2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Galiba atak haftasindayiz, durup durduk yere aglamalar, memeyi istememeler basladi:( kafam da cok karisiyor, beklenen dogum tarihine gore yasanir ataklar deniyor, benimki bir aya yakin erken geldi ya, sanki dogum tarihine gore de yasadik atak😂 kafalar karisik.
sonunda sacimi boyadim bugun, sute gecer mi acaba diye tribe girdim. Sanki bi doktor emzirirken boyamayin demisti ama hayirlisi diyorum😅
Ya bende uzun süredir bunu soracaktım sizlere unutuyorum. Emzirirken saç boyatıyor musunuz? Bitkisel boya mı kullanmak lazım?

Sağol canım. Yok sevmedi beyaz gürültüyü onu açıyorum eşim uyuyakalıyor sinirleniyorum 😄 dün doktora kolik mi acaba diye sordum. Kolik bebekler memede de sakinleşmiyormuş. Memedeyken ağlamıyorsa kolik değildir dedi
Benimki mesela gunde 10 defa emiyorsa 5inde sakin digerlerdinde emerken ıkınıyor bacaklarini çırpıyor agliyor ama memeyide birakmiyor ozaman kesin kolik benimki😒

Acelya A Acelya A valla dönme işini bilmiyorum benimki henüz sadece bi tarafa dönüyor net olarak da görmedim ndjdjdjd her bebeğin süreci farklı yani normal veya anormal diyemeyiz bence 🥹 seni tanıması da aynı şekilde zaten 40 indan sonra yavaştan tanimaya başlıyorlar. Benimki de kucağa gelinceye zaten kokudan anliyorlar memeye yonelim baskiyo falan dnjdfnnd şuan sesimi tanıyor yüzümüze gülmeye başladı vs 🥰🥰

Sağol canım. Yok sevmedi beyaz gürültüyü onu açıyorum eşim uyuyakalıyor sinirleniyorum 😄 dün doktora kolik mi acaba diye sordum. Kolik bebekler memede de sakinleşmiyormuş. Memedeyken ağlamıyorsa kolik değildir dedi
Benimki de hiç sevmiyor beyaz gürültüyü

Ya bende uzun süredir bunu soracaktım sizlere unutuyorum. Emzirirken saç boyatıyor musunuz? Bitkisel boya mı kullanmak lazım?
Hamileliğin 3. Ayından beri boyuyorum bitkisel içerikli olanlarla. Eskisi gibi her ay değil de 3 ayda bir gibi boyuyorum. Hamilelikte doktorum onay vermişti ama emzirme dönemi için bir doktor onayı almadım. Sormak da aklıma gelmedi

Ay kızlar 10. Kattayız çok kötü sallandık bebeyle elimiz ayağımıza dolandı Allah tan eşim evdeydi şimdi yine girdik eve biz bebeyle de olmuyor napcagımızı bilemedik resmen 🤦🏻‍♀️ Allah beterinden korusun 🙏🏻
Çok geçmiş olsun, biz de arabaya bindik direkt. Parka geldik sma çok esiyor bebişle ben arabada dueuyorum

Ay kızlar 10. Kattayız çok kötü sallandık bebeyle elimiz ayağımıza dolandı Allah tan eşim evdeydi şimdi yine girdik eve biz bebeyle de olmuyor napcagımızı bilemedik resmen 🤦🏻‍♀️ Allah beterinden korusun 🙏🏻
Valla ben tek olsam bu kadar elim ayağıma dolaşmazdi napacagimi şaşırdım o panikle ki panik biri de değilimdir. Biz de evdeyiz salonda turuyorum telefon şarjda, bebişe acil bir şeyler doldurdum cantasina kapının orda duruyor. Ama daha düzgün hep kapının önünde Dursun diye küçük valiz ayarlicam deprem çantası niyetine bebisin cantayi da daha düzgün ayarlamayi düşünüyorum hep dursunlar orda diye. Şartmış yani. Allah kullanmamizi gerektirecek bir deprem yaşatmasın 🙏 önceden anlik hazirlayip bozardim ama bu sefer bebeğim için bozmam yani :(

Back
X