- 27 Şubat 2012
- 16.438
- 27.672
- 798
He kanka ben onu iki kes yaptım yaa o zaman ben çoktan girdim qjqjaKız anlattımyaaaabeyinize fısıldayın ona hünkarım deyin dedim djdjdkdjjdhd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kanka ben onu iki kes yaptım yaa o zaman ben çoktan girdim qjqjaKız anlattımyaaaabeyinize fısıldayın ona hünkarım deyin dedim djdjdkdjjdhd
Haklılar bacım ne diyim şimdiBacım buralar alev aldı saman altından su yürütenler var ne diyorsun bu duruma![]()
Senin cocuk bu aksam oksitosin kaynakli 2 hafta ileri gitti jajdjdjddBen bugün aşk hayatımın verdiği yetkiyle ikinci trimestere geçtim. Darısı siz değerli dostlarımın başına![]()
Araştırdım rahat ol 8. Haftada acı geçti hafif hassasiyet ve şişlik kaldı. 10 hafta kontrolünde de herseyşn yolunda olduğunu gördüm dedim tamam bu artık böyle ilerleyecek çok acımadanBenim de kaybolmak üzere kanka benim de sönmedi bende takipteyim korkudan sesimi çıkaramıyorum taşlıyolar hemen ajaja
Bana dahiliye bile bakmadı kadın doğum görsün dediBenimde o bakilmamis eksik cikti tahlilde. Saglik ocagi bakar mi acaba oraya soracagim yarin
Çocuğa da ayıp olmadı inşallah ya dkdjdjddjjdjdSenin cocuk bu aksam oksitosin kaynakli 2 hafta ileri gitti jajdjdjdd
Benim 1 haftadır bi gidiyor bi geliyor hatta 3 4 gündür önceki haftalarda bişey yoktu normaldi de bu hafta bi haller oldu resmi olarak 12 oldum galibasıAraştırdım rahat ol 8. Haftada acı geçti hafif hassasiyet ve şişlik kaldı. 10 hafta kontrolünde de herseyşn yolunda olduğunu gördüm dedim tamam bu artık böyle ilerleyecek çok acımadan
Cok babasini cok erken gordu AHAHAHAHÇocuğa da ayıp olmadı inşallah ya dkdjdjddjjdjd
Arkasını dönmüştür oÇocuğa da ayıp olmadı inşallah ya dkdjdjddjjdjd
Ya ahahsjsjsjjsjs lan Allah cezanı püü ajaja yarıldımCok babasini cok erken gordu AHAHAHAH
AhahwhwhwhwhwwhwhYa ahahsjsjsjjsjs lan Allah cezanı püü ajaja yarıldım
Bak ilk 8 hafta korkunç bi acı vardı o geçti. Artık öyle delicesine ağrımayacak göğüsler, irileşti çünkü alıştı sisteme. Sen şimdi kendini iyi hissetmeye baslama evresine geçeceksin yavaştan. 12den sonra ani enerji geliyomusBenim 1 haftadır bi gidiyor bi geliyor hatta 3 4 gündür önceki haftalarda bişey yoktu normaldi de bu hafta bi haller oldu resmi olarak 12 oldum galibası
Haklısın balım canı çeken hünkarına fısıldasın o haldeHaklılar bacım ne diyim şimdi![]()
Offfffff naptık biz ya falan olduk djdhdjhdkshsjshdjshsshhdArkasını dönmüştür o![]()
Cikinca yanlislikla gorurse yabancilamaz zjjddjdjdjdj ah bayilicam kocam surekli neye guluyosun diyoHiç tanımaması gereken yerden tanıdı![]()
Gecenin en verimli saatlerinde yatılır mı ponçik haydi iyi geceler balımHaklısın balım canı çeken hünkarına fısıldasın o haldeben yatıyorum beyim kişisi kızdı sen hala uyumadın mı diye malum 10da uyuduğum için
haydi iyi geceler bol fanfiniler
![]()
Ölüceemmmmmmm altıma işicem susunnnnnHiç tanımaması gereken yerden tanıdı![]()
Çocuklar içeride ters döndü hoplamaktan ay karnım acıdı suuss ajajajjCikinca yanlislikla gorurse yabancilamaz zjjddjdjdjdj ah bayilicam kocam surekli neye guluyosun diyo