Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
İstanbuldaki arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalışın zor biliyorum ama bebeğinize birşey olmasın. İçiniz rahatlayana kadar dışarda bekleyin. 2020 İzmirde yaşadım o korkuyu çok iyi bilirim. Umarım hava güzeldir İstanbulda. 🙏

Ay bir de ben hareketleri hissediyorum sanırım sırt üstü yatınca bi hareketlilik hissediyorum karnımda da hafif dalgalanma oluyor başka hisseden var mı ben mi hayal kuruyorum 🤣
Evet bende hissediyorum hatta az önce eşimin eli karnımdaydı birden aa hareket etti dedi ben hiç bişey demeden. Bağırsak hareketi falan olduğunu sanmıyorum bence bebeği hissediyoruz.

Off kızlar ya Allah korusun sevdiklerimizi bebişlerimizi benim burda yüreğim hopladı 😢 çok şükür bi yıkım yok gibi görünüyor haberlerde falan umarım öyledir 🙏

En son Cuma günü gitmiştim. Benim doktor istediğin zaman gel artık dedi. İstersen bir ay sonra bile gelebilirsin dedi bende Fetal dna verip sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. 😊
Fetal ile belli olur o halde cinsiyet ❤️
Yaaa dunden beri bunu dusunuyorum oglumun ilk bayrami diye ahahahaha🤣😍🥰 gunaydin canim sen de oglus gosterisine demek ne guzel 🙏🏼
Ay yıldızlı cicileri giydirirsin 😍 çok onur verici gösteri yapması izlemesi Rabbim her birinize nasip etsin canım bu arada deprwm
Oldu iyi misiniz
Kızlar deprem oldu istanbulda baya salladı hisseden varmı iyi misiniz
Çok fazla hissettik Silivri’ye çok yakınız ilkten asagiya indik ama hava da soğuk mecbur çıktık evlere
Ben Beylikdüzü’nde oturuyorum ve çok fena sallandık evim de yüksek katta ev resmen yaylandı dualar eşliğinde depremin bitmesini bekledik sonra da aşağı indik şuan eve gitmeyin diyorlar herkes dikkatli olsun rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun en çok da korkudan bebeğime bişey olacak diye korktum 😔 dua edin bize ne olur 🙏🙏
Kuzum Rabbim beterinden korusun evet sizin oranın evleri çok yüksek ya buzim
Müstakil olduğu için çok sallamadı ama uzun sürdü bekliyoruz öyle girmeyin evlere aman devam ediyor artçılar
İstanbuldaki arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalışın zor biliyorum ama bebeğinize birşey olmasın. İçiniz rahatlayana kadar dışarda bekleyin. 2020 İzmirde yaşadım o korkuyu çok iyi bilirim. Umarım hava güzeldir İstanbulda. 🙏
Maalesef hava rüzgarlı biraz bekledim mecburen içeri girdik müstakil olduğu için anı bisey de çıkıyoruz

Back
X