Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Sagol 🫶🏼 Şu an iyiyim anlık bir geldi dün gece ama çok yoğundu yatmadan yarım saat önce armut yemiştim acaba ondan da olabilir mi diye düşünüyorum ama en çok Şüphelendiğim mantar.
Eğer mantardansa içeride kalanlar varsa bir yan etki yapar mı diye düşündüm
Çok geçmiş olsun bebişin hareketlerinde sorun yoksa birşey yoktur inş kustugunuz icin atmışsınız vücuttan

Sormaaa! 😅 Bakarsan kendimi iyi tuttum. Ama yine vicdan yapıyorum :eek:

Yemek yapıcam. Akşama şunu yapayım mı bunu yapayım mı diye soruyorum. Eşim de sen yemiyorsun, yapma diyor. E ben yemiyorum diye siz de mi yemeyeceksiniz ? Hayır dediği halde yaptım böreği. Kızım cheesecake istiyor ne zamandır. Onu da yapıcam.

Bunlar beni çok etkilemiyor ama geçen makarna yaptım. Yiyemedim ya o fena dokundu :KK61:dolapta pasta olsa o kadar umrum olmazdı.
2 çatal da olsa keşke baksan tadımlık enazından aklın kalmaz. Zaten diyete uyuyorsun tadımlıkta oluversin bebişin canı isterse bebişin 😂

Ayyy ne güzell keşke bende almasammm çok özendim her sabah korkuyorum tartıya çıkarken , 24 27 arası ben de almamıştım çok hareket ediyordum ondandı sanırım
Günaydıınn 🥰 ne güzel işte Ben korkudan tartiya çıkmıyorum 😁

Bebek kilo alıyorsa sorun yok canım bende aynı kilodayım 1 aydır ama bebiş kılo almış
A acemianne92 lady peacock lady peacock aryakusum aryakusum Hep şey diyorlardı ya son 3-4 ayda çok kilo alınır diye 😀 beynime onu kazımışım sanırım . Tartıya çıkınca şaşırdım acaba beslenemiyor muyum diye 😀 bebiş 25+6 da 810 gr mış. Doktor kilosu haftasıyla uyumlu demişti gerçi. Tamam sakinim 🤣

Ladycim yemek olarak az da olsa yemiyor musun ben normal günlük yapabildiğim yemeklerde az da olsa yerim
Makarna ve bulgur ise 9 kaşık kadar koyup tabağa o şekşlde yiyorum tavuk et köfte bunlarda dahil
Son zamanlarda benim aşırı bir şeylere aşerme yeme isteğim gelmiş 🥹🥹 nasıl tutacağım kendimi bilmiyorum bazen bir iki şey atarım ağzıma sonra kendime dur diyorum😆😆
Yasak listesinde olan gıdalar maalesef bizim ana besin maddelerimiz 😅 patates, pirinç vs. Bunların old yemeklerden yemiyorum. Çünkü bir kaşık alsam devamı gelir. 🤦🏻‍♀️ Dolma yapacak olsam, onlarınkini pirincle kendiminkini bulgurla yapıyorum. Makarna benim listemde iki kaşık diyor. 1.5 yaşındaki yeğenim bile razı olmaz doymaz onunla :KK12:Dolayısıyla hiç o topa girmiyorum.

Et, köfte, balık özellikle yumurta yemekten fenalık geldi. :olamaz: Yakında gıdaklayacağım. :KK45:Su an mevsim dolayısıyla güzel sebze de yok. Ama bir sekilde idare ediyorum.

İnsülin yapmaya başladın mı ? Ben bu yaşıma geldim. Hala kan alınırken enjektöre bakamıyorum. :eek: O yüzden kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor. :bicak: Ama iş başa gelince illa yapılır. Şeker ölçüm cihazıyla kan alacakken bile yüreğim hala çarpıyor. Canım acıyor, heralde psikolojik.

Son düzenleme:
2 çatal da olsa keşke baksan tadımlık enazından aklın kalmaz. Zaten diyete uyuyorsun tadımlıkta oluversin bebişin canı isterse bebişin 😂
Benim tadımlık anlayışım farklı :KK53:

Bak dolapta kesme dondurma var. Kg. Lık. Gidip gelip yarısını yemişim. :sus: Utandım da dolabın derinlerine sakladım kimse görmesin diye. 😬

Günaydın kızlar,
Bu ara çok sık oluyor siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
Önce midem ağrıyor, sonra başım karıncalanıyor, sonra midem bulanıyor, ishal başlıyor ve hemen kusuyorum. Sabahları sık olmaya başladı, tansiyonum 11,5 / 7,5. Fikri olan varsa yorum bekliyorum
Bacım geçmiş olsun. 💐

Şikayetlerine bakarsan, tansiyon derim, bire bir tansiyon belirtileri gibi ama ölçümlerim normal diyorsun. 🙄

Cihaz doğru ölçüyordur di mi ? o_O
Dr una bi yazsan ya, yani bir kere olsa bile önemsiz diyemeyiz. Sen birkaç kez yaşamışsın

Yasak listesinde olan gıdalar maalesef bizim ana besin maddelerimiz 😅 patates, pirinç vs. Bunların old yemeklerden yemiyorum. Çünkü bir kaşık alsam devamı gelir. 🤦🏻‍♀️ Dolma yapacak olsam, onlarınkini pirincle kendiminkini bulgurla yapıyorum. Makarna benim listemde iki kaşık diyor. 1.5 yaşındaki yeğenim bile razı olmaz doymaz onunla :KK12:Dolayısıyla hiç o topa girmiyorum.

Et, köfte, balık özellikle yumurta yemekten fenalık geldi. :olamaz: Yakında gıdaklayacağım. :KK45:Su an mevsim dolayısıyla güzel sebze de yok. Ama bir sekilde idare ediyorum.

İnsülin yapmaya başladın mı ? Ben bu yaşıma geldim. Hala kan alınırken enjektöre bakamıyorum. :eek: O yüzden kendine iğne yapma fikri beni çok korkutuyor. :bicak: Ama iş başa gelince illa yapılır. Şeker ölçüm cihazıyla kan alacakken bile yüreğim hala çarpıyor. Canım acıyor, heralde psikolojik.
Yaa üzüldüm bu duruma sende baya kısıtlama var ladym sabır edelim de az kaldı yememek te zor ya vallahi 🙁
Ben et köfte bunları çok sevdiğim için sıkılmam zor ama yumurta evet artık gıda geldi bana da 😃😃 dün kızıma pankek yaptım iki tane yedim artık değişik şeyler yemek istiyorum kahvaltıda hep yumurta olmuyor sonunda biz yumurtlayacağız herhalde 🤭😂

Başladım ladycim her gece 10 da yapıyorum ama şeker ölçümü daha zor buna göre çok acıtıyor o parmaktan ama insülün iğnesi acımıyor sadece batırdığımda ilacı kola boşalttıktan sonra yanma oluyor kolda bir 5 10 dakika sürüyor sonra geçiyor yanması
5 mayıstan önce tekrardan şeker ölçümü parmaktan alıp kontrole gideceğin insülün kullandığımdan beri durum nasıl kontrol edecek doktor

A acemianne92 lady peacock lady peacock aryakusum aryakusum Hep şey diyorlardı ya son 3-4 ayda çok kilo alınır diye 😀 beynime onu kazımışım sanırım . Tartıya çıkınca şaşırdım acaba beslenemiyor muyum diye 😀 bebiş 25+6 da 810 gr mış. Doktor kilosu haftasıyla uyumlu demişti gerçi. Tamam sakinim 🤣
Herkes bir olmaz ki kuzum kimi çok alır kimi az az gider. Bebiş alıyorsa doktor iyi diyorsa hiçbir sıkıntı yoktur merak etme 🥰❤️ daha dur asıl bundan sonra başlıyor doğuma kadar bakalım ne oluruz 🤣❤️

Kız bende bilsem yapmazdım tam tersi bir iki hafta daha dursun diye 🤣 benimki tamamen cahillikten bacım böyle bu kadar etkilediğini bilsem yapmazdım 🤣🤣🤣 sabah nisanim geldiği andaki panigimi görseydin 🤣🤣 gelmezse denersin bunda da ne diyim 🤣🤣🤣

Kız şaka mı yapıyorsun sen millet kilo almak istemez sen almamışım diye üzülüyorsun 🤣❤️ bende çok almıyorum bacım az az gidiyorum boşver bebek alıyorsa ki alıyor sağlıklı gerisi önemli değil ki. ❤️🥰
Ahaha olsun ilkinin tecrübesizlikleri hepimizde oldu 😂😂
Şuan herşeyin daha farkındayız bilincindeyiz
Bende ilkinde yapamadığımı bunda yapabilirim 😂😂

Ahaha olsun ilkinin tecrübesizlikleri hepimizde oldu 😂😂
Şuan herşeyin daha farkındayız bilincindeyiz
Bende ilkinde yapamadığımı bunda yapabilirim 😂😂
Aynen tam bir cahillikti ne bileyim ben hiç bir doğum belirtisi olmayınca devam ettik bizde 🤣 yani vaktini doldurursa yapabilirsin kuzum 🤣🤣 bende son zaman duruma göre bakarım ama 32den sonra kesinlikle yapmam vaktine kadar 🤣 belki 32den önce bile kesebilirim. Çünkü erken doğacak duygusu kaplıyor içimi korkuyorum 🤣🙈

Haha 😂😂 aha ben işte 🤣 son aylar hep dikkat ede ede git son aya gel tartıl bir buçuk kilo al 😂😂ah ah bacım herkes bir değil işte sen başından beri aldın kiloyu sonda duruyorsun ne güzel işte bebişin alsın
Bizde durum tersi 🤣🤣

Kızlar bende bir ağrı var ama nasıl anlatcam çözemedim. Sanki bebeğin elleri alt kısımda da oradan çıkmaya çalışıyor gibi sanki batıyor gibi nasıl anlatacağımı da bilemedim. Bu tarz bir durumda olan var mı 😒

Aynen tam bir cahillikti ne bileyim ben hiç bir doğum belirtisi olmayınca devam ettik bizde 🤣 yani vaktini doldurursa yapabilirsin kuzum 🤣🤣 bende son zaman duruma göre bakarım ama 32den sonra kesinlikle yapmam vaktine kadar 🤣 belki 32den önce bile kesebilirim. Çünkü erken doğacak duygusu kaplıyor içimi korkuyorum 🤣🙈
Olsun kuzum bir şekilde olmuş geçti bitti en azından 🤣🤣
Bende vaktini bekleyeceğim olmazsa ilki gibi gelmezse minik kuş o zaman denerim faydası olsun bari 🤣🤣

selam. 26+4'teyim 1900gr çıktı bebeğim. şeker var. :(((( normal ve vaktinde doğurmak için dua ediyorum. şimdi yediklerime çok dikkat edeceğim inşallah. siz ne durumdasınız şekeri olan var mı. ??
Merhaba canım geçmiş olsun bende de şeker çıktı diyet önerdi uymaya çalışıyorum tatlı, pilav, patates, beyaz un yasak o zorluyor onun haricinde alıştım üç ana öğün iki ara öğün şeklinde besleniyorum

Bu ay rekor kırdım iki haftada bir gidiyordum doktora hatta bazen haftalık oluyordu, bu sefer bir aydır gitmedim, 30bitince gideceğim inşallah haftaya Çarşamba persembe falan, baya tuttum kendimi, çok zorlanıyorum, kilosu boyu ne oldu merakla bekliyorum, şimdi sizden haberler düştükçe de bı telaslanmadim değil daha once mı gitsem.ne yapsam

Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.

Ama 2-3 ay önce koltuk altımda 2-3 tane böyle ben gibi bi şey çıktı. Anlamadım

Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.

Ayyyy bende korktum 😂
Korkma kız bir şey olmaz doğumdan sonra zaten gezirirken emzirirken vereceksin anlamadan 🤣🤣
Kızlar bende bir ağrı var ama nasıl anlatcam çözemedim. Sanki bebeğin elleri alt kısımda da oradan çıkmaya çalışıyor gibi sanki batıyor gibi nasıl anlatacağımı da bilemedim. Bu tarz bir durumda olan var mı 😒
Seni çok ama cokkkk iyi anlıyorum kuzum. Sürekli aşağıda bir yerleri kurcalıyor gibi. Daha önce bende yazmıştım. Bazen elektrik çarpması tarzında oluyor bazen de bildiğin elleriyle ayaklarıyla oynuyor aşağı tarafı gibi. Garip bir ağrı yaptırıyor. Dün gece de yaşadım. Sol tarafıma yattım habire sol kasığımda elleri ayaklari geziyor gibi aşağı tarafımda geziyor gibi vuruyor kimildaniyor ittiriyor. Korktum o kadar aşağıda hissedince de. Yaşıyorum yani birebir dediklerini kuzum
Olsun kuzum bir şekilde olmuş geçti bitti en azından 🤣🤣
Bende vaktini bekleyeceğim olmazsa ilki gibi gelmezse minik kuş o zaman denerim faydası olsun bari 🤣🤣
Aynen bir şekilde geçti gitti 🤣🤣 aynen öyle en azından bir işe yarasın misali dimi 🤣
Bu ay rekor kırdım iki haftada bir gidiyordum doktora hatta bazen haftalık oluyordu, bu sefer bir aydır gitmedim, 30bitince gideceğim inşallah haftaya Çarşamba persembe falan, baya tuttum kendimi, çok zorlanıyorum, kilosu boyu ne oldu merakla bekliyorum, şimdi sizden haberler düştükçe de bı telaslanmadim değil daha once mı gitsem.ne yapsam
Canim ben hep ayda bir gidiyorum normalde. Detaylıdan beri 15 günde bir çağırıyor onda da sadece beyin sıvısına bakıp gönderiyor aradan alıp kg boy konuşmuyoruz. Ayda bir bakıyor öyle kg boy. Ayın 2 sinde benimde. Heyecanla bekliyorum işte. 😍 Telaslanma bence kuzum bu kadar beklemişsin şükür bir sıkıntı da yok, beklenir bence ama. Sen bilirsin 😍🥰❤️

Ben bir kaç aydır haftalik gitmiyorum bir ayı doldurup gidiyorum sanırım bu ayda öyle yapacağım herhangi bir sorun olmadıkça erken gitmek istemiyorum
Merak ediyorum tabi ki o ayrı ama gittiğim hastaneden de pek doktorlardan net bilgi almadığım için biraz gitme hevesi kalmıyor 🙄üstün körü konuşuluyor detay vermiyorlar

Back
X