Günaydın bacıkolaaarr

benim haftasonu misafirlerim vardı, birkaç gündür giremedim o yüzden neler neler konuşulmuş özlemişim burayı

beni etiketleyenler olmuş kızlar kusura bakmayın tek başıma olunca ancak yazabiliyorum

Canım ben mochi giyilebilir aldım geçenlerde, doğal sağım modunda 12. Seviyede sağıyorum, diğer modları denemedim bu seviyeden memnunun

emzirme danışmanı gündüz 3 gece 2 sağım toplam 5 sağım istiyorum dedi, mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum ben de
Canımmm

kusura bakma yeni dönüyorum.. Allah’ın dağı Bitlis’e bile kargolar İstanbul’dan Ankara’dan 3-4 güne geldi valla

batıdaysan sana aynı gün bile gelebilir..
Ben avent kolik aldım, bin pişman oldum bebeğim beslenemedi ve sarılık oldu. Hastanede de sütüm gelmediği için mama verdiler, mama vermek için eczaneden rastgele bir biberon aldık sen düşün.. bazen çok ince düşünüp aldığımız şeyler bela oluyor insanın başına.. doğumdan önce Dr browns’un kolik biberonunu almıştım onu kullanıyorum hiç değilse gaz yapmıyor.. hem hızlı akışlı hem de dediğim gibi gaz yapmaması beni çok rahatlattı
30 ml mamanın 10ml kadarını kaç dk çekmek zorunda kaldı yavrum, büyük pişmanlık benim için

Ben molfix kullanıyorum hatta halen 1’deyim.. sızdırma vs yok bende.. bizim kız mı küçük acaba

ama en son tartıldığında doğum kilosuna 1 kg almıştı, 4300 gr ama 1 no kullanabiliyoruz.. geçen 2 noyu denedim, bez belindwn aşağı kaymış, o yüzden 1’e devam ediyorum şimdilik
Canım zor biliyorum ama uykusuzluğa yorgınluğa bile alışıyor bedenin, ben 25 günlükten itibaren kendim bakıyorum, zor evet ama dırdır yok vırvır yok.. Emin ol mecburiyet hali sana güç verecek

kendine güven
Canım ben de bayramdan önce bir danışmanla görüştüm, sütü artırmak için aldım ben, diğer konularda da program yapıyor. Ben 1500’e aldım ama bu danışman 10 günlük daha uygun fiyatlı kamplar yapıyor grup halinde, ben bireysel aldım.. bana kürler falan attı, faydası oldu, ama tek başıma olduğum için birini yapsam diğerini yapamadım., buna rağmen faydasını gördüm..istersen sana özelden atayım