- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.679
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #63.921
Oğlunda nasıl olmuştuÇok geçmiş olsun. Oğlumda farklı versiyonu olmuştu da. Allahtan kucağındaymış canım. Kalbim sıkışıyor böyle şeylerde. Verilmiş sadakan varmış cnm. Çok geçmiş olsun
Yok canım ilaç verilecek durumda olmuyor. Arkadaşlarımdan çocukları geçirenler vardı biliyordum birazcık. Hiç bişey yapmadım öylece geçmesini bekledim. Sonra da hemen çıkıp acile gittik. Havale sonrası hiç bi şeye tepki vermedi o zaman daha çok korktum sesleniyoruz bakmıyor falan gözü kapanıp gitti. Bunlar da normalmiş. Ama işte o an bilmeyince eli ayağına dolaşıyor insanın. Bi de kızım öyle görünce kardeşini çok ağladı bebekler de ölür mü anne diye soruyor mahvoldumCanım hemen nasıl müdahale ettiniz?o durumda ilaç alabiliyormu?
Bende öyle ama halim olmuyo bazen sızıp kalıyorum. Akışkan seyleride kaseye çok saldırıyo bazen musade ediyorum heryeri mahfediyo yeter diyip alıyorum elinden 8 9 da başlarım diye düşünüyorumDuş işini akşam hallediyorum eşimi de rüzgarın odasının kapısına dikiyorum kalkarsa hemen seslen diye
Sabunlu çıktım bikeresinde duştan
Eninde sonunda öğrenecekler bence şuan erken akışkan şeyleri biz yedirelim :)
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir umarım.Allahım çocuklarımıza sağlık versin gerisi boşYok canım ilaç verilecek durumda olmuyor. Arkadaşlarımdan çocukları geçirenler vardı biliyordum birazcık. Hiç bişey yapmadım öylece geçmesini bekledim. Sonra da hemen çıkıp acile gittik. Havale sonrası hiç bi şeye tepki vermedi o zaman daha çok korktum sesleniyoruz bakmıyor falan gözü kapanıp gitti. Bunlar da normalmiş. Ama işte o an bilmeyince eli ayağına dolaşıyor insanın. Bi de kızım öyle görünce kardeşini çok ağladı bebekler de ölür mü anne diye soruyor mahvoldum
Aynen öyle. Çok sağol cnm şimdi iyi gibi. Nöbetteyiz sabaha kadarÇok geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir umarım.Allahım çocuklarımıza sağlık versin gerisi boş
Yaaa çok geçmiş olsun canım benim acil şifalarKızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
Çok geçmiş olsun. inşallah iyileşir biran önce iki kardeşimdede yaşadık onu insanın elinden hiç bişey gelmiyo o an Allah yardımcın olsun onunla biter inşallahKızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
O zaman en doğru kararı vermişsin. Bizimde aynı sorun vardı benim maaşım eşimden yüksekti ondan eşim sadece kirayı veriyodu kalan seyler hep benden. O haliyle kardeşine babasına para veriyodu vs. Anlatamıyodum çıktım işten şimdi yusuf yusuf oldu alamıyo iyikide çıkmışım diyorum onu öyle görünce evine bakmayı öğrendiUmut verici :) umarım benimki de düzelir. Ya herkese bişeyler almak istiyor. Psikopata bağladı. Anlatsam gülersiniz. Hediye almaya bayılıyor. Tanıyıp tanımadığı herkese alır. Bu huyunu da malesef ailesi kötüye kullanıyor.
İpek’te ayni şekilde üst değiştirmek alt değiştirmek zulm agliyor hende katile katılaKızlar bir konuda fikrinizi almalıyım. Kızım gayet sakin bir bebekti. Ta ki son 1 aya kadar. Bu ay ne olduysa aşırı sinirli, eline almaması gereken birşeyi elinden aldığımızda bas bas bağırıyor. Ya da yerde oynarken sıkıldı mızmızlanma bile olmadan ben ona doğru koşarken bile katıla katıla ağlıyor. Pat diye yetişmemi istiyor. Uykusu geldiği anda uyumak istiyor. Uyumazsa bağırarak ağlıyor. Ya da emmek istiyorsa saniyesinde meme ağzında olmalı yok gecikirse gene ağlıyor. Üstünü değiştirmemden nefret ediyor. Her üst değişimimiz ağlamakla son buluyor. Herkes diyordu ay çok sakin hep mi böyle diye... Nazara mı geldik? Yoksa yanlış birşey yapıyorum da farkında mı değilim? Acaba benim tutum davranışlarımda düzeltmem gereken birşey var mı?
Cok geçmiş olsun biran önce iyileşir paşam insallahAteş yükselmeden ateş düşürücü veriyorum. 3 4 saatte bir. şimdi daha iyi ateş olmadığı için. inşallah da olmaz
Sabah fark ettim ateşini ilk ölçtüğümde 37 lerdeydi. Evde açılmamış calpol yoktu eşimi gönderdim hemen o sürede 38.8 oldu. gelince verdim. 15 dk falan geçti sanırım Kucağımda yatıyordu. Kasılma oldu gözü sabit bi yere takıldı bi kaç dk sürdü farkedilmeyecek gibi değildi yani. Rabbim göstermesin kimseye
İçim gitti yavrum benim yaYok canım ilaç verilecek durumda olmuyor. Arkadaşlarımdan çocukları geçirenler vardı biliyordum birazcık. Hiç bişey yapmadım öylece geçmesini bekledim. Sonra da hemen çıkıp acile gittik. Havale sonrası hiç bi şeye tepki vermedi o zaman daha çok korktum sesleniyoruz bakmıyor falan gözü kapanıp gitti. Bunlar da normalmiş. Ama işte o an bilmeyince eli ayağına dolaşıyor insanın. Bi de kızım öyle görünce kardeşini çok ağladı bebekler de ölür mü anne diye soruyor mahvoldum
Kan idrar temiz çıktı. Boğaz ve kulakta hafif kızarıklık varmışCok geçmiş olsun biran önce iyileşir paşam insallah
Peki hastalık neymiş neden olmuş Ateş doktor ne diyor
Oy kıyamam ya Rabbim şifa versin bütün bebelereBu arada kızlar öğlen efsun da ateşlenmişti
Nemessis doktora götürdü tahlil vs verdiler sıkıntı çıkmamak
Doktor 6. Hastalık olabilir demişti
akşam yine ateşlendi 40.7 olmuş hemen acile gittiler
Fitil verilmiş dolven ve ılık kompleks yapılmış hastanede
Yavrum efsunumun bi fotosunu atti ateşten gözlerini açamıyor bebem
6. Hastalık kesinlikle demjs doktor
Ateş düşünce döküntü olup bitiyormuş
Emiyormuş suan allahtan emdikçe ateşi düşecek demis nöbeteler onlarda
Kizzz dert etme nolcak bi kere su sutun bozuk yok suyu eksik yok vitamin yok diyenlerin o agzinibaglicam bi daha acamicaklar... yeter bu kadiblarin birbirlerine ettikleri yahu yaziktir kardisindakini ezince senin sutun sahlanmiyo!!! Neyse konuya geliim :) demir eksikligi varmi yokmu ondan emin ol onun disinda beslenme ile ilgili dert etme derim birde her bebek farkli burdan anlamis olman lazim benim kizimla ayni gunlerde dogan bebekler farkli farkli hep kimi emekliyo kimi kosuyo benim kizim erkenden oturdu mesela kendi istedi otrmayi ama donme konusunda bitaraflarini kaldiripta donmedi acikcasi :)) oturmaya falan da cok cabuk alisiyorlar merak etme bu hareketleri yapamama ust siniri var doktora goturmek icin onu takip et ve destek ol bebegine oturmasi icin oyalamak gerek o pozisyonda donmesi icin tesvik etmek gerek baktin olmuyo :))Kuzum sürekli yerdeyiz. Hazirandan beri klimada yatıyoruz salonda. Yer yatağındayız. Gündüzleri de ince bi şey seriyorum altına sürekli yerde. Uğraştım dediğimde kucağımda oturtuyorum. Yerde oturtuyorum. Zaten yapıyordum bunları. Biraz farketti. Yani daha fazla olmalıydı.
Kızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
Aynen 8 aylık da diyebilirizOlur mu kız 7 aylık normal bir bebek okadarını yapmaz. Arada istisnalar oluyor onlarda bizim grupta toplanınca normal bebekler azınlıkta kalmış
Ya ne kadar yaygınmış bu hastalık. İlk defa duyuyorum yazık gül gibi bebekler hemen soluyolar gözlerinin içi değişiyo resmen gülmüyo @-nemesis- çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin efsunaBu arada kızlar öğlen efsun da ateşlenmişti
Nemessis doktora götürdü tahlil vs verdiler sıkıntı çıkmamak
Doktor 6. Hastalık olabilir demişti
akşam yine ateşlendi 40.7 olmuş hemen acile gittiler
Fitil verilmiş dolven ve ılık kompleks yapılmış hastanede
Yavrum efsunumun bi fotosunu atti ateşten gözlerini açamıyor bebem
6. Hastalık kesinlikle demjs doktor
Ateş düşünce döküntü olup bitiyormuş
Emiyormuş suan allahtan emdikçe ateşi düşecek demis nöbeteler onlarda
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
Canim bi anda yapamadigin dedigin seyi yapacaklar.sadece zamana birak.ama icini rahatlatmak istiyosan git dra donus.benim oglanda destekli oturamiyor.cunku bilerek ve isteyerek oturmuyo.oturdugu an kendini yere atiyo oturmamak icin.senin oglanda yapmak istemiyo.yapabileceginin farkinda degil henuz.
Canım sakın kötü hislere kapılma her bebeğin gelişimi farklıdır
Kuzenimin bebeği benimkinden 1 hafta büyük olmasına rağmen poposunu kaldıramıyor kaba motor gelişimi geç olacak belli ki tabi ki takibi bırakma doktora götür ama ben sanmıyorum bi sıkıntı olacağını normalde 7 aylıkken desteksiz oturup emekleyip tutunup kalmaları lazım kimi bebek bunu erken yapıyor
Kimi çaba sarfediyor kimi zamanını bekliyor
Emin ol senin bebeğin geç davranmadı, o görüp duydukların erken yaptı.