• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kanguru ile dene istersen canım. Sürekli olmasa da arada kurtarıcı olabilir Allah yardımcın olsun...
Sırt ağrısından ölüyorum canım oğlan 9 kilo oldu nerdeyse taşıyamıyorum bir yandan temizlik eşya toplama işi uyumasını bekliyorum yoksa imkansız iş yapmam :( yarın taşınıyorum inşallah

Biz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı
Acaba pervane avizelerden mi alsam çarpar mi ki

Bir de ben reflu yatağının altını çıkartıp kullanıyordum sanırım elyaf içi acayip terletiyor bana terleyetmeyecek yatak Öner’iniz var mi
Park yatağı çıkaracağım artık o da eltimden geldi içine inçe sünger kestirip nubuk kumaşla kılıf yaptırmışlar yatak olarak
Bende korktum oda terletir diye düz bizim yataklar gibi yatak mi alsam pamuk veya yün terletmeyen yatak mi yaptırsam kararsız kaldim
Canim bebekler icin özel bir kumastan yapılıyor yataklar. Benim bebek anne yani küçük besikte yatarken yün yatak kullaniyorduk şimdi büyük yatagina kuş tüyü yaptirdik çok şükür terlemesi yok yatak da gayet ortopedik

Doktor 39 olmadikxa verme calpol dedi napacagimi sasirdim verdim gece artik kan yapilmadi bi gidip baktirsam mi tekrar
Bizim doktorda ateşe bagisikligi oldun 38.5 da ver diyor ama ateş değilse agrisi varsa kesilsin diye verdim ben geçen agri kesici de sonuçta
Ateşimiz yoktu çok ağlıyordu verdim rahat rahat uyudu

Canim bebekler icin özel bir kumastan yapılıyor yataklar. Benim bebek anne yani küçük besikte yatarken yün yatak kullaniyorduk şimdi büyük yatagina kuş tüyü yaptirdik çok şükür terlemesi yok yatak da gayet ortopedik
Nereye yaptiRcam

Canım herhangi bir yatak magazasina gidip olculerinize göre siparis verebilirsin. Bebekler icin kuş tüyü tavsiye ediliyot zaten bir de gercekten kumas yapisi buyuk yataklardan farkli. Isbir yataga gitme firsatimiz olmamisti bizim imkanin varsa oraya gidebilirsin
Sağol canım kendi odasında ki karyola da yatağı var ama henüz oda ayırmak istemiyorum o yüzden bunun içine yatak almam lazım bi sorayım teşekkür ederim

Serinletme önerisi YÖK mü kimsenin kızlar napıyorsunuz bu sıcaklarda klima da yok
Vantilatör mü alsam
Avize pervane mi taktırsak bilemedim
Fikriniz yok mu

Biz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı

Bir de ben reflu yatağının altını çıkartıp kullanıyordum sanırım elyaf içi acayip terletiyor bana terleyetmeyecek yatak Öner’iniz var mi
Park yatağı çıkaracağım artık o da eltimden geldi içine inçe sünger kestirip nubuk kumaşla kılıf yaptırmışlar yatak olarak
Bende korktum oda terletir diye düz bizim yataklar gibi yatak mi alsam pamuk veya yün terletmeyen yatak mi yaptırsam kararsız kaldim
Yaptırabiliyorsan yün yatak yaptır. Geçen Gökçe Ada öksürmeye ve düdük gibi ses çıkarmaya başladı kabızlığı da devam edince doktora götürdüm. Doktor reflüsü olduğunu 45 derecelik acıyla yatırmamı söyledi.
Serinletme önerisi YÖK mü kimsenin kızlar napıyorsunuz bu sıcaklarda klima da yok
Vantilatör mü alsam
Fikriniz yok mu
Vantilatör al canım duvara doğru çevirirsin pöfür pöfür serinlersiniz

Yarım kaldı devam edeyim ben kafa bi milyon :)
Chicco nun anne yani beşiğini kullanıyorum arada da ikea dan aldığım beşiğe koyuyorum dr reflu deyince ikisini de eğimli yaptım ikeadakinin ve alt değiştirmenin altına minder koyarak eğimli yaptım. ama seneye anneme yün yatak yorgan yaptıracağım. Yün en sağlıklısı bir de insta da social.mom var o kızına doğal organik yatak almış bir bak istersen

Vantilatör mü alsam
Fikriniz yok mu
Canim eviniz kira mı eger kiraysa baska yere taşının pencereler kapali hayat mi gecer yahu çok zor. Ben kar yağarken bile camlari yukaridan acarim psikolojik olarak pencere kapatilinca daraliyorum. Şimdi camlar balkon kapilari her yer acik

Back