2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl allah acil şifalar versin çok üzüldüm ya
Sağolun kızlar şükür 24 saati atlattık ilaçlarla. İnşallah bundan sonra da yükselmez. sürekli takipteyim 37 yi gördüğüm an hemen duşa ardından ateş düşürücü. İlaçtan tiksindi yavrum herşeye ağzını kilitliyor

@nemesis katreinur kızlar geçmiş olsun. Biz de döküntüyle uğraşıyoruz. Ateş yok el ayak hastalığından şüpheleniyor doktor. Rabbim korusun yavruları
amin cnm size de çok geçmiş olsun

ayyy yavrum benimmm kıymam gevmiş olsun iyidir insaalh şimdi

Aynıı aynııı ne gerek var ev almaya yeyin diyorlar. Yavvv iyide siz yiyorsunuz diyeceğim olmayacak :)

Çok çok geçmiş olsun kızlar umarım durumlar iyidir nemesis katreinur
Bizde 2 gün sonra 7.aya giriyoruz ve halen ek gıdayla savaşıyoruz resmen.. Çok aşırı hareketli ve iştahsız bir bebek o yüzden belki kilo vermişizdir bu ay.. bebeklerin gelişimleri konuşulmuş da sanırım hiç bi bebek aynı değil benim oğlum halen oturamıyor hemen pat diye düşüyor destek vermem gerekli sürekli. Ama çok hizli emekliyor ve bu bi kaç gündür birşeylere tutunup ayağa kalkiyo özellikle tv ünitesi mutfak dolaplarinin kulplarini gördü mü çıldırıyor resmen henüz oturamadan yürümeye basliycaz gibime geliyo.. Bide biz halen diş falan çıkartmadık bazı bebişler çıkarmış sanırım ve halen çıkardığımız sesler çok anlamsız kimi bebekler bu aylarda daha anlamlı heceler çıkartabilirmiş ama bizde henüz öyle bi ilerleme yok

Öğretmen olup ücretsiz izne ayrılacak arkadaşlar: Eğitim ödeneğini almadan ayrılmayın
Ödenek alabilir miyiz ki ayin 15inde ayrılmayı düşünüyorum yoksa maaş hesabında sıkıntı cikiyo dediler..yarın dilekçe vericem

Gerçekten her bebeğin gelişimi farklı bizimki emekledikten 1 hafta sonra oturma pozisyonuna geçmeye başladı, 4 5 gündür tutunup ayağa kalkıyor, 1 haftadır dişler kabarıktı bugün patladı sol alt dişimiz
Bundan 2 hafta önce de abba alla gibi sesler çıkarmayan başlamıştı
Sırasıyla gitmiyolar o an canları ne yapmak isterse onları yapıyolar
Ve hepimizin yavrusu farklı aylarda yapıyor o yüzden kıyas yapmak çok yanlış

Bizimkide 6 aylık. 1 aydır felan eğer bi yere uzanmayıp durursa oturabiliyo. Alttan ilk dişimizi geçen ay çıkardık diğeri çıkmadı daha oyda genelde ikisi çıkarmış. 1 aydır da dönüyo heryere dönerek gidiyo. Emeklemekten nefret ediyo daha 1 haftadıe yeni yeni sürünüyo oda 3 kere felan sonrası hemen ağlama. Hala emekleyemiyo yani. Elinin ve ayaklarının üzerinde durmaya 3 gündür başladı bi kaç saniye durup geri düşüyo ilerleme hiç yok. Dün ilk defa gel babası gel gel diye parmaklarını açıp kapamayı öğrettim bana bakarak yapıyo sonra kendi elini inceliyo yaparken. Ama anlamlı kelime hiç yok ba bile demiyo sadece çığlık atıyo. Hiç bi sıralaması yok bu gelişimin ortalama tutuyo ama 2 ay oynuyo nerdeyse hareketlerinde o yüzden hepsi çok farklı nasıl kimisi 8 aylık kimisi 1.5 yaşında yürüyo. Allah sağlık versin de hepsini yaparlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…