2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zeytinyağı geçen sene Ayvalık’tan almıştık köklü marka
Peynir suzme ve bu bahcivanin top peynirleri gibi ayni onun tadında kalp yıldız olanı var tuzsuz o
Kasar aoc Ekici
Kasarda özelikle kendimize alirkende dikkat ederdim kasar peyniri yazanı alıyorum
Tost peyniri Yazan’lar eritme oluyor
Terayagi ve kuymak peyniri eşim Trabzon’dan getirmişti onları kullanıyorum
Salça el yapımı
Kaşık ucuyla bazen atıyorum
Adam gibi tam buğday unu bulamadım marketten aldim ama
Makarnavitma ya da blw marketinden alcagim
Tarhana arkadasım
Getirdi annesi yapoyor sebzeli erişte yapmış sagolsun Onuda getirecek
Kendim labne yaptım onu yemiyor karıştırıyorum
Bende böyle KuZum
Keçiboynuzu unu yulaf unu hurma özü bs almak istiyorum ama nerde vardır bilmiyor
Keciboynuzu unu tam bugday unu yulaf unu özü zartı zurtu makarnavitma da var canim ben de siparis verecem bugün ordan

67 aylık. Vermedim erteleme dilekçesi verdim. Kaan okuldan sıkılmadı. O daha erken; 19 aylıkken başlamıştı kreşe. Evde duramaz. Ama koşturmacadan çok sıkıldı. İşe giderken bırakılmak falan yordu. Devlet anaokuluna yarım gün verdim busene. Hep özele tam gün gitti. 1. Sınıf öncesi dinlenmesini istedik gene de. Özlesin biraz daha.
Canım okula gitme ilgisi nasıl? Ben deliriyordum okul okul diye diye. 66 aylıkken verdiler dayanamayıp, sınıf birincisi idim ilkokulda :) ne zorum varmışsa istedim çok. Kaan nasıl?

Bizdr aynıyız sürekli gözünün önünde olcam yoksa ağlıyo. Yanına oturuyorum 10 dk oturuyo sonra al kucağına diyo. Yürüteç aldım onda bile al diyo kucağına. Hatta bazen okadar abartıyo ki arkamı döndüö diye ağlıyo ya yüzüm dönük olacakmış. Saklanarak oyun oynuyorum cee felan diye ama bize fayda etmedi hala ağlıyo hala ağlıyo
Benimki de ağlıyor, bebek arabasına koyup gittiğim yere götürüyorum eline de diş kaşıyıcı veriyorum. Bazen çözüm oluyor ama bazen.. Ağlıyor da ağlıyor :/

Doktorun verdiği program bu 7aylık şuan bebeğim sizcede fazla değilmi
Canım bu kadar olmasa da bir ay sonra buna yakın bişiler olcak bizde de sanırım

Biz önce meyve püresi ile başladık. 10 gün sonra yoğurt +meyve püresi 10 gün sonra sebze çorbası +yoğurt +meyve püresi, 10 gün sonra buna küçük bir kahvaltı eklicez 10 gün sonra da yine eklemeli gidecekmiş... Ama ben her zaman meyveli yoğurt ve sebze çorbasını aynı gün vermiyorum hem çok kilo aldı diye hem de bana da biraz fazla geldi. Dün meyveli yoğurt verdim mesela çorba yoktu, bugün de çorba yaptım onu vereceğim. Miktarı da birer su bardağı... Böyle bizim

Aman zekası normalin altında olsada koşmam bee. Büyük konuşmayayım ama ödev yaptırmak anlatmak için peşinden koşamam. O bişiler öğrenmek için peşimden koşsun. Sahi sınıf öğretmeni arkadaşlarım bu yavrular ödevleri kendileri yapamıyormu. Yapamıyorlarsa neden o ödevler veriliyor uoksa benim etrafımdakiler dangalakmı. Ablamlar 3 sene boyunca her akşam ödev faslı geçiyorlaedı. Ödevi ablamla kontrolleri eniştemle yapılıyordu yeğenimin. Bu sene özel okula verdiler orda etütte falan çoğu yapılıyormuş kalanını kendisi yapmaya başlamış. Bide ödevler için etüt merkezleri açılmış. Hayatımda ödevle ilgili bir defa ablama ortaokulda dönem ödevi konusunda yardım et dedim. Baktım kapris yapıyo kendim hallederim dedim. Başka da hatırlamam. Ne babamın ne anamın bir gün okula geldiklerini hatırlamam. Bu yeni nesil sistem öğrenciye yapamayacağı ödevlermi veriyor yeni nesil mi beceriksiz
Canım yeni nesil herşeyi ana babasının yapmasına alıştığı için var olan beceriyi geliştirmek için çaba sarfetmiyor bence. Tabi genelden bahsediyorum. Çok güzel yetiştirilmiş çocuklar da var ama çok az sayıda...

ya aynı bizimkisini anlattın ama dr hiçbirşey yok dedi gönderdi ya anlamıyorum ilaç bile vermedi ben calpol cedolven dönüşümlü verdim ateşi düşene kadar,gece sürekli sirkeli su ile kopleks yaptım yavrum ne çekti geçti bitti çok şükür.
Çok çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar

efsunun ateşi düşmüyor dün yine 40.2 idi surekli çarpol dolven fitille dönüşümlü veriliyor
2 doktora ayrı ayrı gitmişler ikisi de emecek bekleyeceğiz demis maalesef rota gibi ilacı Yokmuş bu hastalığında
Foto atti yavrum ateşten solmus nemesis ise üzgün yüzlerinden okunuyor üzüntü
Gece gittiklerinde her yerine ılık gazlı bez koymuşlar kafasına kasıklarına efsunun
İlacı veriyormuş en fazla 1.5 saat sürüyormuş etkisi sonrası tekrar artış sanirim agir atlatıyor en az 37.8 görmüş daha ateşi doktor 5/6 saate verin demis ilacı ama 5/6 saat olasıya ateşi 40 a dayanıyor
Efsun da duş ilaç uykusuzluk atesin içini yakması derken baya yorgun görünüyor kafasını kaldıramıyormus minik helena

İnsallah düzelecek valla cok üzülüyorum yavrularımız hasta oldu mu hepsine duacıyım hep iyi olsunlar insallah
Ben de ev arıyorum zaman buldukça giriyorum kızlar
Her daimde Seda’ya yazmaya çalışıyorum
Keşke elimizden bsy gelse de yavrularımız hic hasta olmasa
Allahım şifa versin yahu, ben de şimdi okudum, geçmiş olsun nemesis nemesis . Arayacağım canım

Canım uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim bende şimdilik marketten aldırdım buğday ununu , migrosta organik adı altında tam buğday unu var ama bilemiyorum işte
Makarna vitmaya bakacağım bir de Arif oğlu baharat var Ankara cepha da oraya gidersem orda hepsi varmış Ordsn bakarım
Bir de Hatice teyzemden diye bi marka var bodrum dA instahram elle dergisinin editörü kadın fabrikasından canlı yayın yapmıştı çat diye gidip cok temizdi ona bakacağım alerjik cocuklar icin bils tarhanası varmış yoğurt sut salca içermeyen
Bulursam biraya yazarım

Mesele bir su bardağı sütle yapsam yeter mi başlangıç için
İnstagdamda iklim diye meşhur instagram mams analarindan olan kadının tarifini atmıştı nemesis bana lor ve labne
kadını takibe almıştım aşırı ukala bi tip geldi çıktım o yüzden elimde tarifi Yok ama senin instahram varsa bak onun tarifi 2 günlük kullanım icin az ölçekliydi

Sayfa güvenilir guzel bir sayfa canim. Benim oglan tarhanayi sevmedi vermiyorum simdilik. Makarna icin de en az 4 dişinin cikmasini bekleyecegim
Bacım 18 aylıkken çıksa dişi napacan :) damağıyla eziyorlsr KuZum ark bebesi 10 aylık dis hic yok o gün eline koca pişiyi verdi damağıyla ezip ceke ceke yedi bebe ben sok :KK70:

X