• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkide tatile çıktığımızdan beri alırı iştahsız 24 saatte 500 cc ya içiyo ya içmiyo tel sefe de 130 içen cocuk 60 ı zorla oynayarak içiyo bende korktum şimdi ama geziyoruz diye düşünüp çok stres yapmamıştım alışsın diye
Canm bnmkide 24 saatte gunduz toplam 150 falan ya icti ya icmedi ilk baslarda tek gunduz iştehszlik vardi ama gece iciyordu sonra gecede icmemeyi basladi sicaktanda olabiliyormus

Kızlar ya 2 gün eltimle görüştük kızı benim bebisle baya oynadi oğlumla aynı yastalar oynadılar...ama bugün vücudunda döküntüler başlamış su çiçeğine benziyor. .yarın doktora götürcek de kesin su çiçeği bence.çok tedirgin oldum bebegime geçmiş midir diye.kuluçka süresi 15_20gunmus...oğlum da gecirmedi ona da geçse yine bebisime buluscak...yine evham yapcak bişey buldum...
Su cicegi ise muhtemelen gecmistir. Cunku su cicegi 3 dozluk bir asi daha tamamlanmadi dozleri diye biliyorum.

Daha nedeni belli degil canm hastaneye yatış yapildi cok kotu kustu şelale gibi yavrumnun nefesi kesildi hastaneye gelene kadar durmadan kustu kan aldilar sabah nedeni belli olucakmis ne olur dua et canm bizim icin:KK43:
Rabbim şifa versin cnm inşallah önemli bişey değildir. İdrar da verdiniz mi idrar yolu enfeksiyonlarında da olabiliyor öyle kusma

Su cicegi ise muhtemelen gecmistir. Cunku su cicegi 3 dozluk bir asi daha tamamlanmadi dozleri diye biliyorum.
Bilmiyorum artik beklicem bakalim gectiyse de inşallah iyi atlatir ya ben de geçirmişim. Eğer anne geçirdiyse ilk 6 ay antikorlar çocuğa geciyormis fazla ağır atlatmiyormus...inşallah sıkıntıya sokmaz bizi

Su çiçeği 12. Ayda diye biliyordum ben. Yanlış mı hatırlıyorum acaba.
sareya sareya inş geçmemiştir cnm geçtiyse de hafif atlatır inşallah
Evet ben de internetten baktığımda 1 yaşından sonra yazıyordu ama oglumda sanki suriyelilerden dolayı one almislardi diye hatirliyorum...hastalıktan önceki ve sonraki 5 gün onemliymis bulaşması için biz de bu gunlerde goRüştuk. .inşallah hafif atlatir canım geçtiyse

Evet ben de internetten baktığımda 1 yaşından sonra yazıyordu ama oglumda sanki suriyelilerden dolayı one almislardi diye hatirliyorum...hastalıktan önceki ve sonraki 5 gün onemliymis bulaşması için biz de bu gunlerde goRüştuk. .inşallah hafif atlatir canım geçtiyse
Evet evet bizim büyüklerin zamanında 9. Ayda da yapmışlardı suriyelilerden dolayı. Ama şimdi 9. Ayda yok sadece 1 yaşta yapıyorlar sanırım

Canm bnmkide 24 saatte gunduz toplam 150 falan ya icti ya icmedi ilk baslarda tek gunduz iştehszlik vardi ama gece iciyordu sonra gecede icmemeyi basladi sicaktanda olabiliyormus
Evet bizimde sıcaktan. Çocuk ankara soğuğuna alıştı bırda sadece zıbın bide tek kat müslin örtüyorum yine terliyo

Arkadaşlar her turlu huzursuzluk mjdma vs de kan değil ilk önce idrar hatta kültür verin
Bebeklerde çoğu hastalığın başı idrar yolu enfeksiyonu
Kan alacaklarsa bile idrar kesinlikle isteyin
Ayrıca su çiçeği bu arar yaygınmış annem dedi bana hastanede fazla durma gidince erken gitme saatinde git hemen çok diye
İki öğrencisinin kardeşi 4/10 aylıklar olmuşlar
Dikkat etmek lazım

Arkadaşlar her turlu huzursuzluk mjdma vs de kan değil ilk önce idrar hatta kültür verin
Bebeklerde çoğu hastalığın başı idrar yolu enfeksiyonu
Kan alacaklarsa bile idrar kesinlikle isteyin
Ayrıca su çiçeği bu arar yaygınmış annem dedi bana hastanede fazla durma gidince erken gitme saatinde git hemen çok diye
İki öğrencisinin kardeşi 4/10 aylıklar olmuşlar
Dikkat etmek lazım
Evet bir şey olduğu zaman direkt aklıma idrar geliyor benimde
Koruyan meleklerimizi hastalıklardan
İnş sadece anneleri korkutuyorlardır
Güzel haberlerinizi almak ümidiyle

Liviya Liviya gecmis olsun canim.bizimkisi de bayagi istahsiz dra goturdum idrar kan temiz cikti.dr ya sicaklardan ya da dis dedi.ve bizim huzursuzlugumuzda var ustelik.onemli bisey degildir umarim.

Kızlar evleinizi bebeğin odasını nasıl serinletiyorsunuz
Cam açamıyorum karşım park motosikletli barzolar dolu çok gürültülü 28 derece oda pişiyoruz ne yapayım akıl verin

kizlar bebegi gazdan emmeyen uyumayan varsa denesin benim kiz hem emiyo hem uyuyo gazi olmadigi zamanlarda da bunla uyutabiliyorum inşallah işinize yarar.bunun uzun versiyonlari da var sayfasinda bulabilirsiniz.

Zaten o pirinc ununda ne var anlamiyorum. Cok sagliksiz tamamen seker yuklu gereksiz bir besin.
:KK70: :KK70:Ben dün gece verdim. Karnı tok dursun diye. Yavru kuzum gece 50 defa kalkıp emince dün gece pirinç unu hazırladım koyu kıvamlı. Sağdığım süte ekleyip verdim 11 de. Sonuç gene aynı. 2-4-6. Gımıcık düzenli çocuk olsun istediydim ama bu kadar değil yahu

bide once oha cekti sonra koy zamani dedi :KK70: :KK70:
Normal bebek değilki seninkisi hanım. Benim aklımda emekliyor diye kalmış bide. 6 aylıkken ayaklanır diyordum. Son kararım orama koma :KK70::KK70:
Ama ümitliyim ben ondan :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Back