Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benim de kaybolmak üzere kanka benim de sönmedi bende takipteyim korkudan sesimi çıkaramıyorum taşlıyolar hemen ajaja
Araştırdım rahat ol 8. Haftada acı geçti hafif hassasiyet ve şişlik kaldı. 10 hafta kontrolünde de herseyşn yolunda olduğunu gördüm dedim tamam bu artık böyle ilerleyecek çok acımadan

Araştırdım rahat ol 8. Haftada acı geçti hafif hassasiyet ve şişlik kaldı. 10 hafta kontrolünde de herseyşn yolunda olduğunu gördüm dedim tamam bu artık böyle ilerleyecek çok acımadan
Benim 1 haftadır bi gidiyor bi geliyor hatta 3 4 gündür önceki haftalarda bişey yoktu normaldi de bu hafta bi haller oldu resmi olarak 12 oldum galibası

Benim 1 haftadır bi gidiyor bi geliyor hatta 3 4 gündür önceki haftalarda bişey yoktu normaldi de bu hafta bi haller oldu resmi olarak 12 oldum galibası
Bak ilk 8 hafta korkunç bi acı vardı o geçti. Artık öyle delicesine ağrımayacak göğüsler, irileşti çünkü alıştı sisteme. Sen şimdi kendini iyi hissetmeye baslama evresine geçeceksin yavaştan. 12den sonra ani enerji geliyomus

Haklısın balım canı çeken hünkarına fısıldasın o halde 🤣🤣 ben yatıyorum beyim kişisi kızdı sen hala uyumadın mı diye malum 10da uyuduğum için 🤣🤣 haydi iyi geceler bol fanfiniler 🤣🤣🤣
Gecenin en verimli saatlerinde yatılır mı ponçik haydi iyi geceler balım 🌸🥰

Back
X