2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar ekmek ne veriyorsunuz simdi bizimkine bu ara corbanin icine ekmek doğrayıp veriyorum guzel yiyiyor. kahvaltida da yumurtayla, peynirle seviyor. ama beyaz ekmek. tam tahilli verilir mi acaba ? ne bileyim veya istanbulda aslinda en iyi ekmek halk ekmekmis onun ekmeklerinden mi vermek lazim :işsiz:

Makarna vitmaya bakacağım bir de Arif oğlu baharat var Ankara cepha da oraya gidersem orda hepsi varmış Ordsn bakarım
Bir de Hatice teyzemden diye bi marka var bodrum dA instahram elle dergisinin editörü kadın fabrikasından canlı yayın yapmıştı çat diye gidip cok temizdi ona bakacağım alerjik cocuklar icin bils tarhanası varmış yoğurt sut salca içermeyen
Bulursam biraya yazarım
Ankara'dayım bende Arifoglu baharata giderim mutlaka , makarnavitma Instagram'da dimi çok görüyorumda nedense hiç düşünmedim onu

C
kizlar ekmek ne veriyorsunuz simdi bizimkine bu ara corbanin icine ekmek doğrayıp veriyorum guzel yiyiyor. kahvaltida da yumurtayla, peynirle seviyor. ama beyaz ekmek. tam tahilli verilir mi acaba ? ne bileyim veya istanbulda aslinda en iyi ekmek halk ekmekmis onun ekmeklerinden mi vermek lazim :işsiz:
Canım ben bugün kendim yaptim ekmek tam buğday unuyla doktor önermişti zaten yap buzluğa at hergun çıkar bı tane dedi yapmak istesen tarif atabilirm yada Instagram'danda bakabilirsin birçok tarif var

Kızlar ya biz ek gıdaya yeni başladık dün kabak bugün kabak + havuç püresi yaa yemiyor geri çıkarıyor ağzından sinirlerim bozuldu ne yer ki yiyebileceği ne verebilirim , yarın kahvaltıya başlıcaz yumurta vericem inşallah

C

Canım ben bugün kendim yaptim ekmek tam buğday unuyla doktor önermişti zaten yap buzluğa at hergun çıkar bı tane dedi yapmak istesen tarif atabilirm yada Instagram'danda bakabilirsin birçok tarif var
olabilir aslinda tarif atarsan sevinirim cnm. makinede mi yapiyorsun normal mi cnm ?

İyi akşamlar kizlar bi sorum olucakti yarin hastaneye goturucem ama gene sizede sormak istedim tecrubeli anneler belki bilirler bir haftadr bebegim cok huzursuz hp agliyo kucagmda olmak istiyo kucagma alincada heryerimi isirmak istiyo ne bulursa sinirle agzina sokup çiğniyor dış cikartiyordur diyordum ama biraz once uyuyordu mama verdim sonra mutfakta biberonu yikicaktim ki biberon emizigi kenerinde bir damla kan var dış etlerine bakmaya çalıştım uyandi baktigim kaderiyle agzinda kan yok acaba nerden gelmis olabilir ya icim icimi yiyorum

Canım bizimde geçen gün yanımda oyuncak oynuyordu. Bi an bişeye daldım ben. Döndüm ki dudaklarında kan var. Ay bayılıcam sandım. Ağzını nasıl açtıysam ağladı yavrum. Dişimi kaşıycam diye damağını sıyırmış oyuncakla. Sizinde muhtemelen bişeyle sürttü biberon sürtünce kanama yaptı korkma

X