Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum buralara. Cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebelerinize. Bende 2 mayısta gideceğim 13 haftalık oluyor cinsiyetide öğreniriz diye düşünüyorum😁 şu an 11i bitirdik mide bulantılarım devam üstüne hazımsızlık eklendi midem resmen çalışmıyor. Sizlerde durum nasıl şu 2. Trimester gelsede hamileliğin ballı kısımlarına geçiş yapsak artık😭

Ay bir de ben hareketleri hissediyorum sanırım sırt üstü yatınca bi hareketlilik hissediyorum karnımda da hafif dalgalanma oluyor başka hisseden var mı ben mi hayal kuruyorum 🤣

35 çıktı ve sıkıntı yok mu dedi
Evet yaa şöyle işte 😔🥲
IMG_1410.webp

Kadın doğum doktorunuz mu söyledi? Vardır bir bildiği diye düşünüyorum canım ya belki başka değerlerin iyi çıkmıştır. Şikayetlerin devam ediyor mu
Kasık ağrısından başka şikayetim yoktu aslında ama aile sağlığına rutine gidince istediler ama buna hiç bişi yok dememek de lazım gibi bilemedim ki 😔 belki şikayetle gitmedim diye yanlış çıktı falan mı sandı ki

Canım benim ilk kanamam olduğunda pıhtı parçaları düşmüştü. Hatta o an içimden dedim şimdi her şey bitti diye. Ama çok şükür bir şey olmadı. Neredeyse 13-14 gündür de progestan fitil kullanıyorum. Hâlâ kahverengi, çamur gibi akıntım oluyor. Doktor bana normal dedi ama herkeste farklı olabilir tabii. Mutlaka doktorunla görüş, için rahat etsin. Ama her şeyden önce mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.
Ben de içimdeki kanama alanı gitmiştir beni terk etmiştir böylelikle diyerek içimi rahatlatılamaya çalışıyorum . Doktorumda normal dedi çok teşekkür ederim yazdığınız için en azından birilerinin daha yaşadığını bilmek daha normal hissettiriyor keşke hiç yaşamasak tabikide

Çok ciddi dayanılamayacak bir ağrın yoksa endişelenme bu haftalarda öyle kolayca olumsuz bişey olmaz ama doktoruna mutlaka haber ver dyecektim ki haber vermişsin canım istirahat et 🙏
Gebeliğimin başından beri kasık ağrılarım var ondan daha fazlası değil şuandaki ağrı da . Çok teşekkür ederim 🌸

Ben de içimdeki kanama alanı gitmiştir beni terk etmiştir böylelikle diyerek içimi rahatlatılamaya çalışıyorum . Doktorumda normal dedi çok teşekkür ederim yazdığınız için en azından birilerinin daha yaşadığını bilmek daha normal hissettiriyor keşke hiç yaşamasak tabikide
Rica ederim canım. Tabii ki öyle hissediyor insan. Birbirimize destek olmak için buradayız. İnşallah bundan sonraki sürecimiz daha güzel ve kolay geçer 🤲🏻

Ay. Şimdi gördüm haberlerde. Kahramanmaraş depremini Malatya’da yaşayan biri olarak çok kötü oldum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ben Beylikdüzü’nde oturuyorum ve çok fena sallandık evim de yüksek katta ev resmen yaylandı dualar eşliğinde depremin bitmesini bekledik sonra da aşağı indik şuan eve gitmeyin diyorlar herkes dikkatli olsun rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun en çok da korkudan bebeğime bişey olacak diye korktum 😔 dua edin bize ne olur 🙏🙏

Back
X