• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar. Annelerimizin nesli benimle alay ediyor. Gülüyorlar bana. Ne zaman ek gıda diyorlar 181.gün diyorum. Kadınlar yutmayı öğrenemeyecek çocuk diye basıyor kahkayı.. Aç mı bırakıyor annen seni diyorlar bebeye.. ay da bir doktora gidiyorum diye kahkaha atıyorlar. Hasta olmayan çocuk doktora gidermiymiş. Çok tuhaf geliyor onlara. Bana normal gelen herşey onlara ilginç geliyor...
Annem bana da dr bisey olmadikca getirme artik dedi ya dedi götürme hasta olmayinca dedi ama ben götürecem dinlemiycem cocuk benim karar benim kime ne onlarin zamanında imkan kisitli olduğu icin dr a gitmedikleri icin cogu seyi bilmiyorlar devir degisti bebekler bile farkli büyüyor artik bakma sen kimseye biseye faydaları yok anca konusuyorlar sinir oluyorum öyle insanlara..

Mantigin yanls kuzum 1 kase corba 2 dilim ekmege esit. Kalori vs bakimindan. 1 kase pirin pilavi yanlis hatirlamiyorsan 4 dilim ekmekti.
Hadi ya bende corbaya agirlik vermistim gündüz öyle kahvalti hazirlamaya vaktim olmuyo da zaten hazir corba yapip içiyorum ben de princ pilavi cok yemem zaten k.hidrati da azaltmaya calisiyorum bakalım..

Benimde eşim pimpirikli olduğu için cam açamıyorum. Aynen seninki gibi uyurken dönüyo enlemesine hatta ayağıyla başını yer değiştirmiş bi bacağını beşiğin kenarına sıkıştırmış diğerini bizim yatağa atmış buluyorum. Üzerine bir şey örtemiyorum çekip ağzına sokuyor ama @nemesis in önerisiyle woolnat uyku tulumu aldım gelmesini bekliyorum. 3 gündür de 1.30 da uyanıyor emzirip yatırıyorum yarım saat sonra yine kalkıyor tekrar uyutuyorum sonra 5 te kalkıyor emzirip yatağına bırakıyorum 1 saat oynuyo sonra tekrar emziriyorum uyuyo saati iyice şaştı.
Canim geçicidir o durum bence o bire duser merak etme sen.benim kızda üstünü açıyor ayağıyla itiyor bende alayim bari uyku tulumu ya olmayacak böyle sonra da kalktığında buz gibi oluyor her yeri :(

Ya aslında ekmek olmadan doymam anlayisi olduğu icin bide cidden cok alistigim icin ekmekle yemek yemeye ondan oldu artik ekmek yerine bi tabak fazladan yemek yicem bi tabak fazla corba icicem zaten sadece bir dilim corbayla yiyorum ekmek aksama dogru basliyo bas dönmesi sanırım sekerden cunku elim ayagim titriyo ne bulursam yiyorum o an bide uykusuz kalinca bunye iyice coktu tabi :KK43: yani annelik kolay degil doğru canim haklısın zaten beni uzecek herkesi de ya takmamaya ya da hayatımdan cikarmaya karar verdim..
Evet ekmek olmadan doymam psikolojisi .. Ceviz yiyorum ben ekmek yerine. Ama ne yalan söyleyeyim, yerini tutmadığı zamanlar oluyor tabi. Canım bi de desin ya sırf çorba ile ekmek öyle yapma sakın, az yiyerek kilo veremeyiz, vücut kıtlık sinyali verir ve kastan kaybederiz. Protein ağırlıklı ve kesinlikle doyana kadar yemeliyiz. Ekmek yedikçe yedirdiği için doyana kadar çok yemiş oluyoruz :) ama az yemek değil de öz yemek olsun Sakın aç bırakma kendini olur mu? Kolay gelsin bize yaa, işimiz iş:KK64:

stay strong26 stay strong26 canım sen camlara sineklik taksana. Kapı cam kapalı durulurmu evde. Pişirme kendini. Eşine söyle yapıversin cnm. Elinden az buçuk tamir işleri geliyorsa nalbura gitsin çerçevesini yaptırrır, takma yerlerini takmak ta zor değil.
Tamir isi en alasini yapar da vakti yok canim hem ev kira canim bizim bugün vantilator aldi ama şükür püfür püfür olduk bebemle artik:)

Evet ekmek olmadan doymam psikolojisi .. Ceviz yiyorum ben ekmek yerine. Ama ne yalan söyleyeyim, yerini tutmadığı zamanlar oluyor tabi. Canım bi de desin ya sırf çorba ile ekmek öyle yapma sakın, az yiyerek kilo veremeyiz, vücut kıtlık sinyali verir ve kastan kaybederiz. Protein ağırlıklı ve kesinlikle doyana kadar yemeliyiz. Ekmek yedikçe yedirdiği için doyana kadar çok yemiş oluyoruz :) ama az yemek değil de öz yemek olsun Sakın aç bırakma kendini olur mu? Kolay gelsin bize yaa, işimiz iş:KK64:
O da doğru ama ben doyana kadar baya yemis oluyorum :) o midem bi küçülmedi gitti ya :(

çok şaşkınım bize 120.gün dolunca kaşık maması ile başlayabileceğimi söylediler.160.günde ise çilek,portakal,mandaline,kivi hariç bütün meyvelerin sularını verebileceğim.Patlıcan ve ıspanak hariç tüm sebzeleri haşlayıp yedirebileceğim söylendi.Hatta dün havuç,patates,kabak bir kaşıkta pirinç 1 su bardağı suda pişirdim blenderden çekip yedirdim mama kaşığı ile 5 kaşık yedirdim az az damak tadı gelişmesi lazım bence 180 gün dolunca almayabilir çünkü
Tam kaç aylıksınız canım

Günaydın kızlar taşınma telaşına girdim üstüne kayınvalidemle tartışmalar yaşadım oğlum durmuyor en hareketli zamanları sürekli kucak istiyor valla çok zor ya
Allah yardımcım olsun :KK43:
Kanguru ile dene istersen canım. Sürekli olmasa da arada kurtarıcı olabilir Allah yardımcın olsun...

O da doğru ama ben doyana kadar baya yemis oluyorum :) o midem bi küçülmedi gitti ya :KK43:
Ben limon çok severim, arada yerim hatta, kabuğuyla falan. Ve ne zaman yesem iştahım kapanır gibi oluyor Sanki iki tabak yemiş gibi hissediyorum. Tabi mide sorunun varsa sakın yeme de, sölim dedim işte canım. Valla ne kiloymuş yaa, bela oldu başımıza şaşırdık :/

İyi geceler kızlar.. ya bizimki bugün 5 aylık oldu. Sıcaklardan mı anlamadım ama emmiyor kaşıkla veriyorum içiyor ben de kaşıkla vermek istemiyorum çok zor geliyor. Çiş sayısı çok azaldı bezinde birkaç damla oluyır neredeyse. Sıcaklarda idrarın az olması normal mi?? Doktora götüreyim mi

Kızlar selam 3 aylik asinin yeri şişen oldumu? 3 gun sonra 5 aylik olucaz 15 gundur koldan yapilan verem asisinin yeri kirmizi ve fındık büyüklüğünde şiş.bu zamana kadar hiç belli bile değildi yeri neden olduki?
Bizimkinin de şişti ya. Hatta ortası iltihap gibi olmuş dün. Bugün denize girince iltihap yeri soyuldu. Sıktım hafif. Eskiye döndü. Yani hala şiş o verem aşısı yeri

Kızlar bizim de meme reddi var, ben yatarak emzirdiğini için, zorla kalkmak istiyor kafasını kaldırarak. Ben de zorla memeyle ağzına süt sıkıyorum . O zaman alıyor memeyi. Çareyi böyle buldum

Biz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı
Acaba pervane avizelerden mi alsam çarpar mi ki

Bir de ben reflu yatağının altını çıkartıp kullanıyordum sanırım elyaf içi acayip terletiyor bana terleyetmeyecek yatak Öner’iniz var mi
Park yatağı çıkaracağım artık o da eltimden geldi içine inçe sünger kestirip nubuk kumaşla kılıf yaptırmışlar yatak olarak
Bende korktum oda terletir diye düz bizim yataklar gibi yatak mi alsam pamuk veya yün terletmeyen yatak mi yaptırsam kararsız kaldim

Kizlar selam acil yardim edin oglum 5. Ayi yeni hitirdi 2 gundur atesli iki doktora gittik viseyi yok dis galiba dediler 38.4 e jadar cikti atesi hala atesi var
Canım tahlil yaptılarsa bsy yoksa diştir
Çarpol ver bu cay kaşığı ateşi düşsün
Geçmiş olsun

Back