Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay kizlar cok kotuydu, ilk defa yasadigim icin cok panik oldum Allahtan esim evdeydi kizimi kaptigim gibi ust kata kostum, suan hala disardayiz Rabbim bidaha yasatmasin 🙏

Canım ne dedi doktor ciddi bişey yoktur inşallah 🙏
Doktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.
Ama bebeğimizi de gördük, ense kalınlığı ölçümü yapıldı herseyi çok iyi cok şükür. 1 hafta önden büyümeye devam ediyor bebeğim 🥰🧿
Fetal için de kan verdik, cumartesi günü yapılacak herseyi yaptık bugün. Hayırlısı ile gelsin inşallah sonucu da 🙏

Hissetmek ne kuzum ben dedim ki şimdi yıkılacak burdan çıkamayız korkudan bayılmışım bile ben öyle kötüydü
Ah ah ahh kuzum allah yardımcınız olsun saatlerdir hep sizleri düşünüyorum dua ediyorum 🥺
simlumina simlumina kuzum mesajları okuyamadım sen ne durumdasın?
Tek tek etiketleyemediğim bütün kızlar kalbim ve dualarım sizinle🙏

Doktor enfeksiyon olacağına hiç ihtimal vermedi olsaydı böyle duramazdın dedi. Zaten duramıyorum ama suan belli etmiyorum dedim, sonuc olarak evet enfeksiyon cıktı.
Ama bebeğimizi de gördük, ense kalınlığı ölçümü yapıldı herseyi çok iyi cok şükür. 1 hafta önden büyümeye devam ediyor bebeğim 🥰🧿
Fetal için de kan verdik, cumartesi günü yapılacak herseyi yaptık bugün. Hayırlısı ile gelsin inşallah sonucu da 🙏
Oh maşallah bebeği de görmüş oldun iyi oldu o zaman geçmiş olsun canım ilaç verdi mi peki

Ah ah ahh kuzum allah yardımcınız olsun saatlerdir hep sizleri düşünüyorum dua ediyorum 🥺
simlumina simlumina kuzum mesajları okuyamadım sen ne durumdasın?
Tek tek etiketleyemediğim bütün kızlar kalbim ve dualarım sizinle🙏
Konuştum onunla kuzum o dışarıdayım hissetmemiş

kızlar ben Kocaeli’deyim. Çok sallandı hala da devam ediyor. Evdeyken eşim çatı katına çıkalım dedi bende panikle merdivenden düşüyordum az daha. Düşmedim ama bacağım baya kasığıma girdi sanki. Çok kötüydü Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Çok Geçmiş olsun Hepimize. Biz ege bölgesinden dahi hissettik. simlumina simlumina sen nasılsın
Canim cok sagol cok gecmis olsun hepimize. Disarida arkadaslarimla oturuyordum esim de yoktu. Cooook sallandik cok bitmeyecek sandik. Artci olup durdu. Iyiyiz sukur ama eve giremiyoruz korkudan kalakaldik sokakta

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sende en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Umudunu kaybetme. 🌸
@puxbeni listeden silebilirsin arkadaşım gebeliğim sağlıksız sonuçlandı. Allah sizlere sağlıklı gebelik süreci nasip etsin bana da vakti saati gelince sağlıklı inşallah.

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar. Ben Kahramanmaraş depremi olduğunda Malatya’daydım. O kadar korkunçtu ki. Bugün haberlerde görünce yüreğimde tekrar hissettim o korkuyu.

Yavrum cok sevindim bebis iyi. Enfeksiyon da gecer insallah hemencecik🙏🏼🙏🏼 fetal geri sayimi basladi hee hadi bakalim😍😍😍😍

Kizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya 🥹 6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of

Iyiyim kusum sagol, bagdat caddesinde yakalandik biz. Dis alanda oturuyorduk allahtan. Sonradan geldi bana kafasi. Arkadasim zor cikardi kafe onune kalakaldim. Simdi psikolojik kasiklarim agriyor
Geldi geçti diyelim canım bebeklerimiz için sakin olmak zorundayız 🙏 ben de en çok bebeğim için korktum 🙏 çok şükür bir sıkıntımız yok şuan ama daha eve giremedik nasıl girerim bilmiyorum 😔😔

Kizlar allah beterinden korusun herbirimizi. Sukur herkes iyi anladigim kadariyla. Iyi ki evde degildik diyorum 9.kat cunku evim. Kafede olunca o sokla bir idrak edemedim ama allah bir kolaylik verdi normalde tasikardiden bayilirdim kesin bir sey olurdu bi yerime. Arkadasim ceke ceke cikardi ne duruyosun diyerek. Esim de yakindaydi sonra onla bulustuk ama hala disaridayiz korkudan. Sehirdisina mi ciksak diyoruz oyle korktuk. Apartmanimiz yeni ama anadolu yakasinda kimsemiz yok, kayinvalideme gitsem kadin silivriye cok yakin oturuyor ama ev mustakil hemen bahceye cikabilirim diyoruz bir yandan. Ama kendi de besik gibiyiz gelmeyin korkarsin bebekle dedi. Ay corba oldu aklim ya 🥹 6.2 ama o siddette hissetmedim sukur. Hatta arkadasim deprem oluyor dedi araba gecti ondan sallanmisizdir diyecek kadar anlamadim ilk. Simdi daha cok korkuyorum mesela of
Evet canım ben de beylikdüzündeyim sürekli sallanıyoruz en azından İstanbul’un diğer ucundasın evinde güvenlidir yeni binadır korkmamaya çalışacağız 🙏 benimde ev 9.kat fena yaylandık hala artçılar devam ediyor daha yarım saat önce yine 5.1 oldu biraz durulsa eve girerim ama şuan bitmek bilmiyor sanki 😔

Geldi geçti diyelim canım bebeklerimiz için sakin olmak zorundayız 🙏 ben de en çok bebeğim için korktum 🙏 çok şükür bir sıkıntımız yok şuan ama daha eve giremedik nasıl girerim bilmiyorum 😔😔
Vallahi kendimi dusunemedim o an karnimi tutavildim otomatik icgudusel koruma amacli🥲 sukur siz de iyisiniz. 40 dkda 4 km yol alabildik felaket trafik kilit

Kızlar gidebileceğiniz bir yerler varsa gidin bence . Müstakil ev 9. Kattan iyidir en azından hemen dışarı çıkarsınız. Ne olur ne olmaz önlem almak gerek. Lütfen herkes önlemini alsın. Deprem anında ne yapılması gerek herkes araştırsın. Bunu çok üzücü yaşadık. Allahım bir daha yaşatmasın.

Back
X