2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun. Oğlumda farklı versiyonu olmuştu da. Allahtan kucağındaymış canım. Kalbim sıkışıyor böyle şeylerde. Verilmiş sadakan varmış cnm. Çok geçmiş olsun
Oğlunda nasıl olmuştu
Benim de kızımda bilinç kaybı olmadan titreme ve morarma olmuştu. O zaman da çok korkmuştum. Rabbim acılarını göstermesin hepsi zor

Canım hemen nasıl müdahale ettiniz?o durumda ilaç alabiliyormu?
Yok canım ilaç verilecek durumda olmuyor. Arkadaşlarımdan çocukları geçirenler vardı biliyordum birazcık. Hiç bişey yapmadım öylece geçmesini bekledim. Sonra da hemen çıkıp acile gittik. Havale sonrası hiç bi şeye tepki vermedi o zaman daha çok korktum sesleniyoruz bakmıyor falan gözü kapanıp gitti. Bunlar da normalmiş. Ama işte o an bilmeyince eli ayağına dolaşıyor insanın. Bi de kızım öyle görünce kardeşini çok ağladı bebekler de ölür mü anne diye soruyor mahvoldum

Bende öyle ama halim olmuyo bazen sızıp kalıyorum. Akışkan seyleride kaseye çok saldırıyo bazen musade ediyorum heryeri mahfediyo yeter diyip alıyorum elinden 8 9 da başlarım diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir umarım.Allahım çocuklarımıza sağlık versin gerisi boş

Kızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
Çok geçmiş olsun. inşallah iyileşir biran önce iki kardeşimdede yaşadık onu insanın elinden hiç bişey gelmiyo o an Allah yardımcın olsun onunla biter inşallah

O zaman en doğru kararı vermişsin. Bizimde aynı sorun vardı benim maaşım eşimden yüksekti ondan eşim sadece kirayı veriyodu kalan seyler hep benden. O haliyle kardeşine babasına para veriyodu vs. Anlatamıyodum çıktım işten şimdi yusuf yusuf oldu alamıyo iyikide çıkmışım diyorum onu öyle görünce evine bakmayı öğrendi

İpek’te ayni şekilde üst değiştirmek alt değiştirmek zulm agliyor hende katile katıla
Odadan çıkmaMl agliyor
Huy mu değiştiriyorlar acaba
Geçicidir umarım

Cok geçmiş olsun biran önce iyileşir paşam insallah
Peki hastalık neymiş neden olmuş Ateş doktor ne diyor

İçim gitti yavrum benim ya

Bu arada kızlar öğlen efsun da ateşlenmişti
Nemessis doktora götürdü tahlil vs verdiler sıkıntı çıkmamak
Doktor 6. Hastalık olabilir demişti

akşam yine ateşlendi 40.7 olmuş hemen acile gittiler
Fitil verilmiş dolven ve ılık kompleks yapılmış hastanede
Yavrum efsunumun bi fotosunu atti ateşten gözlerini açamıyor bebem

6. Hastalık kesinlikle demjs doktor

Ateş düşünce döküntü olup bitiyormuş

Emiyormuş suan allahtan emdikçe ateşi düşecek demis nöbeteler onlarda

Oy kıyamam ya Rabbim şifa versin bütün bebelere

Kizzz dert etme nolcak bi kere su sutun bozuk yok suyu eksik yok vitamin yok diyenlerin o agzinibaglicam bi daha acamicaklar... yeter bu kadiblarin birbirlerine ettikleri yahu yaziktir kardisindakini ezince senin sutun sahlanmiyo!!! Neyse konuya geliim :) demir eksikligi varmi yokmu ondan emin ol onun disinda beslenme ile ilgili dert etme derim birde her bebek farkli burdan anlamis olman lazim benim kizimla ayni gunlerde dogan bebekler farkli farkli hep kimi emekliyo kimi kosuyo benim kizim erkenden oturdu mesela kendi istedi otrmayi ama donme konusunda bitaraflarini kaldiripta donmedi acikcasi :)) oturmaya falan da cok cabuk alisiyorlar merak etme bu hareketleri yapamama ust siniri var doktora goturmek icin onu takip et ve destek ol bebegine oturmasi icin oyalamak gerek o pozisyonda donmesi icin tesvik etmek gerek baktin olmuyo :))
Kızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım

Cnm nasil oldu enes ?? Gecmis olsun Allah acil sifa versin minnosa

Olur mu kız 7 aylık normal bir bebek okadarını yapmaz. Arada istisnalar oluyor onlarda bizim grupta toplanınca normal bebekler azınlıkta kalmış
Aynen 8 aylık da diyebiliriz
Benim oğlum 6 buçuk aylık hepsini 5.5 aylıktan beridir yapıyor her gören erken başlamış yapmaya diyor
Nazar değmez inşallah çocuğa
Ben çok ilgilendim yere attım oynadım en sevdiği oyuncakları koydum yere ulaşmasını sağladım 3 aylıkken oyun halısına koydum dönmeyi uzanmayı orda öğrendi zaten
Ama yine de her bebek farklı ilerler kimisi ilgiye rağmen yapmaz kimisi boş bıraksan da herşeyi yapabilir

Ya ne kadar yaygınmış bu hastalık. İlk defa duyuyorum yazık gül gibi bebekler hemen soluyolar gözlerinin içi değişiyo resmen gülmüyo @-nemesis- çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin efsuna

Aynen farkında değil kuzum.

7. Ay kontrolümüz de sorucam bakalım. Bişey yok ama işte insan duramıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…