi giyilebilir aldım geçenlerde, doğal sağım modunda 12. Seviyede sağıyorum, diğer modları denemedim bu seviyeden memnunun 🥰 emzirme danışmanı gündüz 3 gece 2 sağım toplam 5 sağım istiyorum dedi, mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum ben de

Canımmm 🥰 kusura bakma yeni dönüyorum.. Allah’ın dağı Bitlis’e bile kargolar İstanbul’dan Ankara’dan 3-4 güne geldi valla 😂😂 batıdaysan sana aynı gün bile gelebilir..

Ben avent kolik aldım, bin pişman oldum bebeğim beslenemedi ve sarılık oldu. Hastanede de sütüm gelmediği için mama verdiler, mama vermek için eczaneden rastgele bir biberon aldık sen düşün.. bazen çok ince düşünüp aldığımız şeyler bela oluyor insanın başına.. doğumdan önce Dr browns’un kolik biberonunu almıştım onu kullanıyorum hiç değilse gaz yapmıyor.. hem hızlı akışlı hem de dediğim gibi gaz yapmaması beni çok rahatlattı

30 ml mamanın 10ml kadarını kaç dk çekmek zorunda kaldı yavrum, büyük pişmanlık benim için 🥹🥹

Ben molfix kullanıyorum hatta halen 1’deyim.. sızdırma vs yok bende.. bizim kız mı küçük acaba 🤔 ama en son tartıldığında doğum kilosuna 1 kg almıştı, 4300 gr ama 1 no kullanabiliyoruz.. geçen 2 noyu denedim, bez belindwn aşağı kaymış, o yüzden 1’e devam ediyorum şimdilik

Canım zor biliyorum ama uykusuzluğa yorgınluğa bile alışıyor bedenin, ben 25 günlükten itibaren kendim bakıyorum, zor evet ama dırdır yok vırvır yok.. Emin ol mecburiyet hali sana güç verecek 🥰🥰 kendine güven

Canım ben de bayramdan önce bir danışmanla görüştüm, sütü artırmak için aldım ben, diğer konularda da program yapıyor. Ben 1500’e aldım ama bu danışman 10 günlük daha uygun fiyatlı kamplar yapıyor grup halinde, ben bireysel aldım.. bana kürler falan attı, faydası oldu, ama tek başıma olduğum için birini yapsam diğerini yapamadım., buna rağmen faydasını gördüm..istersen sana özelden atayım

Alerjidir canım genelde süt ve süt ürünleri alerjisi oluyor doktoruna danış yediklerine dikkat et diyecek muhtemelen bizde ilk kızımda yaşadık süt ürünlerini kes 3 gün boyunca öyle bir gözlemle sütten yediklerimiz 3 günde atılıyormuş
Pazartesi çocuk gastroenteroloji bölümüne randevumuz var orada alerji için test yapacaklarmış ondan sonra diyet verirler dedi sorun neyse çıksın inşallah ortaya da yavrum çok acı çekiyor . Zaten geçmeyen piştiği var doktorda besin alerjisi muhtemelen dedi bakalım test yapılsın da hemen diyete girmek istiyorum poposu çok acıyor🥺🥺🥺🥺
Bende bebeğimin şiddetli kusması sebebiyle uzun bi araştırmaya girmiştim. Süt alerjisinde böyle oluyormus. Yeşil mukuslu kaka kakada kan görülmesi. Bizde kaka normaldi kan falan yoktu ama kusma coktu. Süt alerjisi icin ben diyete girdim 2 hafta. Süt ürünleri yemiycem. Kusmasına bakıcaz sonra tekrar yiycem o zamanda kontrol edicez. Ona göre yol izliycez. Ya ağır reflü yada süt slerjisi dediler. Birde ismini unuttum birşey sendromuydu onuda aşırı araştırdım. Bizim belirtilerimiz resmen o gibiydi korktum. Doktorda ondan şüphelendi ultrason yaptılar çok şükür o çıkmadı. Siz bi doktora gidin süt alerjisi icin bakar büyük ihtimal
Bugün gittik doktora muhtemelen besin alerjisi dedi zaten geçmeyen pişiği var yavrumun 🥺 çocuk gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi test için . Ama normal bu durum dedi öyle çok kan olmadığı ve sürekli olmadığı sürece sorun yok çoğu bebek bunu yaşıyor dedi . Pişik için krem verdi inşallah rahatlır çok canı acıyor 2 gündür ortalığı yıkıyor ağlamaktan
Ya ben bir şey sorucam akxbwidnkd bu rahim ne zaman kendine geliyor ortalama 😂 yani şöyle wc çıkınca normal tuvalet için falan sanki aşağıya doğru vajinaya baski oluyor hâlâ evet azaldı arada oluyo ama ne kadar daha sürecek ya...
Ya o bende de oluyor birde sanki idrar kaçırıyorum sanki iç çamaşırım ıslanıyor sürekli 😒
Bende enfeksiyon sorunumu halletmeden baslayamam ayrica bendede korku var 😏
Of bende çok korkuyorum ya travma oldu resmen 😂

Hic bilmiyorum valla anlayamadım bi de çok afedersiniz koyun can derdi kasap et muhabbeti gibi olacak ama ilişkiye ne zaman girilebilir mesela skdhiwdk internette 6-8 hafta denmiş ama 2010 kk konularında dikiş düştüğü gibi 8. Gün yaptım diyen var şok oldum ben 8. Gün yataktan yuvarlanarak kalkiyodum jsbxjsnsjjsjd azmadim kudurmadim yapasim bi var bi yok sadece süreci merak ediyorum 😂😂 kanama da yok 2 haftadır e dikisler de düştü sadece bu kesi yeri sızlıyor arada çok yürürsem vs 😂
Benım lıbıdo sıfır😀gecen gun ınternetten baktım neden olur dıye prolaktın hormonu yuksek oldugu ıcın oluyormus,duzelır dıyor bakalım ne zaman duzelecek.zsten ben suanda dötümden soluyorum henuz o asamaya gelmedım😄kendıme bakamıyorum hiç.o gunlerde gelır be gülüm😊

Kizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Evinizin derecesi yeterli ise body üzerine tulum yada takım yeterli diye düşünüyorum bence fazla fazla giydirmeye gerek yok bulundugunuz il neresi havası nasıl bilemem ama sıcaksa orta battaniye çok soğuksa kalın battaniye yeterli

Bunu oğlumda yaşadım ben de .Bir arkadaşımın kıyaslamasından dolayı kendime zehir ettim o dönemi .Sonra dedim bir çocuğum daha olursa böyle davranmayacağım ama kaygılar yine peşimi bırakmadı kızımda da 🥲ama artık gittiği yere kadar demek istiyorum .Zaten çocuk büyütmek çok zor daha da zorlaştıyoruz
Bende ilk oğlumda sutum yoktu mama karşıtı davrandim emmeyi kabul etmiyordu tam rezillik çekmiştim sırf bu yüzden lohusaligim hatta ilk aylarim zehir gibi gecmisti sonra baktım oyleside büyüyor boyleside 2. Ye Dedim eğer sütüm olmazsa alisacakmi alismayacakmi korkmayacaksin ama çocuğunu aç birakmayacaksin dedim kafa rahat olunca diye düşünüyorum sütüm fazla fazla geldi.. 3. De hemen gelmesede bir kaç güne geldi hastanede mama verelim mi sekeri düşmesin vs dediğinde hemen kabul ettim 🤣yani kisiden kişiye bırakın gerçekten her doğumda da farklı oluyor her çocuğun rızkı belli takilmamak lazım Allah herşeyi yoluna koyuyor.. biz elimizden geleni yaptık mı diye sorduğumuzda kendimize içimiz rahat ise sıkıntı olmamalı bence 🥰

Kızlar bebişlerinizin elini hala kapatıyor musunuz? Ben sürekli çorap takıyordum çıkarayım artık dokunsun çocuk dedim ama elleri sürekli yüzünde çok çiziyor kendini iz kalcak diye korkuyorum ya
Ben ellerini ilk gün kapalı tuttum sonra hep açıktı

Benimki emerken mzellikle çok yüzüne götürüyor gözünü bile oyuyor resmen ya sürekli eller yüzünde
Ben süt verirken bir yandan parmağımı tutmasini yada eliyle gogusume dokunmasını saglardim bunu yüzünü cizmesin diye değil sadece sanki enerji verdiğini hissettiğimden 🥰bı yandan emzirip bir yandan elini öpmesi falan🥰

Yuzunu çizdiğinde benim deneyimledigim iz kalmıyor ama tabi siz 😅hemen değil ama zamani gitgide uzatarak biraktirin yüzüne getirmesi normal zamanla bırakır🙄 sagolsunlar yanımızdan hic ayirmiyoruz yüzüne çok yogunlasinca engellersiniz yanından ayrılırken hemen eldiveni takın içiniz rahat etsin .. öbür türlü açık kalsin

Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor ya toplamda. Benimki 24 saatte toplasan 7-8 saat anca uyuyodur. Çocuk bir uyanınca bir daha 4-5 saat gözünü kırpmıyor. Normal mi bu durum 😔

Hic bilmiyorum valla anlayamadım bi de çok afedersiniz koyun can derdi kasap et muhabbeti gibi olacak ama ilişkiye ne zaman girilebilir mesela skdhiwdk internette 6-8 hafta denmiş ama 2010 kk konularında dikiş düştüğü gibi 8. Gün yaptım diyen var şok oldum ben 8. Gün yataktan yuvarlanarak kalkiyodum jsbxjsnsjjsjd azmadim kudurmadim yapasim bi var bi yok sadece süreci merak ediyorum 😂😂 kanama da yok 2 haftadır e dikisler de düştü sadece bu kesi yeri sızlıyor arada çok yürürsem vs 😂
5 ay yapmadım valla ben 😆dün sordu ne zaman olır diye 5 ay dedim gene ben #tavsiyedeğildir😂

Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor ya toplamda. Benimki 24 saatte toplasan 7-8 saat anca uyuyodur. Çocuk bir uyanınca bir daha 4-5 saat gözünü kırpmıyor. Normal mi bu durum 😔
Bizdede öyle canım sabah 4-5 akşam 4-5 saat uyanık gündüz ve gece de uyuyor ama uyuyunca uykusu iyi şimdilik üç dört aylık gibi uykular tepetaklak oluyor felalet bir hal alıyor inşallah yaşamayız da 4. Ay uyku gerilemesi diyorlar hatta

Kizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Sen ne giyiyorsan ondan bir kat fazla olması yeterli diy ebiliyorum ama erkek bebekler sıcağı sevmeyebilir

Bizdede öyle canım sabah 4-5 akşam 4-5 saat uyanık gündüz ve gece de uyuyor ama uyuyunca uykusu iyi şimdilik üç dört aylık gibi uykular tepetaklak oluyor felalet bir hal alıyor inşallah yaşamayız da 4. Ay uyku gerilemesi diyorlar hatta
Valla daha ne kadar tepetaklak olur bilmiyorum. Gece uyumuyor bizimki öğretemedim gece gündüzü 19’günde 😄 bir de uyuyor mesela beslemek için 3 saatde mecbur zorla uyandırıyorum sonra bir daha asla uyumuyor inat ediyor sanki. Gözü kapanıyor zorla açıyor gözünü 😄 inatçı bir koç burcu kızı resmen

Ay saymadim hiç ya uyuduysa şükür edip işime baktim bazen şaşılacak kadar uyuyor bir yatışta bazen de bir damla uyumaz mi uyumuyor o yüzden saymadim yani bilmiyorum sjbdjdndjdjd banyo yaptirmadigim günler daha huzursuz ama onu keşfettim ben 🥹 mesela bugün banyo yaptirdim diyelim akşam üzeri, sabaha kadar güzel uyuyor ekstrem bir şey yoksa, gün içinde de güzel taaaa ki akşam olana kadar dnnxndndnd sonra çocuğun huyu değişiyor dnndjffj gün aşırı suya sokmak lazim bizim bebeleri balık benimki yüzsün rahatlasin jsndndndj
5 ay yapmadım valla ben 😆dün sordu ne zaman olır diye 5 ay dedim gene ben #tavsiyedeğildir😂
Ay o dayansa ben dayanamam o kadar sjbxjsbdsbndncjd kendime guvenirsem denerim bi ara 😂😂

Valla daha ne kadar tepetaklak olur bilmiyorum. Gece uyumuyor bizimki öğretemedim gece gündüzü 19’günde 😄 bir de uyuyor mesela beslemek için 3 saatde mecbur zorla uyandırıyorum sonra bir daha asla uyumuyor inat ediyor sanki. Gözü kapanıyor zorla açıyor gözünü 😄 inatçı bir koç burcu kızı resmen
Şu kadar fecisini yaşadım 10 dk uyku 10 uyanık 10 dk uyku 10 dk uyanık iki ay bu şekilde reziiiil etti beni gece gündüz 🥹

Back
X