- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.101
Allahım dayanamıyorum kahkaha atıyorum bu ne maymunluktur be ne şirinliktirAannnaeaam sesli güldüm. 
Doğuştan the original
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım dayanamıyorum kahkaha atıyorum bu ne maymunluktur be ne şirinliktirAannnaeaam sesli güldüm. 
Doğuştan the original
Kiz guldum ya allah carpmasa bari yerim ben o tontisi.
Ay hayatimda gördüğüm en komik minnoş bebe saçı ronaldo diye bi futbolcu vardi sadece kafasının tepesinde saç birakirdi ona ozenmis senin bebe masallah cok tatli
Aannnaeaam sesli güldüm. 
Doğuştan the original
çok şaşkınım bize 120.gün dolunca kaşık maması ile başlayabileceğimi söylediler.160.günde ise çilek,portakal,mandaline,kivi hariç bütün meyvelerin sularını verebileceğim.Patlıcan ve ıspanak hariç tüm sebzeleri haşlayıp yedirebileceğim söylendi.Hatta dün havuç,patates,kabak bir kaşıkta pirinç 1 su bardağı suda pişirdim blenderden çekip yedirdim mama kaşığı ile 5 kaşık yedirdim az az damak tadı gelişmesi lazım bence 180 gün dolunca almayabilir çünküKızlar diş kaşıyıcı kullanan var mı? Doktorum soğuk dişlik önerdi. Bizim dişler henüz çıkmıyor ama eller hep ağızda yavrum sürekli damağını kaşımaya çalışıyor. Doktorumuz emzik, su verme, ek gıda, yürüteç... bunların hepsine asla asla asla diyor 180 değil 181.gün ek gıdaya başlayabiliyoruz.. kakadaki kan içinde örnek aldı. Karpuzdan olabilirmiş.
Tamamen kel olmaktan daha acı bişey varsa yarim kel olmak kolayi var tatlim önden alıp arkaya diktireceksiniz hehe çok tatli görünüyor bence hiç dokanma :)Gülmeyin bakıyım oğluşuma
Özellikle mi yaptırdınız diyenler var yani o kadar
Diyiverin hele nasıl düzelecek bu saç
emin ol yün süngerden daha sağlıklı.Bizim yatakta yastıkta yün.Elyaf bile çok terletiyor.Kızlar benim oğlum park yatakta süngerde yatıyor annem diyo ki sünger terletir yün yatak yapalım yunde yatıran var mı yaa sağlıklı mı sizce terletmez mi
181. Gunden once baslamayin dedi bizede doktor.bagirsaklar henuz hazir degil ileride mide bagirsak hastasi yapar omur boyu ceker cocuk aceleciliginizin cezasini dedi doktorumuz. Hatta ben arada tadim yaptiriyordum oyle deyince urktum bir baska doktora daha sordum. Asla verme dedi.çok şaşkınım bize 120.gün dolunca kaşık maması ile başlayabileceğimi söylediler.160.günde ise çilek,portakal,mandaline,kivi hariç bütün meyvelerin sularını verebileceğim.Patlıcan ve ıspanak hariç tüm sebzeleri haşlayıp yedirebileceğim söylendi.Hatta dün havuç,patates,kabak bir kaşıkta pirinç 1 su bardağı suda pişirdim blenderden çekip yedirdim mama kaşığı ile 5 kaşık yedirdim az az damak tadı gelişmesi lazım bence 180 gün dolunca almayabilir çünkü
Geçmiş olsun canim şimdi iyidir inşallah üzüldümm.
Kızlar bizim saça bakın şükredin benceyarı kel oğluşum
Canım terletmiyo dimi peki boğulma gibi bi durum olmaz mı acaba bizimki bu aralar ters dönüp yatiyo ben düzeltiyorum sabah kalkıyorum ki yine ters dönmüşemin ol yün süngerden daha sağlıklı.Bizim yatakta yastıkta yün.Elyaf bile çok terletiyor.
Bana çocuk doktorumuz özellikle ver dedi.Aile hekimide ver diyince verdim bende181. Gunden once baslamayin dedi bizede doktor.bagirsaklar henuz hazir degil ileride mide bagirsak hastasi yapar omur boyu ceker cocuk aceleciliginizin cezasini dedi doktorumuz. Hatta ben arada tadim yaptiriyordum oyle deyince urktum bir baska doktora daha sordum. Asla verme dedi.
biz pek yüzüstü yatmıyoruz canım ondan bilemem zaten çok ince yastığı var ama yinede dikkat et derim.Canım terletmiyo dimi peki boğulma gibi bi durum olmaz mı acaba bizimki bu aralar ters dönüp yatiyo ben düzeltiyorum sabah kalkıyorum ki yine ters dönmüş
Hmm ben gunduZ aciyorum yaa yattigi oda sitenin parkina bakiyo da cocukve kus sesleri var en fazla.Kızlar evleinizi bebeğin odasını nasıl serinletiyorsunuz
Cam açamıyorum karşım park motosikletli barzolar dolu çok gürültülü 28 derece oda pişiyoruz ne yapayım akıl verin
Aboo benim kizimdan daha sacli:)) tarz sahibiymis beben kiz :))Kızlar bizim saça bakın şükredin benceyarı kel oğluşum
ben başladımKizlar bebislere tadimlara basladiniz mi biz bugun 5 aylik olduk bizim bebe pek istahli yavas yavas tattirsam mi acaba
Ben gittim almadıkar normal dedi bol bol süt ver dedi bende içebildiği kadar içiriyorum dedim az daha artır dedi yarın mersine gitcez bide orda götürcemArkadaşlar her turlu huzursuzluk mjdma vs de kan değil ilk önce idrar hatta kültür verin
Bebeklerde çoğu hastalığın başı idrar yolu enfeksiyonu
Kan alacaklarsa bile idrar kesinlikle isteyin
Ayrıca su çiçeği bu arar yaygınmış annem dedi bana hastanede fazla durma gidince erken gitme saatinde git hemen çok diye
İki öğrencisinin kardeşi 4/10 aylıklar olmuşlar
Dikkat etmek lazım
Kızlar 4.ay aşısında sonra banyo yaptirmama durumu olmadı değil mi
Bizim sis kırmızı doktor tutmuş asisi 1.5 yasa kadar böyle durabilir sorun yok dediKızlar selam 3 aylik asinin yeri şişen oldumu? 3 gun sonra 5 aylik olucaz 15 gundur koldan yapilan verem asisinin yeri kirmizi ve fındık büyüklüğünde şiş.bu zamana kadar hiç belli bile değildi yeri neden olduki?
Benkm oglum iki gun once 5 i bitirdi 4.5 aylukken baslatti tadima doktor. Ben havus cirbasi havus patates puresi vs de yediriyorum 80 cc civari yiyo.bugun de doktoru yumurta sarisi ver dedi bebe biskuviwi ceviz jnu vs hazirla karistir dediKizlar bebislere tadimlara basladiniz mi biz bugun 5 aylik olduk bizim bebe pek istahli yavas yavas tattirsam mi acaba