Merhaba kızlar, geriden geliyorum hala. Dün Ayça Iraz ın 6 aylık kontrolü vardı. Boyumuz 70 cm. Uzun olacak sizin kız dedi doktor, kilo da 7850 gr, 950 gr almış bu ay, ben şok. Sadece bi kase muzlu yogurt yedi her gün ek olarak, dışarda olduğumuz için kolaya kaçmış oldum, çünkü muza bayıldı. Bence kilo yapan da o oldu, çünkü hiç bu kadar kilo almamıştı, ama bişi dicem sırf yanak oldu, annem de obez yapma çocuğu dedi, doktora dedim şaka yollu, o da dedi ki, boyu uzun olduğu için kilosu çok sayılmaz, daha da alabilir hatta, sınırda değil dedi. Ama inşallah böyle devam etmez çünkü fazla kilo da iyi değil. Bugün arkadaşlarımız geldi bu arada, bebekleri 14. Ayın içinde ve çocuk 8 kilo 200 gram dedi annesi. Ama kız fıstık gibi, çok da sağlıklı. Kilosu az dememiş zaten doktor, sağlıklı demiş. Ben de öyle düşünüyorum ama biz günde bir muz yedik ondan oldu bence, azaltıcam ben de. Neyse asıl haber şu ki biz bugün 4 kişilik bir aile olduk :) üzüm katıldı aramıza, 5 haftalık. Bi kaç haftadır kapımızdan gitmedi, bahçede bakıyorduk komşularla ama ısrarla içeri girmek istedi bi kaç gündür,kapıda mikmikledi, biz de dayanamadık aldık götürdük veterinere. Pirelerinden temizlendi, aşıları oldu ve şuan yanımızda gır gır gırrr... Bizden haberler böyle geçmişi okuyup geleceğim ama kaç günde okurum bilmiyorum