2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kiz guldum ya allah carpmasa bari yerim ben o tontisi.

Ay hayatimda gördüğüm en komik minnoş bebe saçı ronaldo diye bi futbolcu vardi sadece kafasının tepesinde saç birakirdi ona ozenmis senin bebe masallah cok tatli

Aannnaeaam sesli güldüm. 
Doğuştan the original

Gülmeyin bakıyım oğluşuma

Özellikle mi yaptırdınız diyenler var yani o kadar
Diyiverin hele nasıl düzelecek bu saç

çok şaşkınım bize 120.gün dolunca kaşık maması ile başlayabileceğimi söylediler.160.günde ise çilek,portakal,mandaline,kivi hariç bütün meyvelerin sularını verebileceğim.Patlıcan ve ıspanak hariç tüm sebzeleri haşlayıp yedirebileceğim söylendi.Hatta dün havuç,patates,kabak bir kaşıkta pirinç 1 su bardağı suda pişirdim blenderden çekip yedirdim mama kaşığı ile 5 kaşık yedirdim az az damak tadı gelişmesi lazım bence 180 gün dolunca almayabilir çünkü

Gülmeyin bakıyım oğluşuma

Özellikle mi yaptırdınız diyenler var yani o kadar
Diyiverin hele nasıl düzelecek bu saç
Tamamen kel olmaktan daha acı bişey varsa yarim kel olmak kolayi var tatlim önden alıp arkaya diktireceksiniz hehe çok tatli görünüyor bence hiç dokanma :)

Kızlar benim oğlum park yatakta süngerde yatıyor annem diyo ki sünger terletir yün yatak yapalım yunde yatıran var mı yaa sağlıklı mı sizce terletmez mi
emin ol yün süngerden daha sağlıklı.Bizim yatakta yastıkta yün.Elyaf bile çok terletiyor.

181. Gunden once baslamayin dedi bizede doktor.bagirsaklar henuz hazir degil ileride mide bagirsak hastasi yapar omur boyu ceker cocuk aceleciliginizin cezasini dedi doktorumuz. Hatta ben arada tadim yaptiriyordum oyle deyince urktum bir baska doktora daha sordum. Asla verme dedi.

emin ol yün süngerden daha sağlıklı.Bizim yatakta yastıkta yün.Elyaf bile çok terletiyor.
Canım terletmiyo dimi peki boğulma gibi bi durum olmaz mı acaba bizimki bu aralar ters dönüp yatiyo ben düzeltiyorum sabah kalkıyorum ki yine ters dönmüş

Bana çocuk doktorumuz özellikle ver dedi.Aile hekimide ver diyince verdim bende

Canım terletmiyo dimi peki boğulma gibi bi durum olmaz mı acaba bizimki bu aralar ters dönüp yatiyo ben düzeltiyorum sabah kalkıyorum ki yine ters dönmüş
biz pek yüzüstü yatmıyoruz canım ondan bilemem zaten çok ince yastığı var ama yinede dikkat et derim.

Kızlar evleinizi bebeğin odasını nasıl serinletiyorsunuz
Cam açamıyorum karşım park motosikletli barzolar dolu çok gürültülü 28 derece oda pişiyoruz ne yapayım akıl verin
Hmm ben gunduZ aciyorum yaa yattigi oda sitenin parkina bakiyo da cocukve kus sesleri var en fazla.
Kızlar bizim saça bakın şükredin benceyarı kel oğluşum
Aboo benim kizimdan daha sacli:)) tarz sahibiymis beben kiz :))

Ben gittim almadıkar normal dedi bol bol süt ver dedi bende içebildiği kadar içiriyorum dedim az daha artır dedi yarın mersine gitcez bide orda götürcem

Kızlar selam 3 aylik asinin yeri şişen oldumu? 3 gun sonra 5 aylik olucaz 15 gundur koldan yapilan verem asisinin yeri kirmizi ve fındık büyüklüğünde şiş.bu zamana kadar hiç belli bile değildi yeri neden olduki?

Bizim sis kırmızı doktor tutmuş asisi 1.5 yasa kadar böyle durabilir sorun yok dedi

Kizlar selam acil yardim edin oglum 5. Ayi yeni hitirdi 2 gundur atesli iki doktora gittik viseyi yok dis galiba dediler 38.4 e jadar cikti atesi hala atesi var

Kizlar bebislere tadimlara basladiniz mi biz bugun 5 aylik olduk bizim bebe pek istahli yavas yavas tattirsam mi acaba
Benkm oglum iki gun once 5 i bitirdi 4.5 aylukken baslatti tadima doktor. Ben havus cirbasi havus patates puresi vs de yediriyorum 80 cc civari yiyo.bugun de doktoru yumurta sarisi ver dedi bebe biskuviwi ceviz jnu vs hazirla karistir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…