• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
girisimi yaptirdim bekkliyorum canim.iceride hasta var.
hadi inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hqayırlısıyla göreceksin bebişin kesesini kötü düşünceleri çağırma o düşünceler bize zarar veeiyo ben doktora girene kadar kırk tane şey geçmişti içimden ama allaha şükür gördüm keseyi şiimdide kalp atışları için kırk tane şey geçiyo kafamdan allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah

hadi inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hqayırlısıyla göreceksin bebişin kesesini kötü düşünceleri çağırma o düşünceler bize zarar veeiyo ben doktora girene kadar kırk tane şey geçmişti içimden ama allaha şükür gördüm keseyi şiimdide kalp atışları için kırk tane şey geçiyo kafamdan allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah
eşim de bana evham yapıyorsun diyor. demekki hepimiz ayni tedirginligi yasiyoruz. dogana kadar da bitmeyecek belliki. bende kalp atışları icin bekliyorum. randevum 26 sinda. nasil gececek zaman. 26 sinda 8.haftanin sonuna geliyoruz aslında simdi gitsem de duyabiliriz. ama doktorum sık sık ultrasona gerek yok, gelmisken fasulye halinide görelim dedi :) cok heyecanlıyım bende

Günaydın güzel anneler. Bende ocak annesiyim sanırım 2 gündür evde yapığım testler pozitif çıkıyor bugün kan vereceğim.

Back