- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
Amin canım. Elini sürekli karnının üstüne koy okuyabildiğin kadar ya musavvir çek. Rabbim bize bağışlar emanetlerimizi inşallahAmin Allahım şifa versin muhafaza etsin İNŞALLLLLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. Elini sürekli karnının üstüne koy okuyabildiğin kadar ya musavvir çek. Rabbim bize bağışlar emanetlerimizi inşallahAmin Allahım şifa versin muhafaza etsin İNŞALLLLLAH
Tamam yaparım İnşsllah yarın biter bu leke.Yaş kaçAmin canım. Elini sürekli karnının üstüne koy okuyabildiğin kadar ya musavvir çek. Rabbim bize bağışlar emanetlerimizi inşallah
Ay çok şanslısın. Ben bi okula gidicem bi de nöbet tutucam ardından eşimi bekliycem sonra doktoru bekliycem sonucu bekliycem vs vs yarınbenim işim bitmezilk benim randevu sabah ilk beni alacak bekletmeyecek
bende ilk doktora gidecegim sonra eve geleegim suslenip puslenip okula gececegim. yarin foto cekimi varmis. nobetim cuma. yirttim.bu hafta nobetten.Ay çok şanslısın. Ben bi okula gidicem bi de nöbet tutucam ardından eşimi bekliycem sonra doktoru bekliycem sonucu bekliycem vs vs yarınbenim işim bitmez
Çok şanslısın :) benim dersim de full nöbetten de yırtamıyorum maalesef. Doktor muayene ederken uyumasam iyidir:)))bende ilk doktora gidecegim sonra eve geleegim suslenip puslenip okula gececegim. yarin foto cekimi varmis. nobetim cuma. yirttim.bu hafta nobetten.
bu ay benim.katimda nobetim. mevlam gonlume gore verdi. cok inip.cikmiyorum merdiven. bugun iki dersim ingilizceydi erkenden ciktim geldim eve.Çok şanslısın :) benim dersim de full nöbetten de yırtamıyorum maalesef. Doktor muayene ederken uyumasam iyidir:)))
Oh ne güzel bizde her hafta nöbet değişiyor sürekli inip çıkıyorum çok yoruluyorum ama inşallah hamileliklerimiz devam ederse okul başlayınca muaf oluyoruz :)bu ay benim.katimda nobetim. mevlam gonlume gore verdi. cok inip.cikmiyorum merdiven. bugun iki dersim ingilizceydi erkenden ciktim geldim eve.
okul baslayinca mi.muaf oluyoruz. bizim aylık degisiyo nobetler. o ne oyle haftada nobet mi degisir. ayda degistigi hald3 karışıklık oluyo insanin kafasinda.Oh ne güzel bizde her hafta nöbet değişiyor sürekli inip çıkıyorum çok yoruluyorum ama inşallah hamileliklerimiz devam ederse okul başlayınca muaf oluyoruz :)
Kargaşa oluyo ama bizde herkes bu sistemi istiyo aylık olunca kışın bahçe nöbetçilerine yazık oluyookul baslayinca mi.muaf oluyoruz. bizim aylık degisiyo nobetler. o ne oyle haftada nobet mi degisir. ayda degistigi hald3 karışıklık oluyo insanin kafasinda.
24. Hafta nöbetten muaf oluyoruz diye biliyorum o da ekime denk geliyo idareye söylediğimizde rapor da alırız nöbet tutmayızokul baslayinca mi.muaf oluyoruz. bizim aylık degisiyo nobetler. o ne oyle haftada nobet mi degisir. ayda degistigi hald3 karışıklık oluyo insanin kafasinda.
bizde cok kış yasanmadigi icin bahcr herkesin isine geliyoKargaşa oluyo ama bizde herkes bu sistemi istiyo aylık olunca kışın bahçe nöbetçilerine yazık oluyo
eylülü tutariz diye dusunuyordum ben ilk hafta nobet tutuyormusuz sadece onu hesapladim simdi.tabi doktorun hesabi nasil.olur bilemem.24. Hafta nöbetten muaf oluyoruz diye biliyorum o da ekime denk geliyo idareye söylediğimizde rapor da alırız nöbet tutmayız
Nerde görev yapıyosun senbizde cok kış yasanmadigi icin bahcr herkesin isine geliyo
Yarın bi gidip öğrenelim inşallah hayırlı güzel haberleri :)eylülü tutariz diye dusunuyordum ben ilk hafta nobet tutuyormusuz sadece onu hesapladim simdi.tabi doktorun hesabi nasil.olur bilemem.
marastayim canim.Nerde görev yapıyosun sen
Aaaa oralar sıcaktır tabi ne güzel :)marastayim canim.
insallah canim hepimiz guzelq haberlerle doneriz.Yarın bi gidip öğrenelim inşallah hayırlı güzel haberleri :)
bugun klimayi calistirdim. basladik yani klimalara.Aaaa oralar sıcaktır tabi ne güzel :)
Cok.sanslisin benim.annem.calisiyor calismasa bile kizimin okulu vs imkansiz ve kimse bilmiyor hamile oldugumu henuz
Slm arkadaslar vende 2. Cocuk dusunuyorum kasimdan beri dusunmeye basladigim dan beri adetim hep gecikti hemde 50. 60. Gunlere kadar sonra domtora gittim butun tahlullerim yapildi hormonel yani alttanda bakti ama hicbirsey yok hersey jormal dedi ve ve adet sokturucu ile adetim geldinmartga nisandada olmasi gereken vaktinde adet oldum simdi ise yine adetim gecikti bolendurum yasiyan varmi daha test yapmadim. Hayal kirikligi yasamak istemiyorum