Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende hissediyorum hatta az önce eşimin eli karnımdaydı birden aa hareket etti dedi ben hiç bişey demeden. Bağırsak hareketi falan olduğunu sanmıyorum bence bebeği hissediyoruz.Ay bir de ben hareketleri hissediyorum sanırım sırt üstü yatınca bi hareketlilik hissediyorum karnımda da hafif dalgalanma oluyor başka hisseden var mı ben mi hayal kuruyorum![]()
Evet annemle konuştum o da dışarı atmış kendini baya şiddetliymiş Bursa’da daBursada çok fena sallandık ve çok uzun sürdü pijamalarla dışarı kaçtım çocuğu kaptığım gibi hala karnım ağrıyor![]()
Canım çok korktuk çok salladı bana da çok yakın merkezüssü ben beylikdüzündeyim fena sallandık dışardayız şuandaİstanbuldaki arkadaşlar nasılsınız herkes iyi mi? Hastane işlerine koşturuyordum yeni haberim oldu çok geçmiş olsun
Ah ah ahhh lütfen sakin kalmaya calısın kuzum bebekleriniz korkmasın ürkmesinCanım çok korktuk çok salladı bana da çok yakın merkezüssü ben beylikdüzündeyim fena sallandık dışardayız şuanda![]()
Aşkım gittim geldim anlatılacak detaylar var, şu deprem paniği atlatılsın hepsini anlatıcamC cilekcanavari doktora gittin mi kuzum
Tek duam bebeğim içindiAh ah ahhh lütfen sakin kalmaya calısın kuzum bebekleriniz korkmasın ürkmesingelmiş geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
Canım ne dedi doktor ciddi bişey yoktur inşallahAşkım gittim geldim anlatılacak detaylar var, şu deprem paniği atlatılsın hepsini anlatıcam
Dualarımız sizinle canım Allah korusunTek duam bebeğim içindidua edin bizler için bebişlerimiz de iyi olsunlar
arabanın arkasına yattım şuan
Canım çok üzüldüm, Allahım en doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah@puxbeni listeden silebilirsin arkadaşım gebeliğim sağlıksız sonuçlandı. Allah sizlere sağlıklı gebelik süreci nasip etsin bana da vakti saati gelince sağlıklı inşallah.
Canım siz de çok hissettiniz mi bizim burda Silivri’de olmuş ama çok yer hissetmişDepremde çok korktum doktoru aradım sonra korkma bebek iyidir dedi hepimize geçmiş olsun
Fetal ile belli olur o halde cinsiyetEn son Cuma günü gitmiştim. Benim doktor istediğin zaman gel artık dedi. İstersen bir ay sonra bile gelebilirsin dedi bende Fetal dna verip sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum.![]()
Ay yıldızlı cicileri giydirirsinYaaa dunden beri bunu dusunuyorum oglumun ilk bayrami diye ahahahahagunaydin canim sen de oglus gosterisine demek ne guzel
![]()
Çok fazla hissettik Silivri’ye çok yakınız ilkten asagiya indik ama hava da soğuk mecbur çıktık evlereKızlar deprem oldu istanbulda baya salladı hisseden varmı iyi misiniz
Kuzum Rabbim beterinden korusun evet sizin oranın evleri çok yüksek ya buzimBen Beylikdüzü’nde oturuyorum ve çok fena sallandık evim de yüksek katta ev resmen yaylandı dualar eşliğinde depremin bitmesini bekledik sonra da aşağı indik şuan eve gitmeyin diyorlar herkes dikkatli olsun rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun en çok da korkudan bebeğime bişey olacak diye korktumdua edin bize ne olur
![]()
Maalesef hava rüzgarlı biraz bekledim mecburen içeri girdik müstakil olduğu için anı bisey de çıkıyoruzİstanbuldaki arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalışın zor biliyorum ama bebeğinize birşey olmasın. İçiniz rahatlayana kadar dışarda bekleyin. 2020 İzmirde yaşadım o korkuyu çok iyi bilirim. Umarım hava güzeldir İstanbulda.![]()
Hissetmek ne kuzum ben dedim ki şimdi yıkılacak burdan çıkamayız korkudan bayılmışım bile ben öyle kötüydüCanım siz de çok hissettiniz mi bizim burda Silivri’de olmuş ama çok yer hissetmiş