Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.Canım ne dedi doktor ciddi bişey yoktur inşallah![]()
Burdan oraya o kadar hissedildi mi yaa bizim de çok kötüydü bitmek bilmedi gerçektenHissetmek ne kuzum ben dedim ki şimdi yıkılacak burdan çıkamayız korkudan bayılmışım bile ben öyle kötüydü
Ah ah ahh kuzum allah yardımcınız olsun saatlerdir hep sizleri düşünüyorum dua ediyorumHissetmek ne kuzum ben dedim ki şimdi yıkılacak burdan çıkamayız korkudan bayılmışım bile ben öyle kötüydü
Oh maşallah bebeği de görmüş oldun iyi oldu o zaman geçmiş olsun canım ilaç verdi mi pekiDoktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.
Ama bebeğimizi de gördük, ense kalınlığı ölçümü yapıldı herseyi çok iyi cok şükür. 1 hafta önden büyümeye devam ediyor bebeğim
Fetal için de kan verdik, cumartesi günü yapılacak herseyi yaptık bugün. Hayırlısı ile gelsin inşallah sonucu da![]()
Konuştum onunla kuzum o dışarıdayım hissetmemişAh ah ahh kuzum allah yardımcınız olsun saatlerdir hep sizleri düşünüyorum dua ediyorum
simlumina kuzum mesajları okuyamadım sen ne durumdasın?
Tek tek etiketleyemediğim bütün kızlar kalbim ve dualarım sizinle![]()
Canim cok sagol cok gecmis olsun hepimize. Disarida arkadaslarimla oturuyordum esim de yoktu. Cooook sallandik cok bitmeyecek sandik. Artci olup durdu. Iyiyiz sukur ama eve giremiyoruz korkudan kalakaldik sokaktaÇok Geçmiş olsun Hepimize. Biz ege bölgesinden dahi hissettik.simlumina sen nasılsın
Iyiyim kusum sagol, bagdat caddesinde yakalandik biz. Dis alanda oturuyorduk allahtan. Sonradan geldi bana kafasi. Arkadasim zor cikardi kafe onune kalakaldim. Simdi psikolojik kasiklarim agriyorsimlumina iyimisin canım dışarı çıkacağım demiştin ama
@puxbeni listeden silebilirsin arkadaşım gebeliğim sağlıksız sonuçlandı. Allah sizlere sağlıklı gebelik süreci nasip etsin bana da vakti saati gelince sağlıklı inşallah.
vakti gelince en guzeli sagliklisi sizi bulsun umarim hakkinizda en hayirlisi olsun@puxbeni listeden silebilirsin arkadaşım gebeliğim sağlıksız sonuçlandı. Allah sizlere sağlıklı gebelik süreci nasip etsin bana da vakti saati gelince sağlıklı inşallah.
Yavrum cok sevindim bebis iyi. Enfeksiyon da gecer insallah hemencecikDoktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.
Ama bebeğimizi de gördük, ense kalınlığı ölçümü yapıldı herseyi çok iyi cok şükür. 1 hafta önden büyümeye devam ediyor bebeğim
Fetal için de kan verdik, cumartesi günü yapılacak herseyi yaptık bugün. Hayırlısı ile gelsin inşallah sonucu da![]()
Geldi geçti diyelim canım bebeklerimiz için sakin olmak zorundayızIyiyim kusum sagol, bagdat caddesinde yakalandik biz. Dis alanda oturuyorduk allahtan. Sonradan geldi bana kafasi. Arkadasim zor cikardi kafe onune kalakaldim. Simdi psikolojik kasiklarim agriyor
Evet canım ben de beylikdüzündeyim sürekli sallanıyoruz en azından İstanbul’un diğer ucundasın evinde güvenlidir yeni binadır korkmamaya çalışacağızKizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of
Vallahi kendimi dusunemedim o an karnimi tutavildim otomatik icgudusel koruma amacliGeldi geçti diyelim canım bebeklerimiz için sakin olmak zorundayızben de en çok bebeğim için korktum
çok şükür bir sıkıntımız yok şuan ama daha eve giremedik nasıl girerim bilmiyorum
![]()
Kizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of