• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya 2 gün eltimle görüştük kızı benim bebisle baya oynadi oğlumla aynı yastalar oynadılar...ama bugün vücudunda döküntüler başlamış su çiçeğine benziyor. .yarın doktora götürcek de kesin su çiçeği bence.çok tedirgin oldum bebegime geçmiş midir diye.kuluçka süresi 15_20gunmus...oğlum da gecirmedi ona da geçse yine bebisime buluscak...yine evham yapcak bişey buldum...

Basit bir nedeni olabilir diyecem ama enfeksiyon olayı yoksa sadece sebebi DİŞ olabilir evham yapma kusma sayısı cogalirsa yine aynı hastaneye git derim
Daha nedeni belli degil canm hastaneye yatış yapildi cok kotu kustu şelale gibi yavrumnun nefesi kesildi hastaneye gelene kadar durmadan kustu kan aldilar sabah nedeni belli olucakmis ne olur dua et canm bizim icin:(

Daha nedeni belli degil canm hastaneye yatış yapildi cok kotu kustu şelale gibi yavrumnun nefesi kesildi hastaneye gelene kadar durmadan kustu kan aldilar sabah nedeni belli olucakmis ne olur dua et canm bizim icin:KK43:
Allah şifasını verir inşallah (amin)

Daha nedeni belli degil canm hastaneye yatış yapildi cok kotu kustu şelale gibi yavrumnun nefesi kesildi hastaneye gelene kadar durmadan kustu kan aldilar sabah nedeni belli olucakmis ne olur dua et canm bizim icin:KK43:
Geçmiş olsun canım inşallah onemli bişeyi yoktur hava değişimi olmuştur belki

Tabi ki annemi hiç yormuyorum.:))

Eklentiler

• IMG-20180626-WA0003.jpg
    IMG-20180626-WA0003.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 108
Coook gecmis olsun canim ciddi bisey yoktur insaalh da iyi olur hemen

Evet öyleymiş canm keske ilk basladigi an goturseydim hastaneye
Benimkide tatile çıktığımızdan beri alırı iştahsız 24 saatte 500 cc ya içiyo ya içmiyo tel sefe de 130 içen cocuk 60 ı zorla oynayarak içiyo bende korktum şimdi ama geziyoruz diye düşünüp çok stres yapmamıştım alışsın diye

Ee ama dedim ben sana ciddi birseye benziyor tekrar git doktora diye. Reflu tarzi kusmalar ilk zamanlar gaz problemi varken normaldi bu aylarda normal degil ki.

Back