Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
günaydın güzel hamişlerimmm. Ben son 3 haftadır aynı kilodayım. Hiç kilo almamışım. Normal mi bu ya canım sıkıldı
Ayyy ne güzell keşke bende almasammm çok özendim her sabah korkuyorum tartıya çıkarken , 24 27 arası ben de almamıştım çok hareket ediyordum ondandı sanırım

Dün gece 12de bir midem bulandı lavaboya zor yetiştim ve Hamileliğim boyunca kusmadığım kadar kustum, normalde 7 aydir bulantı kusma yaşamadım desem yeridir. küçük dilim yara oldu sanırım Yutkunamıyorum. kustuktan sonra yemek borum o kadar kötü yandı ki.

akşam yemeğini saat 6'da yedim (mantarlı makarna,ispanak)Hani yediklerim dokunmuş olsa gece 12'ye kadar bir yan etki gösterirdi diye düşünüyorum ama hiç bulantı hissim vesaire yoktu. Mantarlı makarna yapmıştım acaba ondan mı zehirlendim diye düşünüyorum ama dediğim gibi 12'ye kadar hiçbir bulantı hissi olmadı taaki yataga girdim yerlesicem diye saga sola dönerken wcye zor yetistim.
Sizce mantarmı kötü yapti beni. Markette son paket kalmisti skt sine 3 gün vardı aklıma direk o geldi. Doktora gitmem gerekirmi bisey olurmu bebege yoksa kustum gectimi

günaydın güzel hamişlerimmm. Ben son 3 haftadır aynı kilodayım. Hiç kilo almamışım. Normal mi bu ya canım sıkıldı
Kız ne güzel işte 😁😁 ben en son diyetle beraber baktığımda almamıştım ama iki gün önce tartıldım bir buçuk kilo almışım yine 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sanırım kendimi biraz bıraktım 😕

Kilo konusunu güncellemeyle geldim canlarım, net 80kiloyu görmüştüm, dün tekrar kontrol ettim 77olmusum, ekmeği tamamen kestim iki hafta olacak neredeyse, tatlı çok küçük kaçamaklar yapıyorum çikolatayla, bikac gündür hiç olmadigim kadar aktifim sanırım ise yaramış, bol su midem kazindikca öğün arasında tahin ceviz bı incir, tüketiyorum böyle işte iyi gidiyor sanırım 😊

Ayyy ne güzell keşke bende almasammm çok özendim her sabah korkuyorum tartıya çıkarken
24 27 arası ben de almamıştım
Dün gece 12de bir midem bulandı lavaboya zor yetiştim ve Hamileliğim boyunca kusmadığım kadar kustum, normalde 7 aydir bulantı kusma yaşamadım desem yeridir. küçük dilim yara oldu sanırım Yutkunamıyorum. kustuktan sonra yemek borum o kadar kötü yandı ki.

akşam yemeğini saat 6'da yedim (mantarlı makarna,ispanak)Hani yediklerim dokunmuş olsa gece 12'ye kadar bir yan etki gösterirdi diye düşünüyorum ama hiç bulantı hissim vesaire yoktu. Mantarlı makarna yapmıştım acaba ondan mı zehirlendim diye düşünüyorum ama dediğim gibi 12'ye kadar hiçbir bulantı hissi olmadı taaki yataga girdim yerlesicem diye saga sola dönerken wcye zor yetistim.
Sizce mantarmı kötü yapti beni. Markette son paket kalmisti skt sine 3 gün vardı aklıma direk o geldi. Doktora gitmem gerekirmi bisey olurmu bebege yoksa kustum gectimi
Gecmıs olsun canım Muhtemelen yediğin bir sey dokundu 😥 ben oğluma hamileyken sulardan bir sey geçip kusma ishal cok fena hastalanmıstım sadece serum takmıslardı yani gitsen de öyle bi tedavi uygularlar sanırım

24 27 arası ben de almamıştım

Gecmıs olsun canım Muhtemelen yediğin bir sey dokundu 😥 ben oğluma hamileyken sulardan bir sey geçip kusma ishal cok fena hastalanmıstım sadece serum takmıslardı yani gitsen de öyle bi tedavi uygularlar sanırım
Sagol 🫶🏼 Şu an iyiyim anlık bir geldi dün gece ama çok yoğundu yatmadan yarım saat önce armut yemiştim acaba ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ama en çok Şüphelendiğim mantar.
Eğer mantardansa içeride kalanlar varsa bir yan etki yapar mı diye düşündüm

Çok geçmiş olsun canım 💐
Sanırım yemekten dolayı olmuştur bu durum veya öncesinde üşütmüş olabilirsin yemek yerken der dokunmuştur
Ispanaktan olduğunu düşünmüyorum ben hep yerim ıspanak ama mantar olabilir diye düşündüm
Bebişe bir şey olmamıştır inşallah korkma
Çok fazla rahat edemeyeceksen kendi doktorun varsa görün istersen ☺️

Sagol 🫶🏼 Şu an iyiyim anlık bir geldi dün gece ama çok yoğundu yatmadan yarım saat önce armut yemiştim acaba ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ama en çok Şüphelendiğim mantar.
Eğer mantardansa içeride kalanlar varsa bir yan etki yapar mı diye düşündüm
Kustun ve rahatladıysan, bebeğin de hareketliyse endişe etme canım ☺️

Ama baş dönmesi, karın ağrısı, bulantı, tansiyon gibi sikayetler varsa devam ediyorsa Dr a gitmek gerekebilir.

Bence mantardan olmuş olabilir.

Ben bu hafta 3 dilim börek yedim. Ve dondurma. Gün kurusunu da biraz abartmış olabilirim. :oops:
Olsun ya valla bir iki kerecik yemekten ne olacak sanki 😅😅
Bu aralar acayip börek isiyor canım yaparım da sonra hepsini yerim diye korkuyorum zaten bildiğin hamur 🥲🥲 böyle bir dilimle olacak iş değil bu 🤣

Olsun ya valla bir iki kerecik yemekten ne olacak sanki 😅😅
Bu aralar acayip börek isiyor canım yaparım da sonra hepsini yerim diye korkuyorum zaten bildiğin hamur 🥲🥲 böyle bir dilimle olacak iş değil bu 🤣
Sormaaa! 😅 Bakarsan kendimi iyi tuttum. Ama yine vicdan yapıyorum :eek:

Yemek yapıcam. Akşama şunu yapayım mı bunu yapayım mı diye soruyorum. Eşim de sen yemiyorsun, yapma diyor. E ben yemiyorum diye siz de mi yemeyeceksiniz ? Hayır dediği halde yaptım böreği. Kızım cheesecake istiyor ne zamandır. Onu da yapıcam.

Bunlar beni çok etkilemiyor ama geçen makarna yaptım. Yiyemedim ya o fena dokundu :KK61:dolapta pasta olsa o kadar umrum olmazdı.

Sormaaa! 😅 Bakarsan kendimi iyi tuttum. Ama yine vicdan yapıyorum :eek:

Yemek yapıcam. Onu yapayım mı bunu yapayım mı diyorum. Eşim de sen yemiyorsun yapma diyor. E ben yemiyorum diye siz de mi yemeyeceksiniz ? Hayır dediği halde yaptım böreği. Kızım cheesecake istiyor ne zamandır. Onu da yapıcam.

Bunlar beni çok etkilemiyor ama geçen makarna yaptım. Yiyemedim ya o fena dokundu :KK61:dolapta pasta olsa o kadar umrum olmazdı.
Ladycim yemek olarak az da olsa yemiyor musun ben normal günlük yapabildiğim yemeklerde az da olsa yerim
Makarna ve bulgur ise 9 kaşık kadar koyup tabağa o şekşlde yiyorum tavuk et köfte bunlarda dahil
Son zamanlarda benim aşırı bir şeylere aşerme yeme isteğim gelmiş 🥹🥹 nasıl tutacağım kendimi bilmiyorum bazen bir iki şey atarım ağzıma sonra kendime dur diyorum😆😆

Geçmiş olsun ben de bir keresinde ıspanak yüzünden acillik olmuştum. Ispanağın içine farklı otlar karışıyormuş görünüşü çok benziyor ayırt etmesi zor ama insana dokunuyor. Sabaha kadar tuvaletten çıkamamıştım aşırı mide krampı vardı geçmeyince acile gittim serum taktılar ertesi gün bile devam etti sonra geçti aniden. Mantar olsa çok daha fena yapardı diye düşünüyorum. Muhtemelen bozuk değildir ama yine o da dokunmuş olabilir. Ben ıspanağı çok yerdim hiç böyle bir şey olmazdı. Hamilelikte hassas oluyor bünye sanırım. Hala mideniz kötüyse ishal vs. olursa bir acile görünün bence çünkü benden kan alıp bakmışlardı. Ama yoksa anlık bir şeydi demek 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım 💐
Sanırım yemekten dolayı olmuştur bu durum veya öncesinde üşütmüş olabilirsin yemek yerken der dokunmuştur
Ispanaktan olduğunu düşünmüyorum ben hep yerim ıspanak ama mantar olabilir diye düşündüm
Bebişe bir şey olmamıştır inşallah korkma
Çok fazla rahat edemeyeceksen kendi doktorun varsa görün istersen ☺️
Şu an başka şikayetim yok devam eden bir bulantım da yok kahvaltı yapmadım daha Midem boş şu an ama hiçbir şey yiyesim de yok yedikten sonra bakacağım artık
Kustun ve rahatladıysan, bebeğin de hareketliyse endişe etme canım ☺️

Ama baş dönmesi, karın ağrısı, bulantı, tansiyon gibi sikayetler varsa devam ediyorsa Dr a gitmek gerekebilir.

Bence mantardan olmuş olabilir.
Rahatladım Evet. Bebişde hareketli çok şükür başka şikayetim yok şu anda gün içinde takip edeceğim Tabii olmazsa bugün başka bir şey unutur giderim

Ahahah😂😂😂
Sizinkinize maşallah
Ben ilkinde hiç bilmiyordum ve sıfır sancı sıfır açılma ve nişan vs olmadan doğuma gittim müdahale ile başlandı bilseydim son haftalarda denerdim sık sık 🤣🤣🤣🤭

Teşekkür ederim canım hurma pilates merdiven in çık biliyordum da bunu hiç bilmiyordum öğrenmiş olduk ama keşke ilkinde bilmiş olsaydım o zaman işime daha yarardı 🤣🤣
Kız bende bilsem yapmazdım tam tersi bir iki hafta daha dursun diye 🤣 benimki tamamen cahillikten bacım böyle bu kadar etkilediğini bilsem yapmazdım 🤣🤣🤣 sabah nisanim geldiği andaki panigimi görseydin 🤣🤣 gelmezse denersin bunda da ne diyim 🤣🤣🤣
Kız şaka mı yapıyorsun sen millet kilo almak istemez sen almamışım diye üzülüyorsun 🤣❤️ bende çok almıyorum bacım az az gidiyorum boşver bebek alıyorsa ki alıyor sağlıklı gerisi önemli değil ki. ❤️🥰

Günaydın kızlar,
Bu ara çok sık oluyor siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Önce midem ağrıyor, sonra başım karıncalanıyor, sonra midem bulanıyor, ishal başlıyor ve hemen kusuyorum. Sabahları sık olmaya başladı, tansiyonum 11,5 / 7,5. Fikri olan varsa yorum bekliyorum
Kuzum bu yazdıklarınla ilgili hiç bir fikrim yok ne yazık ki. Geçmiş olsun çok olmaz inşallah bir daha kuzumm. Doktor kontrolün ne zaman ona bir danissaydin?❤️

Geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun. hangisinden olmuştur bilmiyorum ama şuan iyi olmana bebeğin hareketli olmasına sevindim yoksa git derdim bende..çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmasın 🤲❤️

Kuzum bu yazdıklarınla ilgili hiç bir fikrim yok ne yazık ki. Geçmiş olsun çok olmaz inşallah bir daha kuzumm. Doktor kontrolün ne zaman ona bir danissaydin?❤️

Geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun. hangisinden olmuştur bilmiyorum ama şuan iyi olmana bebeğin hareketli olmasına sevindim yoksa git derdim bende..çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmasın 🤲❤️
Sağol canım İnşallah olmaz bir daha🙏♥️

Back
X