- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.141
Teşekkür ederim canm ayni bugun ateşlendiÇok geçmiş olsun, nasıl şimdi yavru ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canm ayni bugun ateşlendiÇok geçmiş olsun, nasıl şimdi yavru ?
Kan yapilmadi canim ama idrar temiz ciktiKan ve idrar tahlili yapıldı mı canım. Eger tahliller normalse diş olabilir bence de
Doktor 39 olmadikxa verme calpol dedi napacagimi sasirdim verdim gece artik kan yapilmadi bi gidip baktirsam mi tekrarCanım tahlil yaptılarsa bsy yoksa diştir
Çarpol ver bu cay kaşığı ateşi düşsün
Geçmiş olsun
Cnm emin ol sineklik takmak çok basit. Kiralık olsun cnm. Çok zararı yokki. Hem eve hizmet. Gene sen bilirsin tabiTamir isi en alasini yapar da vakti yok canim hem ev kira canim bizim bugün vantilator aldi ama şükür püfür püfür olduk bebemle artik:)
Sırt ağrısından ölüyorum canım oğlan 9 kilo oldu nerdeyse taşıyamıyorum bir yandan temizlik eşya toplama işi uyumasını bekliyorum yoksa imkansız iş yapmam yarın taşınıyorum inşallahKanguru ile dene istersen canım. Sürekli olmasa da arada kurtarıcı olabilir Allah yardımcın olsun...
Sagol teyzoş :))Maşallah, ne güzel gülmüş kuzucuk
Tesekkurler teyzosss:)Maşallah oglusuna
Canim bebekler icin özel bir kumastan yapılıyor yataklar. Benim bebek anne yani küçük besikte yatarken yün yatak kullaniyorduk şimdi büyük yatagina kuş tüyü yaptirdik çok şükür terlemesi yok yatak da gayet ortopedikBiz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı
Acaba pervane avizelerden mi alsam çarpar mi ki
Bir de ben reflu yatağının altını çıkartıp kullanıyordum sanırım elyaf içi acayip terletiyor bana terleyetmeyecek yatak Öner’iniz var mi
Park yatağı çıkaracağım artık o da eltimden geldi içine inçe sünger kestirip nubuk kumaşla kılıf yaptırmışlar yatak olarak
Bende korktum oda terletir diye düz bizim yataklar gibi yatak mi alsam pamuk veya yün terletmeyen yatak mi yaptırsam kararsız kaldim
Bizim doktorda ateşe bagisikligi oldun 38.5 da ver diyor ama ateş değilse agrisi varsa kesilsin diye verdim ben geçen agri kesici de sonuçtaDoktor 39 olmadikxa verme calpol dedi napacagimi sasirdim verdim gece artik kan yapilmadi bi gidip baktirsam mi tekrar
Nereye yaptiRcamCanim bebekler icin özel bir kumastan yapılıyor yataklar. Benim bebek anne yani küçük besikte yatarken yün yatak kullaniyorduk şimdi büyük yatagina kuş tüyü yaptirdik çok şükür terlemesi yok yatak da gayet ortopedik
Canım herhangi bir yatak magazasina gidip olculerinize göre siparis verebilirsin. Bebekler icin kuş tüyü tavsiye ediliyot zaten bir de gercekten kumas yapisi buyuk yataklardan farkli. Isbir yataga gitme firsatimiz olmamisti bizim imkanin varsa oraya gidebilirsinNereye yaptiRcam
Sağol canım kendi odasında ki karyola da yatağı var ama henüz oda ayırmak istemiyorum o yüzden bunun içine yatak almam lazım bi sorayım teşekkür ederimCanım herhangi bir yatak magazasina gidip olculerinize göre siparis verebilirsin. Bebekler icin kuş tüyü tavsiye ediliyot zaten bir de gercekten kumas yapisi buyuk yataklardan farkli. Isbir yataga gitme firsatimiz olmamisti bizim imkanin varsa oraya gidebilirsin
2 gün sonra 5 aylık olucaz 5 şubat doğumluTam kaç aylıksınız canım
ben elimi bile vurmak istemiyorum mikrop kapar diye bence sıkmaBizimkinin de şişti ya. Hatta ortası iltihap gibi olmuş dün. Bugün denize girince iltihap yeri soyuldu. Sıktım hafif. Eskiye döndü. Yani hala şiş o verem aşısı yeri
Yaptırabiliyorsan yün yatak yaptır. Geçen Gökçe Ada öksürmeye ve düdük gibi ses çıkarmaya başladı kabızlığı da devam edince doktora götürdüm. Doktor reflüsü olduğunu 45 derecelik acıyla yatırmamı söyledi.Biz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı
Bir de ben reflu yatağının altını çıkartıp kullanıyordum sanırım elyaf içi acayip terletiyor bana terleyetmeyecek yatak Öner’iniz var mi
Park yatağı çıkaracağım artık o da eltimden geldi içine inçe sünger kestirip nubuk kumaşla kılıf yaptırmışlar yatak olarak
Bende korktum oda terletir diye düz bizim yataklar gibi yatak mi alsam pamuk veya yün terletmeyen yatak mi yaptırsam kararsız kaldim
Vantilatör al canım duvara doğru çevirirsin pöfür pöfür serinlersinizSerinletme önerisi YÖK mü kimsenin kızlar napıyorsunuz bu sıcaklarda klima da yok
Vantilatör mü alsam
Avize pervane mi taktırsak bilemedim
Fikriniz yok mu
Yarım kaldı devam edeyim ben kafa bi milyon :)Biz hiç cam açamıyoruz cam kapalıyken bile o mal motosikletli krolarin sesine kopek bağlamasına uyandığı oluyor o kadar da gürültüde uyuttum İpek’i ama kemı seçti özellikle gece uykusunda çok hasssss eşim dönerken bile uyandığı oluyor o yüzden oda 28 derece piştim vantilatör alsak bu tarafa versem sikinti yaratır mi acaba valla serinletmem lazim bir an önce odayı
Canim eviniz kira mı eger kiraysa baska yere taşının pencereler kapali hayat mi gecer yahu çok zor. Ben kar yağarken bile camlari yukaridan acarim psikolojik olarak pencere kapatilinca daraliyorum. Şimdi camlar balkon kapilari her yer acikSerinletme önerisi YÖK mü kimsenin kızlar napıyorsunuz bu sıcaklarda klima da yok
Vantilatör mü alsam
Avize pervane mi taktırsak bilemedim
Fikriniz yok mu