2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar ekmek ne veriyorsunuz simdi bizimkine bu ara corbanin icine ekmek doğrayıp veriyorum guzel yiyiyor. kahvaltida da yumurtayla, peynirle seviyor. ama beyaz ekmek. tam tahilli verilir mi acaba ? ne bileyim veya istanbulda aslinda en iyi ekmek halk ekmekmis onun ekmeklerinden mi vermek lazim

Ankara'dayım bende Arifoglu baharata giderim mutlaka , makarnavitma Instagram'da dimi çok görüyorumda nedense hiç düşünmedim onu

C
Canım ben bugün kendim yaptim ekmek tam buğday unuyla doktor önermişti zaten yap buzluğa at hergun çıkar bı tane dedi yapmak istesen tarif atabilirm yada Instagram'danda bakabilirsin birçok tarif var

Kızlar ya biz ek gıdaya yeni başladık dün kabak bugün kabak + havuç püresi yaa yemiyor geri çıkarıyor ağzından sinirlerim bozuldu ne yer ki yiyebileceği ne verebilirim , yarın kahvaltıya başlıcaz yumurta vericem inşallah

C

Canım ben bugün kendim yaptim ekmek tam buğday unuyla doktor önermişti zaten yap buzluğa at hergun çıkar bı tane dedi yapmak istesen tarif atabilirm yada Instagram'danda bakabilirsin birçok tarif var
olabilir aslinda tarif atarsan sevinirim cnm. makinede mi yapiyorsun normal mi cnm ?

Canım bizimde geçen gün yanımda oyuncak oynuyordu. Bi an bişeye daldım ben. Döndüm ki dudaklarında kan var. Ay bayılıcam sandım. Ağzını nasıl açtıysam ağladı yavrum. Dişimi kaşıycam diye damağını sıyırmış oyuncakla. Sizinde muhtemelen bişeyle sürttü biberon sürtünce kanama yaptı korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…