2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Anormal mi la benim bebem kiz denizde bir yuzusu vargorsen sasarsin adamin biri geldi dedi ki kizim siz bunu tutuyorsunuz ama ayak bagi oluyorsunuz birakin cocugu diyor

Kizlar bebislere tadimlara basladiniz mi biz bugun 5 aylik olduk bizim bebe pek istahli yavas yavas tattirsam mi acaba

Kızlar bebemin uyku düzeni bozuldu. Gece de 1 ya da 2 kere uyanan çocuk son 2 haftadır 4 5 kez uyanmaya başladı. Lütfen yalnız olmadığımı ve bunun düzeleceğini söyleyin
Benim kiz cok nadir uyanmadan uyuyo uyanmadan uyudugunda da sabah 5 yafa 6 gibi kalkiyo 1 saat daha uyuyo sonra 6 buçukta kalkiyo ama dedim ya cok nadir genelde gece 2 buçukta uyaniyo neden uyaniyo bilmiyorum park yatak aldik rahat yatmasi icin gece kalktıgımda yastiktan dusmus yataga uzunlamasina degil de enlemesine yatarken buluyorum bide yan dönüp yatiyo bence sicaklardan rahat uyuamıyorlar ondandir ben malum pisi kacar diye cam da açamıyorum ev 1.kat malesef cayir cayır yaniyo evim sauna gibi

Uyku eğitimi verenleri okudum. Gece uyandığında hemen almayın tekrar uykuya kendi dalsın diyorlar. Onu da denedim. Bu sefer de uykusu iyice açıldı çok zor uyuttum. Çok zorlanıyorum.
Bende 2 de uyaninca 120 cc mamanin arkasindan emzireyim yorulup uyusun diyorum ama memeyi birakmiyo bu sefer agzindan cikiyo hah daldi diyorum meme çıkınca cok diye tekrar araniyo cok zor daliyo dedim ya bence sicaklar

Geçmiş olsun canim şimdi iyidir inşallah üzüldümm.

Selam kızlar benim bebe gece 11den önce yatmıyor sabah da 6da ayakta çok az değil mi ya gece uykusu gündüz de 40dk lik periyot lar halinde bir kaç kez uyuyup uyanıyor.. uyku eğitimi nasıl verilir bu çocuğa

Saçları kısaltiyoruz o zamann
Valla bende özeniyorum su bob kesimlere hep hani önü uzun arkasi kisa kestiriyorum sonra kafam yerine gelince pisman oluyorum hep uzun saca ozenirim bidaha hadi uzatma kurleri kaynak falan ugras dur :) oyuzden bosuna basima masraf almiyim cok bunalıyorum ama bakamiyorum da dursun bakalim az daha yipranmaya devam ederse dusuncem ben de..

Benimde eşim pimpirikli olduğu için cam açamıyorum. Aynen seninki gibi uyurken dönüyo enlemesine hatta ayağıyla başını yer değiştirmiş bi bacağını beşiğin kenarına sıkıştırmış diğerini bizim yatağa atmış buluyorum. Üzerine bir şey örtemiyorum çekip ağzına sokuyor ama @nemesis in önerisiyle woolnat uyku tulumu aldım gelmesini bekliyorum. 3 gündür de 1.30 da uyanıyor emzirip yatırıyorum yarım saat sonra yine kalkıyor tekrar uyutuyorum sonra 5 te kalkıyor emzirip yatağına bırakıyorum 1 saat oynuyo sonra tekrar emziriyorum uyuyo saati iyice şaştı.

Valla ben emse de veriyorum canim suyun zarari olmaz neticede hasta olmasindan iyidir su icmesi cokta iciyo yanıyo benim kiz suya bende kıyamıyorum cokca veriyorum biberonla.

Banada aynisi demislerdi midem yandikca. Saci uzuyo allah saci uzuyo. Bi dogdu bildigin keltos bir de dokuldu o 3 tel sac komple
Hehehe aynen olan da döküldü kız gören saçını mi kırktınız diyo şimdi baya sık çıkmaya basladilar ama cok ince telli ve sarı olduklari icin yine kel görünüyo insallah bir gün biz de bebelerimizin saçlarini tarariz

Eklentiler

• Screenshot_20180702-134815.png
    208 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…