- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
İçinş ferah tut canim. İnşallah umduğundan dah güzel şeyler öğrenirsin. Sıkıntı yapma. Allahım dediği olur ama biz gönlümüzdeki olsun diye de dua edelimiceri giresim gelmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinş ferah tut canim. İnşallah umduğundan dah güzel şeyler öğrenirsin. Sıkıntı yapma. Allahım dediği olur ama biz gönlümüzdeki olsun diye de dua edelimiceri giresim gelmiyo
Ya ne güzel işte. Anne olmak demek ki her aşamasında heyecan veriyor. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. Çok güzel bir duygu.benim ikinci ama ayni heyecan canim
amin canim. rabbim herkese tattirsin.Ya ne güzel işte. Anne olmak demek ki her aşamasında heyecan veriyor. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. Çok güzel bir duygu.
girisimi yaptirdim bekkliyorum canim.iceride hasta var.İçinş ferah tut canim. İnşallah umduğundan dah güzel şeyler öğrenirsin. Sıkıntı yapma. Allahım dediği olur ama biz gönlümüzdeki olsun diye de dua edelim
hadi inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hqayırlısıyla göreceksin bebişin kesesini kötü düşünceleri çağırma o düşünceler bize zarar veeiyo ben doktora girene kadar kırk tane şey geçmişti içimden ama allaha şükür gördüm keseyi şiimdide kalp atışları için kırk tane şey geçiyo kafamdan allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallahgirisimi yaptirdim bekkliyorum canim.iceride hasta var.
Günaydın ne yaptın Can'ım gittin mingirisimi yaptirdim bekkliyorum canim.iceride hasta var.
eşim de bana evham yapıyorsun diyor. demekki hepimiz ayni tedirginligi yasiyoruz. dogana kadar da bitmeyecek belliki. bende kalp atışları icin bekliyorum. randevum 26 sinda. nasil gececek zaman. 26 sinda 8.haftanin sonuna geliyoruz aslında simdi gitsem de duyabiliriz. ama doktorum sık sık ultrasona gerek yok, gelmisken fasulye halinide görelim dedi :) cok heyecanlıyım bendehadi inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hqayırlısıyla göreceksin bebişin kesesini kötü düşünceleri çağırma o düşünceler bize zarar veeiyo ben doktora girene kadar kırk tane şey geçmişti içimden ama allaha şükür gördüm keseyi şiimdide kalp atışları için kırk tane şey geçiyo kafamdan allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah
eve geciyorum canim.Günaydın ne yaptın Can'ım gittin min
Ayyyy hadi hayirli olsun darisi basimizaaaaaaciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi
amin canim.aminAyyyy hadi hayirli olsun darisi basimizaaaaaa
Korkma canım o hemen hemen herkeste oluyo maşallahı var canım 3 yaşını bitirdikKahverengi lekem şimdilik ya sağlam doğrumu bebeğin.4 haftalık göründü benim kesem sizinkilerde görunur
tebrikler :) 7mm kesenin çapımı? son adet tariniz neydi. ayyy kızlar keselerin fotograflarını paylaşın nolur, sadece ben paylaşmışım, catlicam ben evde :)ciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi
ben almadim canim unuttum doktorun masasinin ustundetebrikler :) 7mm kesenin çapımı? son adet tariniz neydi. ayyy kızlar keselerin fotograflarını paylaşın nolur, sadece ben paylaşmışım, catlicam ben evde :)
bilmiyorum sabitledi olctu kese 7 milim dedi.tebrikler :) 7mm kesenin çapımı? son adet tariniz neydi. ayyy kızlar keselerin fotograflarını paylaşın nolur, sadece ben paylaşmışım, catlicam ben evde :)
Ay maşallah hayırlı olsun inşallah kalp atımımı da duyarsIn canımciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi
Hayırlısı olsun darısı başımıza bende onbirbucukta gidoyorumciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi
insallah canim.duyariz.Ay maşallah hayırlı olsun inşallah kalp atımımı da duyarsIn canım
Hayırlı olsun canım inş kalp atışını da duyarsınciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi