2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar

efsunun ateşi düşmüyor dün yine 40.2 idi surekli çarpol dolven fitille dönüşümlü veriliyor
2 doktora ayrı ayrı gitmişler ikisi de emecek bekleyeceğiz demis maalesef rota gibi ilacı Yokmuş bu hastalığında
Foto atti yavrum ateşten solmus nemesis ise üzgün yüzlerinden okunuyor üzüntü
Gece gittiklerinde her yerine ılık gazlı bez koymuşlar kafasına kasıklarına efsunun
İlacı veriyormuş en fazla 1.5 saat sürüyormuş etkisi sonrası tekrar artış sanirim agir atlatıyor en az 37.8 görmüş daha ateşi doktor 5/6 saate verin demis ilacı ama 5/6 saat olasıya ateşi 40 a dayanıyor
Efsun da duş ilaç uykusuzluk atesin içini yakması derken baya yorgun görünüyor kafasını kaldıramıyormus minik helena

İnsallah düzelecek valla cok üzülüyorum yavrularımız hasta oldu mu hepsine duacıyım hep iyi olsunlar insallah
Ben de ev arıyorum zaman buldukça giriyorum kızlar
Her daimde Seda’ya yazmaya çalışıyorum
Keşke elimizden bsy gelse de yavrularımız hic hasta olmasa

Canim 3gun atesten sonra vucutta dokuntu olusursa 6.hastalik.burda da bi arkadasin yavrsusu gecirdi.benim buyuk oglan da gecirmisti.dokuntuden sonra bi seyi kalmiyo artik.ama ates yuksek seyirlerde geziyo.gecmis olsunn kuzuya.
teşekkür ederim canım döküntü 2 gün sürdü götürmedim dr.a ılık duş aldırdım hergün geçti kendiliğinden

Kızlar çok kötü bi gün geçirdik. Enes havale geçirdi. Hastanedeydik akşama kadar. İlk 24 saat önemliymiş sürekli takipteyiz. Dua edin tekrarlamadan atlatalım
canım çok geçmilş olsun nasıl şimdi ateşi kaç derece idi ?En korktuğum şey allah şifa versin

ya aynı bizimkisini anlattın ama dr hiçbirşey yok dedi gönderdi ya anlamıyorum ilaç bile vermedi ben calpol cedolven dönüşümlü verdim ateşi düşene kadar,gece sürekli sirkeli su ile kopleks yaptım yavrum ne çekti geçti bitti çok şükür.

çok zor canım geçen hafta pazar başladı bizimki 1 haftadır ne çekti kuzum ateş sonrası 2 günde döküntü ve huzursuzluk oldu bugün iyiydi çok şükür darısı efsuna çok zor ya çok iyi anlıyorum gece uyuyamıyor inliyordu yavrum

Canım nasıl 5 6 saat der dr ya aklım almıyor. 3 saate bir calpol dolven dönüşümlü verebilir. Calpol kilosuna göre ayarlanıyor. Dolven 2.5 ml verecek. Kızımda da ateşten çok çektim. 41 üstüne çıkardı çoğu zaman. Malesef tecrübeliyim bu kpnuda:/ ılık duş aldırıyordur zaten di mi. okuyamıyorsa burayı söylesen canım. çok geçmiş olsun kuzuma bir an önce atlatsın inşallah

canım çok geçmilş olsun nasıl şimdi ateşi kaç derece idi ?En korktuğum şey allah şifa versin
Sağol canım. Ateş aslında çok yüksek değildi en son 38.8 ölçmüştüm şurup verirken. Onun üzerinden 10 15 dk geçince oldu. Ya aniden yükseldi yada ateşe direnci düşük. Kızım 41 üstü ateşi çok olmuştur onda olmazdı. Demek ki çok dikkatli olmamız gerekiyor bu paşada. Rabbim yaşatmasın bi daha

Kızlar biz 6. Ay kontrolüne gittik sadece boy kiloya bakıldı. Göze felan da bakılması gerekmiyo muydu neler yapılması lazımdı tahlil gelsn kendim gidiyim bari polikinliklere

Evet el kadar bi minnak kapımıza geldi, hatta eşim evde kedi besleme taraftarı değildi ve o dedi günah bu hayvan bu yağmurda bu soğukta bu kadar ısrarla kapımıza geliyorsa vardır bir hikmeti. Ben zaten kedi delisiyim, canıma minnet.. Ayy şimdi hamilelikten Allah korusun tabi, zor yani sınır koymak değil de, fazla mı yedi diye düşündüm, bana da zayıf bebekler daha sağlıklı gibi geliyor, ihtiyacı olan kadarını alıyor, gerisi fazlalık sanki. Ama tabi önce sağlık, önemli değil kilosu o kadar muzda şeker var ya, fazla şeker de yağa dönüşüyor, o yüzden dedim azaltıcam diye.

ya benimde en çok korktuğum şey 38,5 gördük biz ateş düşürücüler 2 saat etki ediyordu 2,5 saatte bir verdim belki zararlı ama havaleden çok korkuyorum.Yeğenim geçirdi havale hastaneye gittik öyle boş noktaya baktı saatlerce içim gitti

Doğru. Allah hastalık vermesin ve tüm hasta bebişlere şifa versin.

Bu arada şimdi okuyorum kilo alımlarını, bu ay niye böyle oldu anlamadım çok utandım şimdi ama bizim kız çok hareketli değil. Bence hareketli olan bebeler yediğini yakıyor.
Canim masallah kuzucuk çok güzel kilo almış bu ay. Zaten bundan sonra daha az alacaklar obez olmaz merak etme. Benim ömerim de ek gıda ile baya toparladı ama cok hateketli. Aksama kadar hicbisey yapamiyorum. Tutup bir yerden kalkıyor sonra düşme korkusu yaşayıp basıyor çığlığı saksıları üzerine deviriyor topraklarini boşaltıyor ... sanırım bebek hateketlere erken baslamasina sevinmek gereksiz olmuş bir süre daha rahat edebilirdim. Vallahi keyfini çıkarın o hateketleri illa ki yapacaklar basladiklari andan itibaren 1 dakika dinlenmek yokkk

Kızlar biz 6. Ay kontrolüne gittik sadece boy kiloya bakıldı. Göze felan da bakılması gerekmiyo muydu neler yapılması lazımdı tahlil gelsn kendim gidiyim bari polikinliklere
canım göz kontrolü 1 aylıkken oluyor ben götürdüm birde 8 aylıkken getirin dediler göz doktoru

Sağol canım. Amin, darısı sizin başınıza o zaman ... Evet, hayvanlar terapi gibi ve kediler bağımlılık yapıyor sevdikçe sevesi geliyor insanın.

Maşallah Ömer e, sağlıklı olsunlar da hareket olsun, hem zayıflarız bacım

Kizlar 6.hastaligi bizde 6 aylik ken gecirdik 3 gun dusmeyen yuksek ates oluyor donusimlu atesi kontrol altinda tutmak onemli baska ilaci yok.3 gun sonra 2 gunde vucudunda dokuntuler oluyor sonra geciyor.onemli olan atesi kontrol altinda tutmak

Canım işine karışmak gibi olmasın ama mama yerine ek gıda versen? Mamayı ne kadar az yese kar diye biliyorum. Hem kabızlık yapıyor ama ek gıdayı biz elimizle hazırlıyoruz en azından. Reddediyorsa o zaman başka tabi yesin. Ek gıda sevmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…