- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 39
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.941
Kizzz dert etme nolcak bi kere su sutun bozuk yok suyu eksik yok vitamin yok diyenlerin o agzinibaglicam bi daha acamicaklar... yeter bu kadiblarin birbirlerine ettikleri yahu yaziktir kardisindakini ezince senin sutun sahlanmiyo!!! Neyse konuya geliim :) demir eksikligi varmi yokmu ondan emin ol onun disinda beslenme ile ilgili dert etme derim birde her bebek farkli burdan anlamis olman lazim benim kizimla ayni gunlerde dogan bebekler farkli farkli hep kimi emekliyo kimi kosuyo benim kizim erkenden oturdu mesela kendi istedi otrmayi ama donme konusunda bitaraflarini kaldiripta donmedi acikcasi :)) oturmaya falan da cok cabuk alisiyorlar merak etme bu hareketleri yapamama ust siniri var doktora goturmek icin onu takip et ve destek ol bebegine oturmasi icin oyalamak gerek o pozisyonda donmesi icin tesvik etmek gerek baktin olmuyo :))
Cnm nasil oldu enes ?? Gecmis olsun Allah acil sifa versin minnosa
Sağolun kızlar şükür 24 saati atlattık ilaçlarla. İnşallah bundan sonra da yükselmez. sürekli takipteyim 37 yi gördüğüm an hemen duşa ardından ateş düşürücü. İlaçtan tiksindi yavrum herşeye ağzını kilitliyorÇok geçmiş olsun canımşimdi nasıl allah acil şifalar versin çok üzüldüm ya
amin cnm size de çok geçmiş olsun
BUnla geçmiş olsun allah beterinden korusun bebelerimiziKan idrar temiz çıktı. Boğaz ve kulakta hafif kızarıklık varmış
ayyy yavrum benimmm kıymam gevmiş olsun iyidir insaalh şimdiBu arada kızlar öğlen efsun da ateşlenmişti
Nemessis doktora götürdü tahlil vs verdiler sıkıntı çıkmamak
Doktor 6. Hastalık olabilir demişti
akşam yine ateşlendi 40.7 olmuş hemen acile gittiler
Fitil verilmiş dolven ve ılık kompleks yapılmış hastanede
Yavrum efsunumun bi fotosunu atti ateşten gözlerini açamıyor bebem
6. Hastalık kesinlikle demjs doktor
Ateş düşünce döküntü olup bitiyormuş
Emiyormuş suan allahtan emdikçe ateşi düşecek demis nöbeteler onlarda
Yok erkeklerin hastalığı daha beter. Ben hasta olayım daha iyinemesis cokk gecmiss olsunn guzel kuzuya.allahim sifa versin.ayy bebekler cocuklar hasta olmasin.dayanamiyorum.onlarin yerine babalar hasta olsa olmaz mii??!!
ayy cnm cok dogru söylüyorsun ozellikle benim bey icin cok dogru. ayy canim hastalik zor ama bu kadar nazli olunmazki kac haftadir hasta ben cocuk dogururken bu kadar nazlanmadim.Yok erkeklerin hastalığı daha beter. Ben hasta olayım daha iyi
Aynıı aynııı ne gerek var ev almaya yeyin diyorlar. Yavvv iyide siz yiyorsunuz diyeceğim olmayacak :)Adresimi özelden gönderebilirim şaka bi yana benimkine ve ailesine kalsa şu anda çöpümüz yoktu. Bi köy evi alsak dedik en son kv ve kp e ne gerek var yiyin dediler. Evlendiğimizde kocamın kredisi ve kk borcunu bi duysan şaşarsın. Ev ve araba aldırana kadar göbeğim çatladı. Yani bacım sana çok iş düşüyor
Kızarıklık bile bu kdar ateş yapar mıKan idrar temiz çıktı. Boğaz ve kulakta hafif kızarıklık varmış
Benim koca hepimizin yerine olsun o zaman.hasta oldugunda iyi yatar.paso yatarr.arada uyanirr benn cok hastayim gideyim biraz daha yatayim der.bi bakarsin 1haftayi yatarak gecirmiss..cok kiskaniyorumm o vakitt onuu..Yok erkeklerin hastalığı daha beter. Ben hasta olayım daha iyi
Ödenek alabilir miyiz ki ayin 15inde ayrılmayı düşünüyorum yoksa maaş hesabında sıkıntı cikiyo dediler..yarın dilekçe vericemÖğretmen olup ücretsiz izne ayrılacak arkadaşlar: Eğitim ödeneğini almadan ayrılmayın
Gerçekten her bebeğin gelişimi farklı bizimki emekledikten 1 hafta sonra oturma pozisyonuna geçmeye başladı, 4 5 gündür tutunup ayağa kalkıyor, 1 haftadır dişler kabarıktı bugün patladı sol alt dişimizÇok çok geçmiş olsun kızlar umarım durumlar iyidirnemesis katreinur
Bizde 2 gün sonra 7.aya giriyoruz ve halen ek gıdayla savaşıyoruz resmen.. Çok aşırı hareketli ve iştahsız bir bebek o yüzden belki kilo vermişizdir bu ay.. bebeklerin gelişimleri konuşulmuş da sanırım hiç bi bebek aynı değil benim oğlum halen oturamıyor hemen pat diye düşüyor destek vermem gerekli sürekli. Ama çok hizli emekliyor ve bu bi kaç gündür birşeylere tutunup ayağa kalkiyo özellikle tv ünitesi mutfak dolaplarinin kulplarini gördü mü çıldırıyor resmenhenüz oturamadan yürümeye basliycaz gibime geliyo.. Bide biz halen diş falan çıkartmadık bazı bebişler çıkarmış sanırım ve halen çıkardığımız sesler çok anlamsız kimi bebekler bu aylarda daha anlamlı heceler çıkartabilirmiş ama bizde henüz öyle bi ilerleme yok
Yarından itibaren ödenmeye başlıyor en geç 30 unda ödenir. Mazeret izni ya da rapor hakkın varsa kullan. Az değil 1130 tlÖdenek alabilir miyiz ki ayin 15inde ayrılmayı düşünüyorum yoksa maaş hesabında sıkıntı cikiyo dediler..yarın dilekçe vericem
Bizimkide 6 aylık. 1 aydır felan eğer bi yere uzanmayıp durursa oturabiliyo. Alttan ilk dişimizi geçen ay çıkardık diğeri çıkmadı daha oyda genelde ikisi çıkarmış. 1 aydır da dönüyo heryere dönerek gidiyo. Emeklemekten nefret ediyo daha 1 haftadıe yeni yeni sürünüyo oda 3 kere felan sonrası hemen ağlama. Hala emekleyemiyo yani. Elinin ve ayaklarının üzerinde durmaya 3 gündür başladı bi kaç saniye durup geri düşüyo ilerleme hiç yok. Dün ilk defa gel babası gel gel diye parmaklarını açıp kapamayı öğrettim bana bakarak yapıyo sonra kendi elini inceliyo yaparken. Ama anlamlı kelime hiç yok ba bile demiyo sadece çığlık atıyo. Hiç bi sıralaması yok bu gelişimin ortalama tutuyo ama 2 ay oynuyo nerdeyse hareketlerinde o yüzden hepsi çok farklı nasıl kimisi 8 aylık kimisi 1.5 yaşında yürüyo. Allah sağlık versin de hepsini yaparlar inşallahGerçekten her bebeğin gelişimi farklı bizimki emekledikten 1 hafta sonra oturma pozisyonuna geçmeye başladı, 4 5 gündür tutunup ayağa kalkıyor, 1 haftadır dişler kabarıktı bugün patladı sol alt dişimiz
Bundan 2 hafta önce de abba alla gibi sesler çıkarmayan başlamıştı
Sırasıyla gitmiyolar o an canları ne yapmak isterse onları yapıyolar
Ve hepimizin yavrusu farklı aylarda yapıyor o yüzden kıyas yapmak çok yanlış